Muri & Mario

Er du klar til Mure & Mario i Pamperhalle? 

Efter en pause på 2,5 år er den dansk-italienske hitduo tilbage på hitlisterne med sangen "To Stjerner". Drengene har brugt pausen fra musikken på at finpudse deres lyd samt udvikle et helt nyt sceneshow - som er helt uset i Danmark. 

_DSC7264-Edit kopi.jpg

Som altid står Muri & Mario for fællesskab, samhørighed og omfavnelse af det bredere publikum, når de optræder live. Bandet slog igennem viralt på Youtube i 2012 og opnåede den 2. mest spillede sang på Spotify overhovedet det år. Sangen hedder "Hun Tog Min Guitar" og regnes af Youtube Danmark for at være det største youtube hit nogensinde. 

Glæd dig til Mure & Mario i Pamperhalle!

Egebjerg & Walk

Egebjerg & Walk er klar til at skabe en kæmpe fest på Ringsted Festival 2018!

Den lokale DJ David Egebjerg og hans ven Alex Walk er klar til at fyre op for festen i Reaktoren. 

Det startede for den populære DJ- og producer-duo i 2017, hvor de gik sammen om at producere musik. Deres første officielle udgivelse udkom i juni samme år, hvor Kongsted også var med om bord. Det var en stor succes, og der er senere kommet flere remixes, egne edits og mashups!

Duoen har en fælles forståelse for musikken - og deres stærke venskab gør at alt går op i en højere enhed når duoen går på scenen. Om torsdagen varmer Egebjerg & Walk op for Italo Brothers, og om lørdagen får vi igen glæden af duoen, som gør publikum klar til KATO. Du kan glæde dig til tidens sprødeste hits i deres helt egne nye versioner. Det er garanti for dans og den fedeste fest!

Grassolin

Er du klar til Grassolin i Pamperhalle?

Grassolin består af fire dygtige og erfarne musikere. De dykker ned i Gasolins sangskat, og er klar til at vælte Pamperhalle bagover med deres fede hits!

Grassolin har fundet deres helt eget udtryk, hvor trestemmige herrevokaler akkompanieret af akustisk guitar, en vild violin, trommer, og kontrabas tager Gasolin-sangene til nye højder. Grassolin er med andre ord et festband, der kan få selv den trætteste bondekarl ud på dansegulvet!

Med i Grassolin er Nikokaj Rysager på guitar og vokal, Søren Korshøj på violin og kor, Ronnie Øhlers på trommer/vaskebræt og kor og Michael Engman, kontrabas og kor.

Yoraima Show

Den smukke Yoraima leverer sprøde latin-toner til Latin Pavillion!

Yoraima er fra Venezuela, og har altid haft musiske rytmer i kroppen. Hun synger alt fra cha cha cha, pop til rumba, tango, swing, salsa og latin - og garanterer, at der i hendes show er musik for enhver smag!

Så vil du svinge hofterne, have formidabel underholdning og ikke mindst god musik, så ses vi til Yoraimas Show! 

Yoraima Show

Gilito Salsero

Cubanske Gilito Salsero fører Cubas sprøde toner til Ringsted Festival!

Gilito Salsero er vokset op på Cuba, hvor musikken altid har været et samlingspunkt for hele familien.

I 1991 tog Gilito på sin første internationale tour til Sverige, som forsanger i “Salsa de Esquina”. Et populært band, som optrådte i flere TV-programmer og opnåede stor anerkendelse i de tidlige 90'ere. Et par år senere udgav bandet deres eget album.

I 1993 tog Gilito igen til Sverige, og dannede sit eget band med svenske og cubanske musikere. Efterfølgende kom der fart på karrieren, og han har udgivet albums, lavet salsa-arrangeenter, optræder til karnevaler og meget mere. 

Arceo

I Latin Pavillion kan du opleve den cubanske DJ Arceo!

Arceo er mand for at fylde dansegulvet med sprøde toner og lækre rytmer. Dine hofter kan næppe stå stille, når han åbner festen med sin DJ-pult.

Arceo er også selv glad for dansegulvet, hvor han både kan de svingende salsatrin og danse den skønne latin. Arceo har lovet, at han selv kommer på dansegulvet og danser salsa med os alle!

DJ Arceo på Ringsted Festival

Trypical Cumbia

Glæd dig til at Trypical Cumbia spiller op til fest i Latin Pavillion!

Trypical Cumbia er et farverigt band, som bringer svingende rytmer til Ringsted Festival. De fem bandmedlemmer leverer med garanti et brag af en fest! Det er helt umuligt at stå stille, når de starter festen med deres tiltrækkende toner. 

2dc37c76c834aeabb44fc40f62a7fa8e.jpeg

Trypical Cumbia tiltaler et mangfoldigt publikum i alle aldersklasser, perfekt til en varme latin fest! En rejse fra de columbianske strande til de bolivianske bjerge kommer direkte til Ringsted Festival.

Tirolerband Aalburg

Tyrolermusik for fuld udblæsning, er hvad publikum kan glæde sig til når Tirolerband Aalburg går på scenen. Bandet er et vaskeægte tyrolerorkester med sang, blæs og slagtøj!

Orkesteret underholder med original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske og tyske slagere, hits og naturligvis en væld skålesange. Tirolerband Aalburgs sceneshow er inspireret af de populære oktoberfester i München, så der er altså virkelig noget at glæde sig til!


Orkesteret har igennem snart 20 år underholdt til et væld af arrangementer i både ind- og udland. Glæd dig til at opleve Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester, når de tager dig med på en uforglemmelig ”rejse” ned til oktoberfestens hjemland!

Nalle And His Crazy Ivans feat Søren Rislund

Oplev blues & roots-music i sin reneste og ædleste form!

Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske blues- scene har at byde på.

Nalle med den smukkeste og mest følsomme soulstemme på denne side af Mississippi-bæltet, er omgivet af musikerne, Ivan Sand (guitar) og Henning Kaae (guitar), der begge er eminente!

Søren Rislund købte sin første mundharmonika i starten af 1960erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at levere gode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund. Men blues-harpen var med ham hele vejen, og her i 2017 nyder han til overmål at levere den, hvor den virkelig passer og værdsættes: Hos Nalle & His Crazy Ivans... Glæd jer!

DødspopPatruljen

DødspopPatruljen er klar til at feste med dig i Pamperhalle!

DødspopPatruljen er bandet som rykker grænserne for hvad man kan forvente af et partyband. Der leveres en fest og et show med flowet fra et DJ-set, men med energien og feelingen af et live band. Bandet har valgt at styre udenom de gennemtæskede balleklassikere, og i stedet lagt energien i at reproducere og remixe de sidste 25 års store club-hits.

Zididada

Glæd dig til at ZIDIDADA bringer solskin til Ringsted Festival 2018!

BIG.jpg

ZIDIDADA introducerede danskerne for solskin, fest og farver! Bandet synger sange med budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.

ZIDIDADA er stadig et af de mest leveringsdygtige orkestre i ukuelig optimisme. Bandets vigtigste formål er til stadighed at skabe sol og kærlighed, i højtaler, sind og på den danske livescene. De fleste i hele Danmark - på tværs af generationer kan stadig skråle med på ”Zididada Day” og ”Princess”, eller ”Walking On Water”. Det er evige klassikere i den danske sommer!

BOYZONE

BOYZONE kan til sommer opleves i Lystanlægget på Ringsted Festival 2018. Det bliver den eneste BOYZONE-koncert i Skandinavien, inden de splitter op!

I maj 2017 blev det afsløret, at det irske boyband BOYZONE gendannes til en sidste tour, som primært skal afvikles i UK. Men det er lykkes Ringsted Festival, at få drengene fløjet et smut forbi Sjælland den første weekend i august! 

“Det er helt unikt at vi har fået denne mulighed. Vores gæster kan se frem til en fantastisk oplevelse,” siger festivaldirektør Anders Sørensen.

Tragisk dødsfald satte BOYZONE på standby 
Boybandet fra Irland er uden tvivl blandt de største europæiske boybands, og formåede at give konkurence til store boybands som Take That og Westlife i 90'erne. Boyzone gik i opløsning i 2009 efter bandmedlem Stephen Gately døde på tragisk vis under en solferie på Mallorca. De resterende medlemer fløj til soløen, hvor de hentede deres afdøde medlem hjem til Irland. Her bar bandet samlet kisten ud af kirken. Senere fulgte et album dedikeret til Stephen Gately, men dødsfaldet havde rystet drengene så meget, at de besluttede at stoppe bandet.

25-års jubilæum fejres på Ringsted Festival
Nu efter 25 år, 25 millioner solgte albums og flere tusinde solgte koncertbilletter er Boyzone stadig på manges læber. Med deres 25-års jubilæum stopper drengene fra BOYZONE op, og kigger tilbage på hvilken kæmpe succes de har opnået verden over med deres popmusik. For de fleste står hits som Picture of you, No Matter What, Baby Can I Hold You og Love Me For A Reason stadig højt på listen over 90’er-favoritter. På årets BZ25-tour vil publikum kunne høre de mange klassikere samt en række nye sange, der er med på bandets 25-års jubilæumsalbum, der udkommer til september 2018.

Boyzone har ikke været i Danmark siden 1999, men nu opstår muligheden altså for sidste gang på årets Ringsted Festival. Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy og Shane Lynch fra Boyzone står alle stadig skarpt og koncerten vil uden tvivl blive et tilløbsstykke for alle de kvinder, hvis hjerter blødte i 90'erne. BOYZONE spiller lørdag d. 04 august i Ringsted Lystanlæg på Ringsted Festival 2018!

Jørgen De Mylius

Intet Ringsted Festival uden Jørgen De Mylius!

Jørgen De Mylius på Ringsted Festival.jpg

Med en baggrund i radio- og tv-verdenen har Jørgen De Mylius altid haft styr på tidens fedeste musik og trends! Kærligheden til musikken har sat sig dybt i den populære og folkekære hitmager, som år efter år laver en kæmpe fest på Ringsted Festival.

Ringsted Festival vil simpelthen ikke være det samme uden Jørgen De Mylius, så igen i år kan du feste med ham og til hans fede musik i Pamperhalle.

Magtens Korridorer

Glæd dig til Magtens Korridorer på Ringsted Festival 2018!

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi', og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som 'Magtdemonstration' og 'Dansk Rocks Nye Magthavere'. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits. 

Bandet har turneret intensivt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange og med et til stadighed større og større publikum. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden, og giver det et pusterum fra hverdagen.

Magtens Korridorer har udgivet nyt album i år, og det tegner godt for koncerten på Ringsted Festival 2018. Magtens korridorer består af sanger Johan Olsen, Guitarist Niklas Schneidermann, Rasmus Kern på guitar og Keys, bassist Terkel Møhl og Anders Ramhede på Trommer. Vi glæder os til at opleve Magtens Korridorer i vores vidunderlige Lystanlæg i Ringsted!

ItaloBrothers

Fest med på Ringsted Festival 2018 når ItaloBrothers fyrer op for en kæmpe fest med monsterhittene "Stamp on the ground", "Summer Air" og "Sleep When We're Dead". 

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers. 

ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet. 

ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som ”Counting Down The Days””, ”Where Are You Now” fulgte trop og gjorde kunsten efter. 

I 2009 releasede de så monsterhittet “Stamp On The Ground”, som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. Radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne. Hittet har pt. 60 mill. views på youtube.

Siden da er det gået stærkt med ”Love is on fire” i 2010, ”Radio Hardcore”, ”Crying in the Rain”, ”Boom” i 2011, ”My Life Is A Party” i 2012, ”Up N Away”, ”P.O.D.", ”One Heart” i 2014, ”Springfield”, ”Welcome To The Dancefloor”, ”Sleep When We`re Dead”, ”Kings and Queens” i 2015 og ”Generation Party” og ”Summer Air” i 2016. ItaloBrothers har modtaget mange guldplader for deres største hits. Det kan kun blive en god fest!

Johnny Logan

Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. 

I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. Successen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare. 

Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen

Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. hans seneste CD - 'The Irish Connection 2 - The Irish Soul' som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære 'traditionals' samt en stribe helt nye sange. Dette album blev også en kæmpe succes. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix. 

Nu er han så aktuel her i 2017 med et helt nyt album med titlen ”It is what it is” – nye fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv har skrevet de fleste af. Super iørefaldende og med god nerve og fantastisk energi, som altid er kendetegnede for verdensstjernen Johnny Logan. Albummet er indspillet i Danmark og med en lang række af de dygtigste musikere, som også er live holdet bag Johnny Logan. Mange af de nye hits vil også være at høre når Johnny Logan & Friends giver koncert rundt omkring i Danmark. 

Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen. 

Thomas Helmig

Til sommer skal der skråles med på alle Thomas Helmigs fedeste numre! 

Er du klar på at skråle med på "Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På", "Malaga", "Stupid Man" og mange, mange flere? Så ses vi til Thomas Helmig-koncerten på Ringsted Festival 2018!

I 2017 besøgte Thomas Helmig Northside og Tinderbox, og det gav genlyd i hele Danmark. Både publikum og anmeldere var utroligt begejstrede. Med Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk bag sig tager Thomas Helmig landet rundt på sommertur. På denne tur kommer han forbi Ringsted Festival 2018, og vi glæder os!

Vi kan glæde os til et hav af klassikere, og en række spritnye sange fra Thomas Helmig.

Neil Brophy Band

Vær forberedt på, at det kan blive vildt, når Neil Brophy Band går på scenen i Det Irske Telt!

Neil Brophy Band er et keltisk folk rock band, som til sammen kommer fra England, Skotland og Danmark.

Det er let at genkende de irske/bristske rødder i Neil Brophy Bands musik. Det er et band, der har været rundt på pub- og festivalscenerne i mange år. Med adskillige udgivelser, blev det engelsk-skotsk-danske bands seneste single “The Record Collector” udgivet på Record Store Day.

Bandet har turneret intensivt i Nordeuropa og Skandinavien, hvor de er blevet populære på den danske festivalscene med flere optrædener på blandt andet Ringsted Festival.