Glæd dig til en unik aften med MLTR!

International succes kommer til unik intim-koncert på Plastfabrikken i Ringsted!

Michael Learns To Rock på Plastfabrikken i Ringsted

Ringsted Festival kan stolt præsentere Michael Learns To Rock på Plastfabrikken d. 28. april i anledning af deres 30 års jubilæum. MLTR var det første danske popband, som fik international succes. De har nu over 10 mio. solgte albums på verdensplan! 

MLTR spiller på Plastfabrikken, som er et spillested drevet af Ringsted Festival: "Konceptet hedder TÆT PÅ, fordi stemingen er meget intens og intim. Vi har forsøgt os med en scenestørrelse og et lokale, hvor man ikke kun hører musik, men hvor koncerten er en del af en helhedsoplevelse", fortæller festivaldirektør Anders Sørensen.  

På Plastfabrikken kommer artisterne helt tæt på deres publikum, de åbner op for en dialog og der opstår en helt unik kontakt mellem artist og publikum. Når du tager hjem fra en TÆT PÅ-koncert, har du ikke kun hørt fantastisk musik, men du føler også at du kender artisten en smule bedre! 

MLTR opnåede i slutningen af 90'erne en meget stor succes i Østen, hvor de kunne tage både guld- og platinplader med hjem. Anders Sørensen fortsætter: “Man kan godt mærke, at vi får besøg af noget stort. En gæst har meldt sin ankomst fra Singapore og reserveret et bord på første række." 

Det vil uden tvivl blive en hitparade med sange som "The Actor", "Someday", "Something You Should Know", "25 minutes" og mange flere. Gæsterne kan dog også forvente helt nye sange fra bandet, da de næsten lige har udgivet singlen "Everything You Need". 

En helaftensoplevelse

Før koncerten er der mulighed for at nyde en 3 retters menu, som tilberedes af Plastfabrikkens egen kok. Efterfølgende sidder man perfekt placeret foran scenen og kan nyde koncerten sammen med ens selskab. 

Ringsted Festival vil gerne lave den perfekte lørdag aften for dem, som elsker god mad, god live musik og en lækker cocktail. Både før og efter koncerten, er der livemusik med Andy Joseph. Andy er en australsk guitarist, som man kunne opleve på Ringsted Festival i 2017. "Andy er fantastisk på scenen og spiller masser af kendte sange, som man kan synge med på", fortæller festivaldirektør Anders Sørensen. "Man kan ikke andet end at blive danseglad når Andy spiller, han er absolut en oplevelse i sig selv", afslutter festivaldirektøren.

For at fuldende aften, kommer ejerne bag verdens bedste gin - Ginscape. Hans og Ole fra ginscape, vil sørge for coctails i verdensklasse! Der er altså en del at glæde sig til, når kalenderen siger d. 28. april. 

Plastfabrikken i Ringsted.jpg
Plastfabrikken-i-Ringsted.jpg

Sådan se det ud til årets første TÆT PÅ-koncert, hvor Burhan G lagde sin akustiske tour forbi. Det var en magisk aften!