Festivalpladsen

Festivalpladsen er et mekka af underholdning og kulinariske tilbud!
De 2 store scener - Anlægsscenen og Reaktoren, hvor tidens hotteste artister synger deres megahits.
De 5 hyggelige stemningstelte - Pamperhalle, Eldorado Bar, Det Irske Telt og Latin Pavillon hvor der danses, synges og hygges.
Der er food trucks med mad fra alle verdenskøkkenerne, og selvfølgelig barer med alverdens drinks, øl og temaer! 

Festivalpladsens åbningstider er:

Torsdag: 12:00-01:00
Fredag:   12:00-02:00
Lørdag: 12:00-02:00


KONCERTSCENER

DSCF0818.jpg
Festivalpladsen - Reaktoren

På Ringsted Festival 2019 er der to scener: Anlægsscenen og Reaktoren.

Anlægsscenen er festivalens største scene. Foran scenen er Ringsted Lystanlægs store plæne, som med sin skråning og hyggelige indramning af de gamle træer, gør udsigten god og stemningen helt speciel!

Reaktoren lokker, med sin alsidige og poppede musik, både børn, unge og voksne til front stage. I 2016 fik Reaktoren nyt, industrielt design, som laver scenen om til et atomkraftværk! Med de fede omgivelser og den alsidige musik, er du sikker på at få en fest i Reaktoren!


FESTTELTE

Festivalpladsen - Det Irske Telt
Festivalpladsen - Pamperhalle
Skærmbillede 2019-02-24 kl. 11.17.30.png

På Ringsted Festival 2019 er der fire festtelte: Det Irske Telt, Pamperhalle, Latin Pavillon og Eldorado!

I Det Irske Telt er du sikret godt humør og stemningsfyldt musik. I teltet er der langborde, hvor der er mulighed for at hyggeligt samvær og festlig stemning. I Det Irske Telt er der konstant fest og musik i Det Irske Telt. 

Pamperhalle ligger gemt mellem de gamle træer og emmer af god stemning. I teltet bliver der både dag, aften og nat spillet op til dans for alle generationer. Derudover ligger der foran Pamperhalle en stor Jägermeister-bar, som sørger for at du aldrig når at blive tørstig!

Latin Pavillon er Ringsted Festivals salsa-telt! Her fyrer vi op for musik, som får hofterne til at svinge og der serveres iskolde cocktails. Hver dag kan du tage ned i teltet og lære et par salsa-trin af Salsa Næstveds instruktører.

Eldorado er Ringsted Festivals nyeste festtelt. Her er der 80’er og 90’er-fest og masser af spas dag og nat. Glæd dig!


FOODTRUCKS OG BARER

DSCF3148.jpg
Italian Street Treats (4 of 6).jpg

Altid et bredt udvalgt af madboder og barer!

På Ringsted Festival er der altid et bredt udvalg af foodtrucks og barer. Der er noget for enhver festivalgæst! Herunder kan du se hvilke barer og madboder, som du kan opleve på festivalen i år!


WELLNESS

Få en ægte wellness-følelse på Ringsted Festival 2019. Kom helt ned i gear i massage-teltet, få fixet neglene i de flotteste farver eller få sat lokkerne i bedste festival-style!

Braidbaren
Stylist og frisør Ditte Wozniak tager sin braidbar med på Ringsted Festival. Her kan piger som drenge få lavet fede fletninger fyldt med glitter og extensions. I braidbaren kan du også få lavet smukke negle i de flotteste farver og med sten og glitter!

Tattoo by Silke
Ringsteds egen tatovør Tattoo by Silke tager al sit tatoveringsgrej med ud på festivalpladsen. Her får festivalgæster år efter år lavet personlige tatoveringer - og nogen har sågar en tradition, der kalder på, at man altid har en tatovering med hjem fra festivalen. 

Massage
På Ringsted Festival kan du også komme helt ned i gear. Tag ned i massage-teltet hvor du kan få din massage, som du ønsker. Men vær hurtig, for teltet er populært! 


REGELSÆT

Inden du ankommer til festivalen, vil vi bede dig om at have læst vores simple regelsæt. Du finder det her: