Dans dig gennem festivalen

Salsaundervisning, danseshows og latinrytmer!

Latin Pavillon havde første år på Ringsted Festival i 2018 - og det var en succes! Igen i år kan du danse dig gennem festivalen i Latin Pavillon. Hver dag kan du deltage i salsaundervisning, hvor du med dine festivalbuddies lærer at svinge hofterne på bedste vis.

På pædagogisk linedance-manér bliver I taget med gennem forskellige latinrytmer, og lærer alt fra merengue til regueton og bachata. Det kan lyde svært - men kast dig ud i det, og bliv overrasket over dine egne danseevner.

I danseshows giver erfarne dansere festivalgæsterne inspiration til, hvordan de senere på natten kan folde sig ud. Bliv draget ind i sambaens verden, den sexede salsa og den forførende flamenco!


ARTISTER I LATIN PAVILLON


Latin Pavillons musikprogram

I Latin Pavillon er der sprøde rytmer og gang i den! Der er danseundervisning og lækre salsa-rytmer, som får hofterne igang. Se musikprogrammet her!


I Latin Pavillon kan du opleve vilde danseshows

Oplev salsa, salsa-flamengo-fusion og zamba leveret af Salsazucar fra Cuba og spanske Teresa Conde. Om torsdagen kan festivalgæsterne opleve et salsa-danseshow. Om fredagen bliver det et show, som placerer sig i feltet mellem salsa og flamenco, og om lørdagen er der samba!