PAMPERHALLE

I Pamperhalle skal du altid forvente det bedste, mærkeligste og sjoveste! Det er et festtelt med gang i den - og det sørger teltets to konferencier for. På scenen guider Torsten Guttermann dig nemlig gennem dagen, han sætter gang i festen og sørger for at dig og dine venner holder hele natten. Kalle Mathiesen lader dig ikke gå fra Pamperhalle uden et kæmpe grin krydret med en musikalsk oplevelse. Glæd dig!

Nominér en guttermand!

I Pamperhalle kan du hver dag nominere dagens guttermand! Er der en, som altid sørger for, at I har hænderne fulde af kolde øl? Eller blev dansen på bordet for vildt, men du blev grebet i sidste øjeblik? Dét er en guttermand! Find Torsten Guttermann og nominér en guttermand!

Har du noget du vil have fejret?

Har du noget, som du vil have fejret? Så gå til Kalle i Pamperhalle. Det kan være alt fra et sølvbryllup, til den vildeste musikoplevelse, din bedste ven fortjener en klapsalve eller måske du selv fortjener en hyldest, efter ikke at have haft huller i tænderne i syv år? Find Kalle - han skriver dig en sang på stedet!


ARTISTER

På vej…