PAMPERHALLE

I Pamperhalle skal du altid forvente det bedste, mærkeligste og sjoveste! Det er et festtelt med gang i den - og det sørger teltets to konferencier for. På scenen guider konferencieren dig nemlig gennem dagen, han sætter gang i festen og sørger for at dig og dine venner holder hele natten. Kalle Mathiesen lader dig ikke gå fra Pamperhalle uden et kæmpe grin krydret med en musikalsk oplevelse. Glæd dig!

Har du noget du vil have fejret?

Har du noget, som du vil have fejret? Så gå til Kalle i Pamperhalle. Det kan være alt fra et sølvbryllup, til den vildeste musikoplevelse, din bedste ven fortjener en klapsalve eller måske du selv fortjener en hyldest, efter ikke at have haft huller i tænderne i syv år? Find Kalle - han skriver dig en sang på stedet!


Kom med til herrefrokost!

Alle Ringsted Festivals friske fyrer er inviteret til den fedeste herrefrokost. Herrefrokosten løber af stabelen lørdag d. 3. august 2019 kl. 12-14. Den står på øl, fed musik og beerpong i Pamperhalle!

Ringsted Festivals herrefrokost vil du ikke gå glip af. Kom med til 2 timer fyldt med sjov, øl og god stemning lørdag middag. Det bliver en frokost, som garanteret giver dig en lille skid på og grin med i bagagen!


ARTISTER


Pamperhalles musikprogram

I Pamperhalle er der som altid fest dagen lang! Dagenes program er tæt pakket. Kunstnerne går på scenen direkte efter hinanden, og sørger for at festen aldrig stopper.