BLIV SERVICEMEDARBEJDER!

I forbindelse med Ringsted Festivalen 2019, søger vi friske frivillige, der vil være med til at holde Lystanlægget pænt under festivalen!

Opgaver

Dine primære opgaver som servicemedarbejder i vores oprydningsteam er:

  • Sikre at ølkrus m.v. på spillesteder og plæner bliver samlet og fjernet efter hver koncert.

  • Løbende hjælpe boder, barer og spisesteder m.v. af med affald.

Du bliver tilknyttet et af vores 5-personers hold, som du arbejder sammen med under festivalen.


Det praktiske

Festivalen løber af stablen fra torsdag den 01.08.19 t.o.m. lørdag den 03.08.19. Du vil komme til at arbejde på udvalgte dage og med fleksible tider, så du også kan nyde musikprogrammet. Over hele festivalen skal du arbejde ca. 22 timer mellem onsdag den 31.07.2019 og søndag den 04.08.2019 efter et bestemt vagtskema.


Herudover skal du påregne deltagelse i et obligatorisk informationsmøde før festivalen, hvor du vil blive introduceret til arbejdet og møde dine holdkammerater. Du skal være fyldt 18 år.

 

Vilkår

Du har naturligvis fri adgang til festivalen, og jobbet som servicemedarbejder er frivilligt. Du arbejder sammen med en af festivalens frivillige foreninger og har adgang til en særlig hjælpercamp under festivalen. Gratis festival t-shirt samt aftensmad/grill tilbydes.

 

Er det dig, vi mangler?

Så send et par linjer om dig selv til Jan Christensen på jc@ringstedfestival.dk, og du vil blive kontaktet for en uddybende snak. Vi vil gerne høre fra dig hurtigst muligt og senest d. 26. juli 2019.