FØRSTEKLASSES FESTIVAL

Uanset om du er til svedig, festlig, folkelig dans på bordene i Pamperhalle, en kølig fadøl i strandstolen under de store trækroner, eller en udsøgt menu med lækker vin i eksklusive omgivelser, så kan Ringsted Festival tilfredsstille dine behov. 


SCENEKANTEN

Vores mest eksklusive restaurant, med frit udsyn til Anlægsscenen.

Du får gourmet-forplejning, som i år leveres af Restaurant TIGHT fra København, fri bar og en fantastisk udsigt til Ringsted Festivals største scene, Anlægsscenen. Vi kombinerer sublime koncertoplevelser med fantastisk gastronomi. Udover fri vin, vil tilbydes fri fadøl, sodavand, vand og cocktails. Menuen offentliggøres snarest.

Scenekantens åbningstid er alle 3 festivaldage kl. 13:00 - 01:00.


Frokost serveres i tidsrummet kl. 13:00 - 15:00.

Frokost - Serveres i wech glas med friskbagt rug og hvedebrød samt smør

 

Torsdag:

Sortfodsskinke med ærte/myntecreme og olivenolie

Bacalao (spansk cremet ”kartoffelsalat” med salt torsk og hvidløg) med purløg

”Gammel knas” (Arla Unika ost) med kvædekompot 

 

Fredag:

Lakserilette med krydderurter

Pikante rejer med citronmayonaise og soyamarineret æg

San Mazano tomater med hvidløgscruton og friskostcreme

 

Lørdag

Rørt tatar med estragoncreme

Krebsehaler i mango og chili med sprøde mandler 

Japansk kartoffelsalat med shizokarse


Middag serveres i tidsrummet Kl. 18:00 - 20:00.


Torsdags-Menu:

1. Grønne og hvide asparges, friske ærter, sauce holandaise og grøn olie lavet på grillet purløg

2. Langtidsstegt vildsvinenakke, små nye kartofler med persille, kraftig pebersauce, grillet spidskål med pistacievinaigrette og blandet bitter salat med yoghurt dressing

3. Honingristet havre med hvid chokolade, rieslingsorbet og friske jordbær

 

Fredags-Menu: 

 1. Brændt torsk i en kølig ærtesuppe tilsmagt med røget chili

2. Grillet okseculotte i en spizy rub, bagekartofler m. krydderurtesmør, BBQsauce, caesar salat og friske majs med syltede løg  

3. Jordbær cheesecake med mangotop og friske bær

 

Lørdags-Menu:

 1. Soyagravad laks med sort tabioka ”kaviar”, kimchee mayo og grillet asparges 

2. Black angus striploin med håndpisket bernaise. Knuste, stegte kartofler, blandet sommergrønt med hvidløgssmør og bladsalat med mormor dressing

3. Rababer mazarin med koldskålsorbet og crumble


Pris

Pris pr. dag 1.295 kr. + gebyr.  Festivalarmbånd er ikke inkluderet.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medtage mad- og drikkevarer fra Scenekanten til festivalpladsen, samt at rygning er forbudt.