2019

Leo W. Adolph

Leo W. Adolph er selvskrevet til Eldorado!

Glæd dig til en brændende veloplagt entertainer, der med udgangspunkt i John Mogensen tager dig med rundt i de største, danske hits. Kom og oplev et show med dansk-top, country og rock´n roll. Leo W. Adolph er også forsanger i Karl Herman trio, men i Eldorado, kan han opleves helt tæt på med sin guitar og som en spillemand af folket!!

Festtelt: Eldorado
Dag: Torsdag

 

Yoraima

Den smukke Yoraima leverer sprøde latin-toner til Latin Pavillion!

Yoraima er fra Venezuela, og har altid haft musiske rytmer i kroppen. Hun synger alt fra cha cha cha, pop til rumba, tango, swing, salsa og latin - og garanterer, at der i hendes show er musik for enhver smag!

Så vil du svinge hofterne, have formidabel underholdning og ikke mindst god musik, så ses vi til Yoraimas Show! 

 

DJ Morten Stuckert

DJ Morten Stuckert sætter gang i Eldorado under hele festivalen!

På den mest dansevenlige vis, vil DJ Morten Stuckert binde festivaldagene sammen med skøn musik i Eldorado. Fra start til slut lover DJ Morten Stuckert fest og dans! Hvis du tidligere har besøg Pamperhalle eller Plastfabrikkens fester, så kender du måske DJ Morten Stuckert. Han er nemlig en kendt DJ i Ringsted-egnen.

Med sin store erfaring vil DJ Morten Stuckert bringe 80’er og 90’ernes bedste dansehits ind på Ringsted Festival. Tag ned i Eldorado og dans med DJ Morten Stuckert!