COPPA-skybar

Glæd dig til 2 stk. COPPA-skybar på Ringsted Festival 2019!

COPPA kommer med premixed cocktails i allerhøjeste kvalitet. Glæd dig til mojito, sex on the beach, rum and ginger, pina colada og strawberry daiquiri. Omkring deres områder indretter de med borde og siddepladser, og måske er der endda plads på taget af deres vogn!

Nohrlund

Nohrlund kommer på Ringsted Festival 2019!

Nohrlund kommer på Ringsted Festival i deres nye cocktailtruck. Nohrlund har skabt en alternativ og anderledes bar, som udfordrer den traditionelle cocktailbar og den klassiske måde at servere en cocktail på. Selvom cocktailtrucken er splinter ny, så gemmer der sig faktisk en vaskeægte veteran inden under. Den er nemlig bygget op omkring en ældre amerikansk RV fra 1975 af mærket Winnebago – i dag er den dog topmoderne med 13 integrerede messing-taphaner. Og den eneste af sin slags. 

Cocktailtruckens omdrejningspunkt er de 13 taphaner, der sørger for, at Nohrlunds færdigblandede, økologiske cocktails kan serveres nemt og effektivt, således, at festivalgæsterne ikke behøver at stå i kø, men blot kan nyde festen og hinandens selskab. Dette kan netop lade sig gøre, fordi Nohrlund har tappet alle deres cocktails direkte på fustager!

Nohrlund på Ringsted Festival.jpg

Food Court-bar

Find dine drikkevarer til aftensmaden i Food Court-bar!

Nu er det blevet endnu lettere at finde drikkevarer til aftensmaden, frokosten og de utallige snacks der selvfølgelig skal smages gennem festivalen. Du kan nemlig bare smutte i Food Court-baren, hvor du både finder cocktails, øl, vand, vin og sodavand. 

Cocktails og alm. drikkevarer, øl, vand, vin, sodavand

Hvor: Food Court.
Hvornår: I festivalpladsens åbningstid.

Latin Pavillon

Latin Pavillon er dit stamsted, hvis du er vild med eksklusive cocktails!

Få stillet din cocktail-tørst i Latin Pavillon. Sammen med sprøde latin- og salsarytmer kan du nyde udsøgte gin- og romcocktails. Der kommer til at være varianter til enhver smag!

Skal du fuldende oplevelsen med en skøn, cubansk cigar, så er Latin Pavillon også det rette sted!

Hvor: Latin Pavillon
Hvornår: I festivalpladsens åbningstid

Enemærke & Petersen

Enemærke & Petersen indtager Ringsted Festival med spritny bar! 

Enemærke & Petersen har taget deres bar til nye højder, med et helt nyt design og indendørs siddepladser. Så kom indenfor hos Enemærke & Petersen og nyd din øl eller sodavand.

Der er standardsortiment i Enemærke & Petersen. 

Hvor: Ved Anlægsscenen. 
Hvornår: I festivalpladsens åbningstid.