Egebjerg & Walk + Friends

Egebjerg & Walk er klar til at skabe en kæmpe fest på Ringsted Festival 2019 - og denne gang har de gæster med!

Den lokale DJ David Egebjerg og hans ven Alex Walk er klar til at fyre op for festen i Reaktoren. 

Det startede for den populære DJ- og producer-duo i 2017, hvor de gik sammen om at producere musik. Deres første officielle udgivelse udkom i juni samme år, hvor Kongsted også var med om bord. Det var en stor succes, og der er senere kommet flere remixes, egne edits og mashups!

Duoen har en fælles forståelse for musikken - og deres stærke venskab gør at alt går op i en højere enhed når duoen går på scenen. Du kan glæde dig til tidens sprødeste hits i deres helt egne nye versioner. Det er garanti for dans og den fedeste fest!


Friends

Når Egebjerg & Walk går på scenen tager de deres venner med! Læs om dem her:


DJ Aligator

De fleste kender DJ Aligator og “The Whistle Song”. Sangen indtog nemlig hitlisterne i år 2000 i flere europæiske lande. Den første dag sangen ramte England solgte den 100.000 singler alene. DJ Aligator har solgt over 6 millioner singler, optrådt i mere end 40 lande, og han blev vinder af prisen “THE BEST DJ OF THE YEAR” til “Big Apple Music Awards” i New York. Han er aktuel med 3 nye singler "Fist Pump”, ”Heaven Is Calling” og ”Put your lights Up. Glæd dig til DJ Aligator går på scenen til Egebjerg & Walk + Friends.


Yepha

Yepha er kendt fra Duoen UFO og Yepha. Fra starten af 00’erne til tournerede de rundt med landeplagerne “Op med håret” “Hængekøjen” og “Fluen på Væggen.” Da duo’en havde brug for at gå hver deres veje, teamede Yepha op med produceren Morten Hampenberg, og de skabte sammen Monsterhittet “skub til Taget”. Yepha kommer direkte fra studiet, hvor han er i fuld gang med ny musik, og kigger forbi Ringsted Festival!

DJ Aligator på Ringsted Festival.jpg
Yepha på Ringsted.jpg


Anders Dinesen

Awardvindende DJ Anders Dinesen er klar til at teame op med Egebjerg & Walk. Anders Dinesen er et etableret navn i det danske natteliv, og han er kendt for sin kreativitet og teknik bag pulten! Anders har spillet Danmark tyndt - du har en hel del at glæde dig til.


Charlie Roennez

Charlie Roennez er en etableret DJ og producer fra Norge. Hans karriere startede i Norge, og han turnere nu som DJ i flere lande. Han er kendt for at sprede glæde gennem sin musik, og skabe magiske øjeblikke rundt omkring på festivaler verden over.


Le Cebo

Oplev Le Cebo som er Danmarks nye store håb inden for urban. Forbered dig på en landeplage, som først lige er begyndt! Le Cebo er manden bag kult-hittet 'N'Doye'.

Anders Dinesen på Ringsted.jpg
Billede 21-06-2019 08.43.00.jpg
Billede 21-06-2019 08.40.50.jpg