Livsnyder & Bonderøv

 Livsnyder og Bonderøv anvender lokalproducerede, biodynamiske råvarer fra Stevns, som er dyrket på bæredygtig vis, med omtanke og kærlighed for naturen. De vægter det gode dyreliv og naturens frugt og grønt uden tilsætningsstoffer.

På Ringsted Festival kan du få bison-biksemad - langtidsbraiseret bison med nye kartofler, spejlæg, rødbedehummus og hjemmebagt rugbrød. Du kan få brændende kærlighed - gammeldags røget bacon med grov kartoffelmos, bløde løg og syltede rødbeder. En Vegetarret - grov kartoffelmos med gulerødder bagt i citrontimian og rosmarin, toppet med jordskokke-chips. Eller en byg-selv-gourmet.hotdog. Det er kokkens hjemmelavede grillpølser med stenovnsbagt brød. Hjemmerørt ketchup og sennep. Dertil et hav af forskellige ting man kan toppe sin hotdog med.

Mums!

Jakobsens Pita

Glæd dig til Jakobsens gourmet-pitabrød!

Hos Jakobsens pita får du de lækreste gourmet-pitabrød. Du kan få med flammegrlllet oksefilet, lammekølle, Kylling eller halloumiost. De lækre pita’er fyldes også med masser af grønt og hjemmelavede dressinger.

Jakobsens Pita laver varianter både til gluten- og laktoseallergikere.

Banana

Skøn is med god samvittighed!

Banana tilbyder is uden mejeriprodukter eller tilsat sukker - lavet på en grundbase af kasserede økologiske spild-bananer fra Irma, der ellers ville være gået tabt. Banana skaber både et produkt og en platform, hvor naturens mest spændende og sunde råvarer bliver iscenesat i en ny, moderne og relevant kontekst. Banana afviger sig, som kontrast til den traditionelle is-oplevelse, ved at bistå til en sund livsstil, der både tilgodeser den enkelte forbruger såvel som samfundet.

Bananas stil er frisk, let og moderne – inspireret af solskin, palmer, pastelfarvede træhuse og en afslappet tilgang til hverdagen. Livet leves fra dag til dag, hvor tonen er let, legende og bekymringsfri. Ved Banana er kulturen fuld af kærlighed og overskud, og den skal du glæde dig til at opleve på Ringsted Festival 2019!

A877238B-7993-454F-81CA-3263A7C349A3.jpeg
A794C928-05FB-457A-8D0D-3C7064EB748B.jpeg

Big Easy

Ægte cajun soul food kommer på Ringsted Festival!

Fra Big Easys charmerende amerikanske food truck byder de på klassiske retter fra Louisiana og New Orleans. Det er ægte Cajun Soul Food og et kulinarisk road trip, der tager dig med fra Cajun Country til The Big Easy.

Deres gryder er fyldt med rygende varm Cajun Spiced Gumbo, Acadian Poutine og intens Red Beans Stew. Fra deres rygende varme grill serverer de Grillede Østers New Orleans Style og topper det hele med Southern BBQ Shrimps. MUMS!

4.png
IMG_9046.jpg
2.png
6.png