Nostalgisk hitparade på Plastfabrikken

I lørdags åbnede Ringsted Festival op for en uforglemmelig førsteklasses aften. Michael Learns To Rock tog publikum gennem en lang hitparade, som skabte fællessang, der kunne høres i hele byen.

30168149_10156039571119457_7535461682330198256_o.jpg

Michael Learns To Rock
Aftenens hovednavn Michael Learns To Rock afsluttede deres danmarkstour på Plastfabrikken med manér. Bandet har solgt mere end 10 millioner albums på verdensplan, og har fans over hele verden. Dét kunne blandt andet mærkes til aftenens koncert, hvor Antony fra Singapore var rejst hele vejen til Danmark kun for at opleve MLTR i Ringsted!  

En uforglemmelig aften
Kl. 18:00 ankom aftenens gæster til Plastfabrikken. hvor de blev budt på en 3-retters menu tilberedt af kokken fra den populære restaurant Polmenakke på Falster. Under middagen spillede australieren Andi Joseph skøn guitarmusik, og varmede publikum op til aftenens hovednavn. 

Michael Learns To Rock startede koncerten med superhittet Sleeping Child, og tryllebandt publikum fra allerførste sekund. Aftenens første set var akustisk, og bød blandt andet på sange fra deres seneste album Still. I andet set blev der åbnet op for bandets store bagkatalog af hits. That’s why, Wild Women, Someday og ikke mindst superhittet The Actor, fik publikum til at gå amok! 

MLTR på Plastfabrikken
MLTR på Plastfabrikken

Verdens bedste gin
Ringsted er så heldig at dele postnummer med den lokale gin Ginscape, som for nyligt modtog prisen som verdens bedste gin. Mellem aftenens to set blev Gin-baren fyldt op med ivrige gæster, som ville smage den verdensberømte gin. Hans fra Ginscape fik travlt med et mikse cocktails!

Roser fra gæsterne
En af aftenens gæster, Ann Kronholm fra Skælskør, var yderst tilfreds med arrangementet. Ann havde inviteret sin kæreste med til koncert i anledning af deres 10-års dag: "Det hele spillede! God mad og god musik."

Ann synes, at Plastfabrikken skabte nogle unikke rammer for koncerten: "Det er en hel anden slags koncert, når det er så intimt", og hun fortsætter roserne: "I forhold til de større steder, er det her meget mere mig!" 

Efter koncerten med Michael Learns To Rock trådte Andi Joseph på scenen igen, og sørgede for at festen fortsatte. Gæsterne blev og nød den skønne guitarmusik og de gode cocktails. Det var en fantastisk aften! 


Vil du se flere billeder fra aftenen, så hop ind på Ringsted Festivals facebookside her:

"John Mogensen" aka Rasmus Bjerg på Ringsted Festival 2018!

Ringsted Festival 2018 har netop tilføjet en helt unik koncert til årets program, nemlig "John Mogensen" aka Rasmus Bjerg!

Rasmus-Bjerg-på-ringsted-festival.jpg

Biografsuccesen "Så længe jeg lever" med Rasmus Bjerg i hovedrollen som John Mogensen modtager stående bifald landet over. Den folkekære skuespiller og entertainer træder ind i John Mogensen-karakteren på flotteste vis, og formår med sit enorme talent at skabe en karakter, som tager os direkte tilbage til 70'erne. 

På Ringsted Festival 2018 optræder Rasmus Bjerg med John Mogensens fantastiske sange, og tager gæsterne med på en rejse gennem en del af Danmarks sangskat. Du kommer garanteret til at opleve sange som "Der er noget galt i Danmark", "Fut i fejemøget", "Så længe jeg lever" og mange, menge flere.

Rasmus Bjerg og bandet besøger på deres sommertour meget få festivaler, men Ringsted Festival blev heldigvis en af de udvalgte. Festivaldirektør Anders Sørensen er utrolig stolt af, at have netop "John Mogensen" aka Rasmus Bjerg på programmet i år: "Som musiker er jeg selv kæmpe fan af John Mogensens sange, som i den grad bringer minder frem! At have haft John Mogensen him self på plakaten havde været fuldstændig fantastisk, men med Rasmus Bjerg i rollen er det garanti for en oplevelse for livet. Det bliver stort!"

Glæd dig til en unik aften med MLTR!

International succes kommer til unik intim-koncert på Plastfabrikken i Ringsted!

Michael Learns To Rock på Plastfabrikken i Ringsted

Ringsted Festival kan stolt præsentere Michael Learns To Rock på Plastfabrikken d. 28. april i anledning af deres 30 års jubilæum. MLTR var det første danske popband, som fik international succes. De har nu over 10 mio. solgte albums på verdensplan! 

MLTR spiller på Plastfabrikken, som er et spillested drevet af Ringsted Festival: "Konceptet hedder TÆT PÅ, fordi stemingen er meget intens og intim. Vi har forsøgt os med en scenestørrelse og et lokale, hvor man ikke kun hører musik, men hvor koncerten er en del af en helhedsoplevelse", fortæller festivaldirektør Anders Sørensen.  

På Plastfabrikken kommer artisterne helt tæt på deres publikum, de åbner op for en dialog og der opstår en helt unik kontakt mellem artist og publikum. Når du tager hjem fra en TÆT PÅ-koncert, har du ikke kun hørt fantastisk musik, men du føler også at du kender artisten en smule bedre! 

MLTR opnåede i slutningen af 90'erne en meget stor succes i Østen, hvor de kunne tage både guld- og platinplader med hjem. Anders Sørensen fortsætter: “Man kan godt mærke, at vi får besøg af noget stort. En gæst har meldt sin ankomst fra Singapore og reserveret et bord på første række." 

Det vil uden tvivl blive en hitparade med sange som "The Actor", "Someday", "Something You Should Know", "25 minutes" og mange flere. Gæsterne kan dog også forvente helt nye sange fra bandet, da de næsten lige har udgivet singlen "Everything You Need". 

En helaftensoplevelse

Før koncerten er der mulighed for at nyde en 3 retters menu, som tilberedes af Plastfabrikkens egen kok. Efterfølgende sidder man perfekt placeret foran scenen og kan nyde koncerten sammen med ens selskab. 

Ringsted Festival vil gerne lave den perfekte lørdag aften for dem, som elsker god mad, god live musik og en lækker cocktail. Både før og efter koncerten, er der livemusik med Andy Joseph. Andy er en australsk guitarist, som man kunne opleve på Ringsted Festival i 2017. "Andy er fantastisk på scenen og spiller masser af kendte sange, som man kan synge med på", fortæller festivaldirektør Anders Sørensen. "Man kan ikke andet end at blive danseglad når Andy spiller, han er absolut en oplevelse i sig selv", afslutter festivaldirektøren.

For at fuldende aften, kommer ejerne bag verdens bedste gin - Ginscape. Hans og Ole fra ginscape, vil sørge for coctails i verdensklasse! Der er altså en del at glæde sig til, når kalenderen siger d. 28. april. 

Plastfabrikken i Ringsted.jpg
Plastfabrikken-i-Ringsted.jpg

Sådan se det ud til årets første TÆT PÅ-koncert, hvor Burhan G lagde sin akustiske tour forbi. Det var en magisk aften!

Vi kom helt TÆT PÅ Burhan G

Ringsted Festival inviterede sine gæster helt TÆT PÅ Burhan G, og det endte med at blive en fuldstændig magisk aften!

TÆT PÅ Burhan G.jpg

Onsdag d. 7. marts 2018 slog Ringsted Festival dørene op for årets første TÆT PÅ-koncert. Koncerten blev afholdt på Plastfabrikken, som var pyntet med levende lys og smukke lysekroner.

Gæsterne kunne ved runde, veldækkede borde nyde 3-retters menu inden koncertens start. Herefter blev lyset slukket og Burhan G gik på scenen med sit akustiske band. Gæsterne blev taget igennem Burhan G's allerbedste numre og et par covers fra TV-programmet Toppen af Poppen. Mellem sangene henvendte Burhan G sig til gæsterne, og skabte en intim og opløftet stemning. 

TÆT PÅ Burhan G
TÆT PÅ Burhan G.jpg

En af gæsterne, som var meget positivt overrasket over arrangementet, var Linda Mie Blæsbjerg. Linda var en billet til koncerten på Plastfabrikkens facebookside, og hun siger følgende om koncerten: "Min mand og jeg nød den intime stemning som Burhan G skabte. En god kombination af humoristisk sans, respekt for musikken og lidt flirten med publikum."

Linda synes at aftenens belysning gjorde koncerten til fuldstændig magisk. "Aftenens belysning var smuk, og musikvalgene var optimale i form af Burhans egne sange kombineret med sange fra Toppen af poppen. Det var meget imponerende at publikum fik lov at ønske musiknumre."
 


 

Vil du med til næste TÆT PÅ-koncert? 

Næste TÆT PÅ-koncert i rækken er d. 28. april 2018, hvor Michael Learns To Rock gæster Plastfabrikken.

 

Et nyt og opgraderet Plastfabrikken!

Ringsted Festival driver til dagligt Plastfabrikken, og har brugt efteråret på af opgradere faciliteterne. Plastfabrikken har nu veletableret køkken, toilet, rygerum og garderobe til 800 gæster.

Den omfattende renovering har Anders Sørensen og en stor skare af medarbejdere stået bag: ”Uden vores loyale medarbejdere, kunne vi ikke have klaret renoveringen så effektivt som vi gjorde. De er guld værd!” fortæller festivaldirektør Anders Sørensen, som startede aftenen i køkkenet, hvor medarbejdermaden skulle klargøres. Renoveringen blev gennemført på kun 31⁄2 uge, og har efterfølgende medført af både oktoberfesten og julefesten er blevet udsolgt på rekordtid!

Julefesten2017

Opgraderingen af Plastfabrikkens faciliteter åbner op for, at Ringsted Festival kan præsentere en ny indendørs koncertrække. Koncerterne går under navnet TÆT PÅ, og starter d. 7. marts 2018 hvor Burhan G giver koncert. Så hvis tre dages Ringsted Festival om året heller ikke er nok for dig, så vil du kunne lide Ringsted Festivals nye koncept TÆT PÅ. Festivalen vil hive stemningen og hyggen fra Ringsted Festival med ind på spillestedet Plastfabrikken, hvor der året rundt vil være fede events og koncertoplevelser. Hyggen fra Ringsted Festival breder sig over hele året, og bringes inde døre på spillestedet Plastfabrikken.

Festivaldirektør Anders Sørensen udtaler om den nye koncertrække, at: “Ringsted Festival ønsker at give gode musiklaske oplevelser året rundt. Med de nye rammer på Plastfabrikken, kan vil tilbyde alt fra små eksklusive intimkoncerter til svedige rockkoncerter. Jeg glæder mig personligt til at opleve Carpark North for fuld udblæsning til november 2018. “

600 festglade gæster til Julefesten 2017!

December blev skudt igang på allerbedste vis på Plastfabrikken i Ringsted. De velkendte kulørte lamper fra Ringsted Festival, granguirlander og veldækkede juleborde dannede rammen for en fuldstændig udsolgt julefest!

600 festglade gæster tog plads blandt arrangerede ølkasser og røde julestjerner, og tog ivrigt for sig i den klassiske julebuffet, som bød på alt fra fiskefilet og den traditionelle risalamande til iskold snaps. De våde varer blev langet over disken i Tuborg-baren, som i allerbedste julestil havde både tuborgbilen, julemandens kane og snevejr i massevis på facaden.

Julefesten2017.jpg
Julefesten2017.jpg

Hardinger Band sørgede for et fyldt dansegulv, da både “Sexchikane”, “Hvalborg” og “Fed Rock” blæste ud over scenen. Efter Hardinger Band indtog Chief 1 scenen med klassiske dansehits, som Queens “Another One Bites The Dust” og Backstreet Boys’s “Everybody”.

60 medarbejdere var med til at stable den enorme julefest på benene, som blandt andet husede Sofakompagniet, Fødevarestyrelsen og Ingvarsen Ringsted A/S. Generelt var Ringsteds erhvervsliv godt repræsenteret til årets julefest!

Portræt af en frivillig: Monica Madsen 

Sikkerheden på Ringsted Festival skal være i top, og det er en stribe frivillige med til at sørge for. 

I indgangen til festivalen står Monica Madsen sammen med sin mand og et par venner fra løbeklubben Rimo. Her bliver alle festivalgæster tjekket, inden de bliver sluset ind på festivalpladsen. 

Det er tredje år, at Monica er frivillig, og hun har ingen planer om at stoppe med at komme på Ringsted Festival.  

”Vi kommer for det sociale. Vi er her sammen med vennerne fra vores løbeklub, og så møder vi et hav af mennesker – for eksempel forældrene til børnene i vores børns klasser,” siger Monica, som bor i Ringsted.

Monica er vild med, at musikken på festivalen er så varieret. I 2016 havde hun især glædet sig til at se Rasmus Seebach, og i år er det musikken i Pamperhalle, der trækker. 

”Det er musik, man kan synge med på, og det er fedt, for det kan man have en rigtig god fest til,” lyder det fra Monica, inden hun smutter tilbage til indgangen og byder flere gæster velkommen til festivalen.  

Skribent: Maria Trustrup
Foto: Patrick Lauritzen og Emil Arp-Hansen 

Portræt af en frivillig: Kristoffer Jessen Jürgensen 

Bag Reaktoren finder vi Kristoffer Jessen Jürgensen. Han arbejder som medhjælper på scenen og hjælper blandt andet med at få kunstnernes grej op på scenen. 

”Det er alt lige fra bagtæpper og podier til røgmaskiner og kabler,” fortæller 22-årige Kristoffer, som bor i Bisserup og skal til at læse til maskinmester. 

Kristoffer har i mange år været på Roskilde Festival, men det er første gang, at han har fundet vej til festivalen i Ringsted. 

”En af mine venner spurgte, om jeg ville med, så vi er fire gutter, der er taget af sted,” siger Kristoffer og fortsætter: ”Det er super hyggeligt, men vi arbejder også meget, så der er ikke så meget tid til at drikke bajere.” 

Selvom der ikke kommer så mange øl indenbords, har Kristoffer haft nogle fede oplevelser på årets Ringsted Festival. 

”Det er super fedt at komme backstage og snakke lidt med kunstnerne. Og når koncerterne går i gang, kan vi stå helt oppe på scenen og nyde showet fra den allerbedste vinkel,” fortæller Kristoffer, som stærkt overvejer at komme tilbage til Ringsted, når festivalen løber af stablen igen i 2018. 

Skribent: Maria Trustrup
Foto: Patrick Lauritzen og Emil Arp-Hansen

Portræt af en frivillig: Christian Rasmussen 

Christian Rasmussen slider og slæber i den grad for at gøre Ringsted Festival til en god oplevelse for alle gæsterne. Christian, som bor i Haslev, arbejder som stagehand på Anlægsscenen, hvor han sørger for, at kunstnernes grej bliver sat op på scenen. 

Det er første gang, at Christian er på Ringsted Festival, men han har tidligere hjulpet til under Haslev Festdage, så han er vant til at arbejde på en scene. 

”Min kone arbejder på festivalen, og hun fortalte, at de manglede nogle hænder på Anlægsscenen. Jeg tænkte, at det kunne være en fed oplevelse, så jeg meldte mig som frivillig,” fortæller 32-årige Christian. 

Ringsted Festival har i den grad levet op til forventningerne. 

”Festivalen er super hyggelig. Det er også hårdt arbejde, men det er virkelig sjovt at komme helt tæt på kunstnerne, som også lige kommer forbi og siger hej og sludrer lidt,” siger Christian. 

Imens koncerterne er i gang, kan Christian gå ud og nyde musikken. Han var især vild med Suspekt, og selvom han ikke er inkarneret festivalgænger, har han fået smag for festivallivet, og han har allerede meldt sig som frivillig til Ringsted Festival 2018. 

”Men jeg bliver nok aldrig fan af at campere, så vi tager hjem og sover!” siger han med et smil. 

Skribent: Maria Trustrup
Foto: Patrick Lauritzen og Emil Arp-Hansen

Dagens festivalgænger: Mogens og Anita

Vi mødte Mogens og Anita på festivalpladsen. Læs om dem her!

”Man skal have haft en ekskone, -mand eller –kæreste” -  det er kravene for at være en del af Camp Ex, som er Mogens’ og Anitas hjem under Ringsted Festival. I lejeren bor de 14 gode venner sammen, der kender hinanden fra blandt andet Brøndby, Ishøj og Langelandsfestivalen. Uden for festivalens rammer mødes de til Ringsted-komsammen, hvor de laver mad og hygger. 

RF17_NaiomiMøllegård (57).jpg

Mogens og Anita, som bor i Brøndby Strand, har valgt at tage turen til Ringsted, da det ikke er så langt væk hjemmefra. De har været sammen i 24 år og er på festivalen for fjerde gang. Gennem årene har de både boet på vandrehjem og på campingplads. ”Vi får dækket vores behov for musik og hygge” lyder det fra Anita, som nyder at være på festival! 

Mogens er 57 år og arbejder som lagerchef på Royal i Greve og sin fritid ser han fodbold. Anita på 55 år er midlertidigt hjemmegående og træner. 

Skribent: Sidse Christoffersen
Fotograf: Naomi Møllegård

McDonald's til de hårdtarbejdende!

Når festivalpladsen er lukket, og gæsterne er gået til køjs, arbejder de mange frivillige for at gøre pladsen klar til næste dag – derfor har vi været på pladsen for at uddele lidt godter!

Ringsted Festival har en masse dejlige medarbejdere, som hver dag gør pladsen klar til vores gæster. De slider og slæber og fikser alt fra oprydning efter gårdagens festligheder, til opsætning af artisternes scene. Disse dage er mængden af søvn til medarbejderne mindre end normalt. De går sent i seng og står tidligt op. Derfor tog vi en tur på pladsen og uddelte lækkerier til de hårdtarbejdende frivillige og medarbejdere fra McDonald’s.

Solen skinnede over pladsen, og vi gik på jagt efter frivillige som på trods af søvnmangel, stadig var at finde på festivalpladsen.

På den tomme festivalplads mødte vi en håndfuld friske mænd og kvinder, der var ved at gøre klar til Burhan G’s store sceneshow. Glæden i deres øjne ved synet af Magaboxen fra McDonald’s var enorm. De tog for sig af retterne og skyllede det ned med en sodavand. Vi fik en hyggesnak om, hvordan det er at være frivillig på Ringsted Festival og en kombination af god musik, godt humør og surprise-mad fra os var ikke til at tage fejl af - de var glade for at være frivillige. Vi gik videre på pladsen, med det formål at sprede godt humør og forkæle medarbejderne.  

Vi takker McDonald’s for forkælelsen til både vores festivalgæster og alle vores frivillige – hop forbi McDonald’s og køb deres festivalstilbud søndag, som kan kurere tømmermændene dagen derpå!

Morgenmad - FrejaMøllebæk (1 of 11).jpg

Skribent: Maria Jürs
Foto: Freja Møllebæk

Portræt af en festivalgænger: Christina, Signe og Anna

Vi gik en tur på festivalpladsen og stødte på Christina, Signe og Anna. Hør om dem her!

”Gulddreng har lokket” lød det fra Christina, Signe og Anna på henholdsvis 26, 24 og 24 år. De kender hinanden fra HF i Næstved og er sammen taget til Ringsted Festival fredag for at opleve dagens musikprogram. 

Det de glædede sig mest til, var, som ovennævnte citat udtrykker, at høre Gulddreng! Suspekt, Kesi, Folkeklubben og Sussi og Leo var dog også på programmet hos de nye festivalgængere, der grinende udbrød: ”Vi skal op og se Sussi smide trussen”. Ikke blot var de lige ankommet til festivalen samme dag, men det var også første år på festivalen for to af veninderne!

Til daglig studerer Christina sygeplejerske, Signe er tatovør og Anna arbejder på et omsorgshjem.
Sammen tager de ud og fester og hører god musik. 

Skribent: Sidse Christoffersen
Fotograf: Naomi Møllegård

Madanmeldelse af CPH BBQ Steak House

Pressecentrets skribent Maria tog sin far under armen og besøgte CPH BBQ Steak House. Læs hvad de syntes om det!

Til dagligt står Troels Ringborg og Casper Nielsen i Københavns Streetfood-mekka Papirøen og laver saftige pulled pork-burgere. Jeg har været på pladsen og smagt nogle af de lækkerier, som kan nydes hos CPH BBQ!

Det er første gang CPH BBQ gæster Ringsted Festival, og det bliver nok ikke sidste gang, vi får deres lækre kød at smage. På vej til Cosmo møder jeg et lille hyggeligt bjælkehus. I huset møder jeg Casper fra CPH BBQ, og vi får os en snak om deres mad. Imens jeg snakker med Casper, opdager jeg de fine lyskæder der omkranser bjælkehytten og indser, hvor gennemført og fint et sted jeg befinder mig. Madboden emmer af god grillmad og hygge!

Som udsendt fra Ringsted Festivals presseteam tog jeg min far, som er jord- og betonarbejder, med for at smage kødet fra CPH BBQ. Kødet var lækkert og mørt, det havde en helt fantastisk struktur, og det ultimativt bedste var smagen. Det bedste ved kødet var den lækre smag af grillrøg. Grillrøg, som var super delikat. Det mindede mig om gode grillaftner, hvor godt samvær og god grillmad var det vigtigste. At sidde på Ringsted Festival med min far og blive kastet tilbage til dengang, jeg var barn, hvor vi sad i vores have, med duften fra grillen indover bordet, var virkelig skønt!

CPH BBQ har to menuer: To frokostretter og to aftenretter. Til os serverede de et mix fra begge menuer, som var meget lækre og mættende. Alle menuerne indeholder både en lækker salat og hjemmelavet pesto. Men det allervigtigste var selvfølgelig det lækre kød! Hvis man endnu ikke har været forbi CPH BBQ, så er det om at få gummistøvlerne på nakken og hoppe derhen!

Jeg giver maden fra CPH BBQ 4 ud af 6 festivalmænd. Jeg er ikke den store kødspiser, men det her var virkelig godt! Min far giver 6 ud af 6 festivalmænd - En kæmpe anbefaling herfra! 

Skribent: Maria Jürs
Fotograf: Freja Møllebæk

”Det er dejligt at være med i den lokale fest”

Det Lille Bryggeri er igen med på Ringsted Festival, og brygmester Rene Hansen har store planer for fremtiden.

For en uges tid siden skete der store ting på Det Lille Bryggeri i Bringstrup lidt uden for Ringsted. Brygmester Rene Hansen kunne tage sit spritnye bryggeri i brug, som har kapacitet til at producere fem gange så meget, som mikrobryggeriet hidtil har kunnet.      

”De sidste fem dage har jeg produceret 5.000 liter øl,” fortæller Rene Hansen med stolthed i stemmen.

Lige nu sidder han på Ringsted Festival, hvor han sammen med 12 hjælpere langer hjemmebryggede øl over disken. Festivalgæsterne kan vælge mellem tre forskellige fadøl og otte flaskeøl, så der er noget for enhver smag.

Rene Hansen lavede sin første øl tilbage i 2005, og i dag har hans lille bryggeri vokset sig så stort, at der er 10-12 forskellige øl i det faste sortiment og omkring 20 sæsonøl.

”Jeg har brugt det lille bryggeri til at eksperimentere en masse, men det nye anlæg gør, at jeg kan producere meget mere,” siger Rene Hansen.

Det Lille Bryggeri eksporterer i øjeblikket til fem forskellige lande, men drømmen er at blive meget større. I dag er bryggeriet en hobby for Rene Hansen, men tanken er, at han indenfor et år kan kvitte sit job og leve af Det Lille Bryggeri.

”Kvaliteten skal kunne følge med, så jeg har ikke travlt. Men planen er helt sikkert, at jeg skal leve af det,” siger Rene Hansen.

Det er andet år, at Det Lille Bryggeri er med på Ringsted Festival, og hyggen og den gode stemning tiltaler brygmesteren. ”Det er dejligt at kunne være med i den lokale fest. Det er vigtigt for os,” siger Rene Hansen og byder på en iskold – og hjemmebrygget – fadøl.

Skribent: Maria Trustrup
Foto: Naiomi Møllegård

Portræt af en festivalgænger: Kent og Bjarne

Vi tog en snak med Bjarne og Kent, som vi mødte på festivalpladsen. Læs hvem de er her! 

”Jeg kan godt lide at feste med de søde piger!"

Sådan lød det fra Bjarne, der sammen med sin bror Kent sad og drak en øl. Bjarne og Kent er stedbrødre og begge fra årgang 61. 

Det er første gang de er afsted på Ringsted Festival og valget faldt på dette sted, da det lægger tæt på deres hjem i Køge - samt på grund af den gode musik. Især er de kommet for at se Queen Machine, men glæder sig også meget til at se TOTO. Ud over musikken er begge brødre her også for at opleve hyggen og stemningen. ”Når jeg får noget at drikke løber det gode hjerte af med mig. Så begynder jeg at danse” kom det yderligere fra Bjarne. 

Bjarne arbejder til daglig som konsulent ved Teknologisk Institut i afdelingen Automobilteknik. Kent arbejder som murer. Brødrene har en herreklub tilfælles, som de begge er medlem af. Herreklubben består af 17 mænd, og det er dem brødreparret er afsted med alle tre dage - og sammen bor de på campingpladsen i campingvogne. 

Både Bjarne og Kent er singler. 

Skribent: Sidse Christoffersen
Fotograf: Naomi Møllegård