NYT FESTTELT: Eldorado!

Eldorado er festivalens nyeste festtelt. Tag ned i Eldorado og bliv en del af den sjoveste 80’er & 90’er-fest! Kombiner diskokugler, pangfarver og den bedste musik - så har du Eldorado.

I Eldorado finder du alt som gør dig glad i låget. Vi laver den fedeste fest med karaoke, banko, grand prix-show, selfiemaskine, dart, sing a long, beer pong og meget, meget mere! Vi laver også en damefrokost, som alle de 80’er- og 90’er-glade damer kan købe billet til.

Om torsdagen kan du komme til 80’er-fest i Eldorado, om fredagen er der 90’er-fest og lørdag er der Eldorado-fest - en fest med al den musik, som gør dig glad!


DAMEFROKOST

Alle Ringsted Festivals damer inviteres til en eksklusiv damefrokost i Eldorado. Her bliver der serveret skøn tapas til lyden af både sprød DJ og skønne Jakob Sveistrup.

Lørdag kl. 12:00 åbner vi Eldorado op for en vaskeægte damefrokost. Her sørger TIGHT CPH for lækker frokost, Jakob Sveistrup vil underholde med sprøde toner og festival-selvforkælelse er i højsædet. Der er kun 180 pladser til damefrokosten, så du og dine veninder skal være hurtige, hvis I gerne vil med til en frokost i forkælelsens tegn.


ARTISTER I ELDORADO


Eldorados musikprogram

Fest og løjer er Eldorados nøgleord! Det bliver en lang kavalkade af spas. Glæd dig!