En Lux julefrokost

Campingpladserne er åbnet og festivalgæsterne er ved at indrette sig. På vores vej gennem CampLux møder vi gæster, der er ved at slå telte op og andre, der allerede sidder i forteltet til deres campingvogne og nyder en kold øl inden festlighederne går i gang. 

Et skørt syn møder vores øjne. En flok på 11 personer sidder om et stort bord iført julekostumer, og rundt omkring dem står der havenisser og der hænger guirlander. Et syn som man ikke lige regner med at se i 27 graders varme. Julemanden med sin sæk, en alf og misteltenen er repræsenteret rundt om bordet. 

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 19.36.16-1.jpg

Camp Peer er navnet på campen, som har gang i den store julefrokost. Der er ikke sparet på noget, og i det varme vejr sidder de og smovser rødkål, flæskesteg og kartofler i sig – og helt bogstaveligt går der en spand med brun sovs på omgang. Sangbøgerne bliver taget op og de bryder alle sammen ud i ”Til julebal i nisseland”. Stemningen er ikke til at tage fejl af – de er i godt humør, og her er der med garanti god stemning, hvis I skulle komme forbi!

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 19.37.42.jpg

Sidste år var onsdagens tema i Camp Peer Hawaii-fest. Grundet de store mængde af regn, der faldt den sommer, var de sikre på, at der i år måtte komme sne, og derfor sidder de nu her og sveder i deres nissehuer. Vi er nok mange der er glade for at deres vejrspådom ikke gik i opfyldelse! Alle ser de frem til risalamande med tilhørende mandelgaver samt julegaver senere på aftenen – og selvfølgelig også til at musikken på festivalen starter.   

 

Jorden rundt på Ringsted Festival 

Du behøver ikke at flyve kloden rundt for at opleve flere forskellige egne af verden - du kan bare tage på Ringsted Festival, hvor tre af de fem scener hvert har et tema med en tydelig geografisk inddeling.

Fotograf Simon Als-8284.JPG

Finder du vej til Pamperhalle, er det som at have buldret ned af A7 og taget Ausfart til den største Bierfest, man kunne finde på GPS’en. Her er der god stemning med både Erdinger Weissbier og Jägermeister i rigelige mængder. Der spilles op til dans, sjov og ballade, der med fordel kan udspille sig i Lederhosen.

Fotograf Simon Als-8307.JPG

Såfremt du ikke er så meget til at feste som vores naboer i syd, kan man følge det grønne skær, der stråler ud af Det Irske Telt. Her er dækket op til irsk folkedans med grønne lamper og kolde Guinness. Vi kan ikke garantere det, men måske du kan være heldig at finde en alf med en guldkrukke her. Hvad vi dog gerne vil garantere er god stemning og højt humør!

Fotograf Simon Als-8324.JPG

Hvis det i højere grad er de varmere himmelstrøg og bløde rytmer, der trækker, kan du følge de forførende salsatoner, der vil bære dig til Latin Pavillon. Her føres du efter få takter til salsaens hjemlige breddegrade: Latinamerika. Et solidt anlagt dansegulv, en duft af lime og mynte og kulørte lamper, danner de perfekte rammer til at sætte hofterne i frigear og lade sig hengive til dansens forførende univers.

Summa summarum er, at du ikke behøver at rejse længere væk end Ringsted Festival for at opleve hele verden.

Tekst: Sune Stöckel

Ingen fest uden gæst: Mie og Allan

Vi stødte på Mie og Allan ude på Kompagniet! Læs om dem her:

Selvom klokken kun lige har rundet 11, er der allerede glade stemmer og høj musik at finde på Kompagniet. Nogle af dem der hjælper stemningen godt på vej fra morgenstunden, er Mie Sommer og Allan Hansen sammen med resten af Camp Toscanos. Campens navn kommer af en fælles ferietur til Toscana de lige har været afsted på.  

Mie og Allan.jpg

Allan Hansen og Mie Sommer med prisskiltet på deres campingvogn. 

For Camp Toscanos er det første år på Ringsted Festival, fortæller Mie og Allan. Deres debut er kommet i stand som en 40-års fødselsdagsgave til Mie fra alle vennerne, og indtil nu har festivalen fuldstændig levet op til deres forventninger, med plads til både hygge, sjov og god musik.  

Gårdagens musikalske oplevelser bød blandt andet på TotenTarzan i Pamperhalle og en rejse tilbage til deres ungdomsår med Aqua, mens at fredagens program har Thomas Helmig og Carpark North højt på listen. Torsdag bød også på dans i Latin Pavillonen, som Mie klart melder ud skal besøges igen i dag – denne gang velforberedt med et ekstra sæt tøj i rygsækken, så der kan skiftes efter masser af dans i solskinsvejret. 

IMG_0025.jpg
IMG_0022.jpg

Flere fra Camp Toscanos er tidligere gymnaster, der gøgler i solskinsvejret inden en ny dag på festivalpladsen begynder.  

Når man passerer Camp Toscanos på Kompagniet, vil man måske ligge mærke til, at deres campingvogn står til salg. Dette skyldes, at de til deres næste ferie har planlagt en længere tur i en større vogn med plads til alle 10 venner. I købet af campingvognen medfølger en ung, flot fyr fra campen, hvis vognen alene ikke skulle være nok til at vække interessen hos potentielle købere – Så mangler I en af delene, kan I lægge vejen forbi campen!

Tekst: Freja Bodil Mengel
Foto: Pelle Juel

 

Den sjoveste 80'er-fest!

Lørdag d. 30. marts åbnede Plastfabrikken dørene til 80’er-festen. Det blev en aften i dansemusikkens tegn!

De første gæster indtog Plastfabrikkens stemningsfyldte lokaler kl. 18:00. Her blev der serveret 3-retters menu, og skønne drikkevarer. En af festdeltagerne Ann Rasmussen fortæller, at hun synes at al maden var god: “I sær hovedretten var god. Smadderlækre salater, kartofler og sovs. Det smagte af noget - det smagte godt!”

Efter maden gik Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen på scenen. De fik hurtigt publikum op af stolene, og ud på dansegulvet! Igen fortæller Ann: “De var skidegode! Det var noget musik, der fik os alle ud på dansegulvet. Vi kunne jo alle sangene!”

I følge Ann var Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen aftenens højdepunkt. Dog var DJ-musikken også lige i skabet, fortæller hun: “Det var igen alle de bedste sange fra 80’erne!”

Nogle af gæsterne kom udklædte, og heriblandt blev årets bedste udklædning kåret. Første pladsen gik til Jonas, som var klædt i pangfarver i top til tå.


Se et udvalg af gæsternes egne billeder her:

80'er-festen
80'er-festen
80'er-festen
80'er-festen

Tipi-camp på Ringsted Festival 2019!

Har du hørt om campingtendensen Glamping? Den har Ringsted Festival taget til sig!

På Ringsted Festival 2019 er der kommet en tipi-camp. Campen består af luksuriøse tipi-telte, som bringer hotelværelsets luksus og komfort ud på campingpladserne. Tendensen er bedre kendt som glamping, nemlig glamourøs camping.

Vælger du “the glamping way” når du skal på Ringsted Festival 2019, så er du sikret en luksuriøs og rolig start på festivalen. Når du kommer til festivalen, så står alt klar - og efter festivalen efterlader du det hele igen.

PastedGraphic-1.png

Du møder op på Tipi-camp til dit tipi canvas-telt. Tipien har en fast bund, som er foret med et gulvtæppe. Der er strøm i teltet, så mobilopladningen aldrig bliver et problem og så belysning er en selvfølge.

Derudover består tipien af 4 stk. gæstesenge med lamelbund, 4 stk. kvalitets-campingstole og 1 stk. campingbord. Så er der 4 stk. sommerdyner og hovedpuder inkl. lagen.

Der vil være velkomstdrinks og nogle chips, når du ankommer.

I selve Tipi-camp er der toilet, bad og en hyggelig bar med forfriskninger. Der er vagter ved indgangen og man skal have et specielt armbånd, for at komme ind på området.


Pris pr. telt 3.995,- kr. + gebyr (plads til 4 personer)

Teltet: Canvas Bell Tent 4M

Størrelse: 4 x 4 x 2,5 meter

Endnu en TÆT PÅ-succes!

Endnu en fantastisk TÆT PÅ-koncert gav hundredvis af koncertgæster en mindefuld fredag aften på Plastfabrikken. Fredag d. 23. november lagde Carpark North nemlig vejen forbi Ringsted.

Gæsterne kunne vælge først at dukke op til koncerten, eller at komme et par timer før og spise god mad i Plastfabrikkens hyggelige lokale. I bedste Ringsted Festival-stil var der pyntet op med lyskæder og lysekroner, musikken blev spillet i de tidlige timer af DJ Stuckert og barpersonalet havde rigeligt at se til. Det var et par hyggelige timer i godt selskab.

IMG_3610 - redigeret.png
Skærmbillede 2018-11-24 kl. 09.44.58.png

Senere på aftenen gik Carpark Norths opvarmningsband på scenen, nemlig The Grenadines. De fik gæsterne i stemning med deres skønne sangkatalog, som blandt andet rummer Brighter Days og The Mountains. Bandet var en fantastisk overraskelse for gæsterne, som både nynnede med og kom op af stolene til tonerne af de skønne drenges musik.

Da Carpark North gik på, blev Plastfabrikken for alvor fyldt. Der var både plads til stående og siddende gæster, og alle kom helt tæt på det fantastiske band. De spillede alle de helt store hits og et par af de nye - vi hørte Feel So Real, Transparent And Glasslike, When We Were Kids, Shall We Be Grateful og mange flere fede hits!

Carpark  North på Plastfabrikken
Carpark North på Plastfabrikken

Carpark Norths forsanger Lau sluttede af med en stor ros til det veloplagte publikum, som gav den fuld gas under koncerten. Bandet var utroligt ydmyge og taknemmelige over den varme velkomst i Ringsted - en følelse de også altid har, når de kommer til Ringsted Festival, fortæller Lau.

Et vellykket og succesfuldt arrangement på Plastfabrikken - igen! Næste gang vi ses på Plastfabrikken er d. 7. december til den fedeste julefest, og ellers ses vi til endnu en TÆT PÅ-koncert d. 30. marts 2019 til TÆT PÅ Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen.

Oktoberfesten 2018 var det fedeste!

Oktoberfesten 2018 var igen den allervildeste fest! Ringsted Festival er kendt for deres fuldstændig gennemførte temafester på Plastfabrikken - og denne var ingen undtagelse.

Festen startede allerede ude foran Plastfabrikken, hvor hundredvis af tyroler-klædte gæster stod i kø for at komme til fest. Der var god stemning og alle var klædt i bedste oktoberfest-stil!

Da gæsterne kommer ind er der lækre fade med oktoberfest-snacks på alle bordene, og de mange barer får travlt fra starten. Der bliver langet 1-liters-øl over disken fra første minut, og feststemningen er i top fra start.

Video: Christian Malik

Aftenens underholdning blev leveret af altid fantastiske Tirolerband Aalborg, som både var behjælpelige med danseskole, de bedste skåle-sange og den ultimativt fedeste stemning. Forsangeren gik rundt omkring publikum blandt langbordene, og blev hurtigt en del af festen. Mellem Tirolerband Aalburgs optrædener trådte TOTEN TARZAN til, som også satte en høj standard for total vild underholdning. Han formåede med rundsav og pivedyr at stable den fedeste fest på benene - gæsterne var vilde med TOTEN TARZAN.

Da gæsterne var varmet godt og grundigt op gik Infernal på scenen. Den altid skønne Lina Rafn sendte festen til helt nye dimensioner - det var den fedeste fest! Efter Infernal overtog GJ Guttermann, og han sørgede for at festen fortsatte langt ud på natten.

Se et udvalg af de fedeste billeder fra Oktoberfesten 2018 herunder. Der er smæk på udklædningen, de helt store øl og den allerfedeste stemning, som du kun finder den på Plastfabrikken!

Fotograf: Julius Sønderhave

Et nyt Ringsted Festival!

Festivalvenner - vi har gode nyheder, og vi håber, at I kan lide dem!

På Ringsted Festival 2018 havde vi en fest i Latin Pavillon. Det lille festtelt sendte varme latinrytmer ud i hele Lystanlægget, og gæsterne havde uafbrudt fest dernede i alle 3 dage. 

Konceptet om mindre festtelte vil vi tage med os på Ringsted Festival 2019. Pamperhalle bliver mere autentisk og intimt - der bliver mere fokus på fest og god stemning, og mindre på store koncerter! Vi skal tilbage til Pamperhalles ophav og DNA - nemlig den tyske folke- og oktoberfest. Festen gøres mere intens, og der skal fokus på de nære oplevelser med kunstnerne i øjenhøjde.

Fotograf Simon Als-8324.JPG
DSCF8132.jpg

Det Irske Telt laves om til en irsk pub! Der kommer stadig dine yndlingskunstnere fra Irland, og sørger for den fede musik. Stedet bliver mere autentisk, intimt og stemningsbåret. Vi vil finde Det Irske Telts rene DNA!

Derudover giver vi 80’erne deres helt eget “Eldorado”. Vi skal have kulørte drinks, danse på glimtende dansegulv og skråle med på de fedeste 80’er-hits! Banker dit hjerte mere for dansk-toppen, så frygt ikke! Bakkens fantastiske “ølgod”-koncept adopterer vi til Ringsted Lystanlæg, og fyrer op for den vildeste dansktop-fest!

Udover flere tema-festtelte skal vi selvfølgelig stadig have de vildeste koncertoplevelser. Anlægsscenen og Reaktoren bliver selvfølgelig i Lystanlægget, så vi kan opleve en masse fede kunstnere! Snart er vi klar med de første kunstnere til Ringsted Festival 2019 - glæd jer!

Campér på Ringsted Festival 2019!

Campinggæsterne kan opleve små ændringer på Ringsted Festival 2019!

LuxCamp og Kompagniet får samme placering som på Ringsted Festival 2018. Herefter bliver campingarealerne ændret og flyttet.

Den ændring, som campinggæsterne vil kunne opleve i 2019 er, at man vil kunne købe opstillede Ringsted Festival-telte. Teltene bliver opstillet på både LuxCamp og på Kompagniet i teltområder. Det bliver 2-mands-telte med plads til oppakning, og de bliver designet med Ringsted Festivals logo på teltdugen.

Alle campingpladserne sættes til salg mandag d. 3. december 2018 kl. 12:00.

IMG_0022.jpg
IMG_0049.jpg

Et indtryk der varer ved – Tatoo Silke

Selvom klokken kun lige er slået 12 summer festivalpladsen allerede af liv og lyd. Følger man lyden af friske festivalgæster, er der en god chance for, at man havner foran Ringsted Festivals tatoveringsshop, Tatoo Silke. Her er der allerede stimlet mennesker sammen, og medejer Rasmus fortæller, at sådan har det også været den forgangne festivaldag. 

Det er fredag morgen og anden dag på Ringsted Festival, og i dagens kalender er der allerede ved at være godt fyldt op med aftaler - både fra gengangere og nye ansigter. 

En af de nye ansigter hos Tatoo Silke er Alexander Holzendorff, som er her for at få lavet sin første tatovering. Det skal være hans stjernetegn, Tyren, og han får lavet den sammen med sin fætter, som dagen forinden har fået lavet nøjagtig samme tatovering. 

Han er kommet på festivalen i 3-4 år som frivillig, og synes det er fedt at få festivaloplevelsen fra den anden side af hegnet. Han er allerede nu sikker på, at det ikke bliver den sidste tatovering han skal have, og håber på at Silke har en ledig tid allerede i morgen. 

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (5).jpg

Et ansigt som har vist sig flere gange i butikken er Anette Schumacher, som kommer for at få lavet sin sjette tatovering på Ringsted Festival. Alle seks er lavet af Silke, som ejer Tatoo Silke sammen med sin mand Rasmus, og når man spørger Anette hvorfor de skal laves her, er svaret klart: ”Tingene er i orden, de er ordentlige og der er god kommunikation”. Og så er det også blevet lidt af en tradition for hende. 

Den tatovering hun skal have lavet i dag er en række hjerter med forbogstaverne på hendes børnebørn i – inklusiv en lille ny der ventes at komme til verden til oktober, men som allerede nu har fået navnet Viga. Fra både Alexander og Anette er der lutter ros til Rasmus og Silke, og begge ved allerede nu, at de vender tilbage til tatoveringsstolen på næste års festival.

Skribent: Freja Mengel
Foto: Martin Greve, Freja Møllebæk

Ingen fest uden gæst: Mikkel og Edward

Klokken er kvart i 12, pladsen er ved at åbne og ved indgangen under de grønne træer møder vi de to mænd, Mikkel, 26 år, og Edward, 30 år. De står i kø og venter på, at pladsen åbner til en festelig sidste dag på årets udgave af Ringsted Festival.

De to gæve gutter er her i især for at se Karl William, da de sammen har fulgt ham de seneste par år og nu ser meget frem til at stå helt oppe foran i Reaktoren. De har meget store forventninger til den unge århusianske kunstner, der i følge de to venner er ”mellow og exceptionel”. 

DSCF6337.jpg

Både Mikkel og Edward er fra Næstved og kender hinanden gennem fælles venner. De beskriver dagen hvor de mødte hinanden som en dag hvor ”guderne måtte holde møde, fordi shit was about to go down”. Mikkel har været på Ringsted Festival 8 gange, og i år har han taget sin ven Edward med til hans første festivaloplevelse i skæret af de velkendte kulørte lamper. Mikkel fremhæver Ringsted Festival som en god kur til Roskilde Festival-længslen, men med et mere voksent og hyggeligt publikum.

DSCF6322.jpg

Foruden Karl William, glæder de sig til Dizzy Mizz Lizzy og Sømændene. Sidstnævnte kender de privat og har mange ungdomsminder til Sømænds-tonerne. Edward fremhæver især Sømændenes energi som et stort trækplaster, og er noget af det han ser mest frem til ved koncerten. Gutterne har naturligvis også høje forventninger til Sømændenes koncert i år. De håber begge på at lyden er god, humøret højt og drikkevarerne kolde!

Tekst: Sune Stöckel og Maria Jürs 

Dagens frivillige: Gitte

Mød Gitte, som er frivillig på Ringsted Festival 2018.

Solen står højt på himlen, og festen er i gang. Et stort applaus og et Ringsted-tak bliver givet til alle frivillige på Ringsted Festival, da Dennis Johannesson står og som altid spreder god stemning på Anlægsscenen – denne gang inden Sømændene går på. 

I Informationen sidder Gitte Bavnhøj, som netop har set Sømændene optræde, og hun synes, at det var en kæmpe fest! Hun nyder musikken og livet på festivalpladsen - den glade musik i Det Irske Telt og Latin Pavillonen, hvor hun har lært nogle dansetrin, er blandt hendes favoritter. Men hendes begejstring for festivalen er i lige så høj grad præget af hendes arbejde som frivillig i Informationen. 

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (3).jpg

Gitte er glad for sit frivillige arbejde og har siddet i Informationen de sidste 4 år – og planen er selvfølgelig at komme igen til næste år. Hun synes, at det er sjovt at møde en masse smilende mennesker. Selvom festivalgæsterne henvender sig i Informationen med et problem, går de altid smilende derfra, fortæller hun. I år har gæsternes henvendelser hovedsageligt omhandlet stramme armbånd og vejvisning til blandt andet campingområder eller toiletter. 

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (1).jpg
RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (2).jpg

Mere usædvanlige spørgsmål rejser sig også! Forleden kom der en Tuborg-mand forbi. Han havde en kæmpe lastbil fyldt med øl, der skulle afleveres til festivalen. Her måtte de i Informationen hjælpe ham med at finde en vej, han kunne køre. Og jeg tænker, at vi er mange, der er glade for, at både vand og øl fandt sin vej ind til festivalpladsen - dette takket være de frivillige i Informationen. 

Tekst: Sidse Christoffersen

Mød en medarbejder - Mikkel og Fly

Bag de mørke gardiner på Reaktoren, møder vi de to stage hands Lukas og Mikkel. Læs om de to gutter her!

Et mere dansk ord for ”stage hands” er deres selvopfundne titel ”gearskubber, eller at flytte det de andre ikke gider at flytte”. Lukas Fly på 18 år har siden 2007 haft sin gang på Ringsted Festival, hvor hans opgaver har spændt bredt: alt fra toiletter på pladsen, til stage hands bag scenen. Til dagligt arbejder Lukas som pædagogmedhjælper, og derfor vant til hektiske perioder. Lukas har sin daglige gang i Rødovre, men hvert år er turen til Ringsted Festival en tradition, han deler med sin familie. 

DSCF4598.jpg

Bag scenen er stedet, hvor vi finder Lukas sammen med sin makker Mikkel. Mikkel Neubert, 48 år, har modsat Lukas sin første tur på Ringsted Festival. Han har tidligere haft lignende opgaver på Haslev Festival, og er derfor vandt til at færdes bag spotlightet. Mikkel er selvstændig tømrer, og holder af at være i gang, selv når han har fri. Derfor passer rollen som ”en af de praktiske grise” til ham som noder på papir. 

DSCF4563.jpg

Både Mikkel og Lukas sætter pris på det sammenhold, der er mellem de arbejdende bag scenen. For dem er en stor del af jobbet at have det sjovt på arbejde, og hygge sig med både artister og kollegaer. De fremdrager også sammenhold, hygge og ikke mindst musik, som fællesnæverne for hele Ringsted Festival.

Dagens frivillige: Morten og Gert

Vi har snakket med to af Ringsted Festivals frivillige, Morten og Gert. På festivalkontoret kaldes de alt fra problemknusere til alt-mulig-mænd og gulddrenge!

Ved parkeringsskiltet i skyggen under de grønne træer møder vi Gert, der for 10. år står klar som frivillig til året Ringsted Festival. Da han får øje på os spejder han ud mod parkeringspladsen lidt længere væk. Han forsøger at få øje på sin makker Morten, som han lidt efter får vinket hen til sig. 

Gert og Morten er faste deltagere på Ringsted Festival, og har siden i mandags arbejdet i døgndrift for at få festivalen klar til årets festlige strabadser. Vi er blevet peget i retning af Gert og Morten af deres leder Helle, som kalder dem frivillige med stort F.    

DSCF2764.jpg

Gert har fødselsdag den 3. august, og som fast tradition fejrer han hvert år dagen på festivalen. Giv ham derfor en hilsen eller high-five, med på vejen hvis I ser ham i morgen. 

Deres primære arbejdstitel er svær at definere, da de mest af alt agerer alt-mulig-mænd, men selv definerer de deres virke på festivalen som problemknusere. Der er ingen tvivl om, at Morten og Gert er både vellidte, uundværlige, og at Ringsted Festival er meget taknemmelige for deres store frivillige arbejdsindsats.  

Som faste deltagere på Ringsted Festival glæder de sig særligt til den hyggelige stemning der kendetegner festivalen. For dem er Ringsted Festival en byfest, et sted hvor alle kender hinanden, og hvor de grønne træer og kulørte lamper danner stemningen for endnu en fantastisk festival!

Tekst: Maria Jürs og Freja Mengel
Foto: Martin Greve

Kør med vores festivalbus!

Hver dag i festivaldagene kan du køre med en billig festivalbus rundt i byen!

image1.jpeg

Hver dag kl. 9:00-12:00 kører der en festivalbus rundt i Ringsted. Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm sørger for transporten med en velholdt, gammel bus! 

Bussen stopper ved Ringstedet, Ringsted Outlet, Torvet og på Campingpladsen. Det koster 10 kr. at køre med bussen. De tager både kontanter og mobilepay.

 

Plastmo er gået på sommerferie!

Plastmo tager en ferie fra Ringsted Festival i år. Men bare rolig, de kommer tilbage igen!

Plastmo, som i mange år har drevet den store Plastmobar på plænen, holder en velfortjent sommerferie i år.  “Efter tre sjove år holder vi en pause. Vi er gået i tænkeboks, for at udvikle et nyt barkoncept til 2018!” udtaler administrerende direktør for Plastmo, André Thomsen.

Den store bar foran hovedscenen er stadig at finde på Ringsted Festival 2018. Her vil der igen blive langet iskolde fadøl og lækre drinkskander over disken!

“Vi glæder os allerede til at samarbejde med Plastmo på Ringsted Festival 2019, så vi kan forhåbentligt kan præsentere vores gæster for et nyt og spændende koncept!“ udtaler festivaldirektør Anders Sørensen.

Plastmo på Ringsted Festival.jpg

 

 

 

 

Ses vi i Latin Pavillon?

Sprøde latin-rytmer og lækre salsa-trin breder sig ud over Ringsted Festival 2018!

På Ringsted Festival 2017 startede et lille latin-telt, som nu har vokset og åbner op som Latin Pavillon på Ringsted Festival 2018. Teltet fyldes op med latinamerikanske artister og DJ's, mens skønne latin-ladies vil svinge hofterne og give festivalgæsterne et indblik i salsaens verden. 

I Latin Pavillon kan du også få stillet tørsten i eksotiske cocktails og lækre øl. Så altså: fantastisk musik, lækre cocktails og masser af salsa-dansende festivalgæster, det kan kun blive en succes!

Alle festivaldagene kl. 15:00 kan festivalgæsterne lære et par af de sprøde salsa-trin. Det bliver ikke en times danseundervisning, men en uformel chance for danseglade festivalgæster, der gerne vil prøve kræfter med salsa-trinene. Det er Salsa Næstved, som står for at giv festivalgæsterne et par salsa-trin med på vejen i Latin Pavillion! 

Herunder kan du få et overblik over hvilke artister, der spiller op til salsa i Latin Pavillon:

Glæd dig til nyt dansegulv i Lystanlægget!

Ringsted Festival er en festival i særklasse, og opgraderes endnu engang med et nyt tiltag!

De varme sommerdage bruges på Ringsted Festival til at udvikle 3.000 kvm gulvsystem. Ringsted Produktionsskole har hjulpet med at skabe de mere end 4 meter brede gangstier, som sættes sammen til lange strækninger. Gulvet lægges ud inden festivalens start, og kommer til at fungere som alt fra stier til dansegulv!

Ringsted Festival forsøger hvert år at udvikle Ringsteds lille bypark til noget helt specielt. En anden gevinst ved de nye gulve er i tilfælde af meget regn. Her kan gulvet lede vandet væk og derved forhindre at gæster træder jorden op til mudder.

“Luksus er ikke kun god mad og drikke, vores samlede parkmiljø skal også udvikles. Vi har de seneste år gjort meget omkring belysning, toiletter og nu etablerer vi gulvsystem i parken,“ fortæller festivaldirektør Anders Sørensen.

Nyt Gulv.JPG
Nyt Gulv.JPG

Her ses de mange gulvplader stablet i Ringsted Festivals hal. Det bliver spændende at få dem lagt ud i Lystanlægget!
 

Endnu flere vil med til Ringsted

Den danske festivalsæson er skudt igang, og sommeren tegner til at blive lang og varm. Årets billetsalg går også godt for Ringsted Festival, og festivaldirektør Anders Sørensen glæder sig over opbakningen: “Folk har taget rigtig godt i mod vores musikprogram i år, og hvis billetsalget fra juni fortsætter, så får vi udsolgt inden august!” konkluderer festivaldirektør Anders Sørensen.

Årets program har artister som Thomas Helmig, Carpark North, Dizzy Mizzy Lizzy, Aqua, Andres Strong og mange flere på plakaten. “Det er unikt, at Ringsted Festival er blevet en del af irske Boyzone’s verdenstour, som den eneste koncert i Skandinavien. Vi kan godt mærke, at der er masser af interesse for vores festival,“ afslutter festivaldirektør Anders Sørensen.

 

Hvad med MyCamp i år?

På Ringsted Festival 2018 vil du opleve et nyt camping-setup. Ungdomscampen MyCamp er nemlig blevet lukket. Læs mere om hvorfor herunder!

Camping på Ringsted Festival.jpg

2017 blev MyCamps sidste år på Ringsted Festival. Campen er nu blevet nedlagt, og der kommer mere fokus på de to store campingpladser: LuxCamp og Kompagniet. 

Grunden til, at MyCamp lukkes er, at der de seneste par år har været dalende interesse for området og færre MyCamp-campister. I 2017 blev der kun opsat 70 telte på MyCamp. 

I stedet har vi oprettet flere teltpladser på Kompagniet, hvor de unge fra MyCamp er mere end velkomne. Der vil som altid været et krav om nattero fra kl. 03:00 på Kompagniet.

Nostalgisk hitparade på Plastfabrikken

I lørdags åbnede Ringsted Festival op for en uforglemmelig førsteklasses aften. Michael Learns To Rock tog publikum gennem en lang hitparade, som skabte fællessang, der kunne høres i hele byen.

30168149_10156039571119457_7535461682330198256_o.jpg

Michael Learns To Rock
Aftenens hovednavn Michael Learns To Rock afsluttede deres danmarkstour på Plastfabrikken med manér. Bandet har solgt mere end 10 millioner albums på verdensplan, og har fans over hele verden. Dét kunne blandt andet mærkes til aftenens koncert, hvor Antony fra Singapore var rejst hele vejen til Danmark kun for at opleve MLTR i Ringsted!  

En uforglemmelig aften
Kl. 18:00 ankom aftenens gæster til Plastfabrikken. hvor de blev budt på en 3-retters menu tilberedt af kokken fra den populære restaurant Polmenakke på Falster. Under middagen spillede australieren Andi Joseph skøn guitarmusik, og varmede publikum op til aftenens hovednavn. 

Michael Learns To Rock startede koncerten med superhittet Sleeping Child, og tryllebandt publikum fra allerførste sekund. Aftenens første set var akustisk, og bød blandt andet på sange fra deres seneste album Still. I andet set blev der åbnet op for bandets store bagkatalog af hits. That’s why, Wild Women, Someday og ikke mindst superhittet The Actor, fik publikum til at gå amok! 

MLTR på Plastfabrikken
MLTR på Plastfabrikken

Verdens bedste gin
Ringsted er så heldig at dele postnummer med den lokale gin Ginscape, som for nyligt modtog prisen som verdens bedste gin. Mellem aftenens to set blev Gin-baren fyldt op med ivrige gæster, som ville smage den verdensberømte gin. Hans fra Ginscape fik travlt med et mikse cocktails!

Roser fra gæsterne
En af aftenens gæster, Ann Kronholm fra Skælskør, var yderst tilfreds med arrangementet. Ann havde inviteret sin kæreste med til koncert i anledning af deres 10-års dag: "Det hele spillede! God mad og god musik."

Ann synes, at Plastfabrikken skabte nogle unikke rammer for koncerten: "Det er en hel anden slags koncert, når det er så intimt", og hun fortsætter roserne: "I forhold til de større steder, er det her meget mere mig!" 

Efter koncerten med Michael Learns To Rock trådte Andi Joseph på scenen igen, og sørgede for at festen fortsatte. Gæsterne blev og nød den skønne guitarmusik og de gode cocktails. Det var en fantastisk aften! 


Vil du se flere billeder fra aftenen, så hop ind på Ringsted Festivals facebookside her: