Bliv en del af crowd safety

Kan du holde fokus, mens andre fester? Kan du se en potentiel risiko, før den opstår? Kan du drage omsorg for alle typer gæster? Så er det lige dig vi står og mangler til vores Crowd Safety-team!

Dine arbejdsopgaver

Som frivillig i Crowd Safety er din primære opgave at holde opsyn med vores gæster og sørge for, at alle har det godt. Det er en fordel, hvis du har relevant erfaring fra lignende arbejde, men stor motivation og et sikkerhedsmæssigt mind set er det afgørende.    

Du kommer til at arbejde i vagthold, som enten får til opgave at holde opsyn på festivalpladsen, campingpladsen eller foran scenerne. Du vil modtage en grundig instruktion i arbejdet, og vil også blive inviteret til et obligatorisk intromøde- og kursus.

Crowd-safety-på-ringsted-festival
Crowd-safety-på-ringsted-festival.jpg

Indsats og vilkår

Arbejdet foregår i uge 31. Som frivillig Crowd Safety arbejder du enten 18 timer, hvis dine vagter ligger under festivalen, eller 32 timer, hvis du hellere vil arbejde før og efter festivalen. Herudover skal du påregne deltagelse i et obligatorisk informationsmøde før festivalen, hvor du vil blive introduceret til arbejdet og møde dine holdkammerater.

Som frivillig i Crowd Safety modtager du et partout-armbånd, der giver adgang til Ringsted Festival 2019. Du får forplejning på din vagt og årets medarbejder t-shirt. Du har derudover også mulighed for gratis overnatning på vores campingområder.

 

Vil du med på holdet?

Skriv lidt om dig selv, og hvorfor du har lyst til at være med. Du skal sende din ansøgning på mail til sikkerhedschef Thomas Hedme på crowdsafety@ringstedfestival.dk.