Oktoberfesten

Er du også vild med oktoberfest, kolde fadøl og dans på bordene? Så skal du med til Plastfabrikkens oktoberfest!

Plastfabrikkens oktoberfest er ultimativt den bedste og største på Midtsjælland. Du er garanteret en fuldstændig uforglemmelig aften! Til oktoberfesten er der lækker mad, øl i kæmpe krus og sublim, folkelig underholdning. Til festen kan både privatpersoner, foreninger og firmaer tilmelde sig! 

Festen afholdes d. 26. oktober 2019 kl. 18:00-02:00 i Plastfabrikkens stemningsfyldte festlokaler på Odinsvej 12 i Ringsted.

Menuen er:

  • Forret: Snackfade med pølser, luft-tørretskinke, syltede agurker og oliven.

  • Hovedret: Stor stege-buffet med flere slags kød. Forskellige lækre salater, ovnbagte rodfrugter samt andet tilbehør.

  • Dessert: Æble/kanelkage med kaffe/the

    Buffeten afvikles fra kl. 18:00 til 19:30


UNDERHOLDNING

Tiroler.jpg

Tirolerband Aalburg

Når Tirolerband Aalburg går på scenen er det med tyrolermusik for fuld udblæsning, sang, blæs og slagtøj – altid blandet med højt humør og højt skum!

Igennem snart 20 år har Tirolerband Aalburg således leveret original stemningsfuld tyrolermusik fra det skønne Tyrol samt en bred vifte af de mest elskede schlager-hits fra oktoberfesterne i Tyskland og Danmark, til publikum i både ind- og udland. Så glæd dig til at opleve Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester, når de tager festivalgæsterne med på en uforglemmelig rejse ned til oktoberfestens hjemland!


_RYM7484.jpg

Diskofil

Med ni guld- og platinplader og med megahits som Aage, Hvor skal vi sove i nat?, Dinge dong og Til julebal i nisseland, var Diskofil en kæmpesucces i 90’erne. Ud over seks albummer har de udgivet et utal af singler, opsamlinger og findes på mange compilations.

Still going strong og frækkere end nogensinde er toptunede Disko Lydia og støttepermanentede Onkel Finn stadig i topklasse, helt klar på party og man kan (næsten) ikke se, at der er gået 20 år.


DPP06.jpg

Dødspoppatruljen

Dødspoppatruljen er som skabt til Okotoberfesten!

Dødspoppatruljen spiller alle de fedeste pop-hits fra de sidste 20 år. De har deres helt egen stil, og de nøjes ikke kun med at spille det, som alle de andre gør. De foretrækker ”L'Amour Toujours” frem for ”Kom tilbage til mig”. De rykker for alvor til grænserne for, hvad man kan forvente af et partyband! Du vil ikke gå glip af Dødspoppatruljen.


ALTID En fantastisk oktoberfest!

Mærk stemningen fra Oktoberfesten 2018 i billederne herunder:


Bordplan

Hvis I er flere personer, der individuelt har købt billetter, men som gerne vil sidde i samlet selskab, skal I gøre følgende: Send en mail til info@ringstedfestival.dk med jeres ordrenumre, antal personer og skriv samtidig hvilket navn I samlet vil identificeres under. I vil efterfølgende modtage en mail med nærmere information. 

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail info@ringstedfestival.dk.


KORT OG GODT

Hvad: Sjællands sjoveste oktoberfest!
Hvornår: 26. oktober 2019 kl. 18:00-02:00.
Hvor: Plastfabrikken. Odinsvej 12, 4100 Ringsted.
Pris: 495 kr. + gebyr.