Episode 1 af Festivalland er online!

Ringsted Festival har produceret podcasten Festivalland, og nu er første episode online. Første episode hedder “En festivaldirektør fortæller”, og her er Ringsted Festivals direktør Anders Sørensen kommet i den varme stol. Hør den på Spotify her!

I første episode af Festivalland giver vi mikrofonen til Ringsted Festivals direktør Anders Sørensen. Anders fortæller om sin første Ringsted Festival. Her nåede de ikke at få sat hegnet op, før festivalen åbnede, og selve Ringsted Festival-brandet var helst anderledes og henvendte sig til en helt anden målgruppe.

IMG_7579.JPG
_MG_4323.JPG

Anders fortæller om Ringsted Festival 2017, hvor festivalen druknede i regn og mudder. Her måtte han selv smøge ærmerne op og trække i gummistøvlerne, og hjælpe med til at lægge paller ud som gulv i Anlægget. Da Anders selv stod med hænderne i mudderet, oplevede han en enorm varme og hjælpsomhed fra gæster og medarbejdere. Dér fandt han ud af, hvor meget Ringsted Festival betyder for gæsterne!

DSCF7427.jpg
DSCF7443.jpg

Sidst fortæller Anders om, hvordan festivalen har udviklet sig gennem de sidste 14 år. Hvordan festivalen har udviklet sig fra at have børneland og hoppeborg, til nu at være en voksenfestival med et hav af madboder, barer og festtelte.


Lyt til Festivalland nu!

Første episode af Festivalland er nu online. Du kan finde den på Spotify.

Download vores app!

Igen i år har vi vores festival-app. Her finder gæsterne blandt andet et overskueligt musikprogram, hvor man kan vælge sine favoritkunstnere, og blive mindet om hvornår de spiller!

Gå på opdagelse i Ringsted Festivals mange events og kunstnere. Giv stjerner til de kunstnere, som du gerne vil se. Så får du automatisk en notifikation et kvarter inden koncerten. Du finder et overskueligt musikprogram med tider og scener.

I appen er der også et opdateret kort over camping- og festivalplads. Her kan du se hvor de forskellige barer, madboder, festtelte og områder ligger. Du får et direkte link til vores playliste og kan hurtigt komme ind på festivalens sociale medier.

Du finder vores app i App Store eller Google Play.

Lad Kalle fejre dig med en sang!

Gå til Kalle i Pamperhalle!

Har du kobberbryllup, har din søn tabt sin første tand eller har du haft tømmermænd to uger i træk? ALT kan fejres i Pamperhalle. Kalle han vil gerne skrive dig en sang, og fejre dig på allerbedste vis. Se I videoen her, hvad det helt præcist er han har tænkt sig.

Ved du allerede nu, hvad du vil have Kalle til at fejre for dig i Pamperhalle. Så skriv en mail til Kalle på kallesworldtour@yahoo.com.

Så er der ikke andet at sige end: KALLELUJAH!

"Estate"-hytterne er lejet ud!

Ringsted Festival og “Estate Ringsted Peter Dinesen” har teamet op, og ud af samabejdet er kommet to skønne festivalhytter. Hytterne er allerede lejet ud til i alt fire heldige festivalgæster!

Som noget nyt får campinggæsterne på LuxCamp udsigt til to skønne træhytter. Hytterne er skabt i samarbejde med “Estate Ringsted Peter Dinesen”, og kommer til at huse to festivalgæster hver.

Hytterne er netop blevet lejet ud, og nåede at være til salg under tre dage. Tag et smut forbi hytterne på LuxCamp til Ringsted Festival 2019, og sig hej til de heldige lejere af hytterne - måske de giver en rundvisning!


Har du fået købt din campingplads?

Campingpladserne sælger hurtigt lige nu. Alle campingpladser er udsolgt på LuxCamp, tipi’erne er udsolgt på TipiCamp og snart er Kompagniet også udsolgt. Skal du med på Ringsted Festival, så køb din billet nu.

Karaoke i Eldorado!

Smør stemmen, tag et shot og vær med i Eldorados karaoke-konkurrence! Vi lover dig, at der bliver ikke et øje tørt, når vi inviterer festivalgæsterne på scenen til melodien af deres yndlingssange.

Vi har delt konkurrencen ud på to dage. Her vil der både være indledende runder og et finaleshow. Alle Ringsted Festivals gæster kan tilmelde sig karaoke-konkurrencen. De skal blot henvende sig til DJ’en i Eldorado på selve dagen, så sørger vi for resten!


De indledende runder

Fredag d. 2. august kl. 15:00 starter karaoke-konkurrencens indledende runder. Deltagerne kan vælge sange fra Eldorados store sangbibliotek - her er alt fra gamle klassikere til helt nye hits.


Finalen

Lørdag d. 3. august kl. 18:45 starter finalen i karaoke-konkurrencen. Kom ned og hep på din favorit-deltager og klap dem hele vejen til sejrsskamlen. Måske du selv kender nogen, som du mener, kan nå førstepladsen i konkurrencen?

Lyt til vores podcast "Festivalland".

Ringsted Festival har fået en podcast! Den hedder “Festivalland”, og snart kan du finde første afsnit, der hvor du henter dine podcasts.

I Festivalland deler vi ud af festivalminder og -historier. De øjeblikke som skabes på festivaler i mødet mellem engagerede frivillige, de største kunstnere og loyale festivalgæster. 

Danmark er et af de lande i verden med flest festivaler pr. indbygger. Hele byer bygges op i få dage, blot for at vi kan feste, danse under trækronerne og synge med på vores favoritkunstneres hits. I lige netop de dage smider vi hverdagsstressen og trækker i vores gladeste festivalhumør. De bedste stunder opstår på festivalpladsen - og det er de historier, som vi gerne vil fortælle!

Festivalland er en podcast, som er produceret af Ringsted Festival og lavet i samarbejde med Tuborg.


Festivallands vært

Festivallands vært er radio- og podcastvært Oliver Routledge. Du har måske hørt Olivers stemme på Radio 100, hvor han er vært på en række forskellige radioprogrammer.

Oliver Routledge_vært på Festivalland

Oliver er producer og radiovært på “Morgen på Radio 100”. Hver morgen vækker han Radio 100’s friske morgenlyttere sammen med Lasse Rimmer og Majbritt Maria Nielsen. Programmet er nyhedsbaseret med et solidt tvist af god underholdning og humor morgenen igennem! Derudover laver Oliver fodboldprogrammet Fodboldeffekten. Her har han haft gæster som Kasper Hjulmand, Flemming Toft, Stig Tøfting og Kim Vilfort.

Han er heller ikke helt grøn i festivalgenren. Udover at have været på samtlige festivaler gennem 2019, så laver han, sammen med journalist Sisse Sejr-Nørgaard, sommerprogrammet Festivalnationen. Her guider de lytterne gennem festivaldanmarks udbud og mangfoldighed.

Oliver er en ung, festivalglad radiovært, som nu skal finde frem til vores gæsters, kunstnernes og medarbejderes sjoveste historier. Måske møder du ham ude på pladsen til Ringsted Festival 2019!


Lyt til “Festivalland.”

“Festivalland” er til lytteren, som også elsker festival og gode historier! Hvis du endda også er enig i, at musikken nydes bedst med en kold øl i hånden, så er vi alle på bølgelængde.

Overnat i hytter fra "Estate Ringsted Peter Dinesen."

Ringsted Festival og “Estate Ringsted Peter Dinesen” har teamet op. Ud af samarbejdet er kommet to Estate-hytter, som opsættes på LuxCamp og som festivalgæsterne kan leje sig ind i.

Ringsted Festivals campinggæster får nu endnu en campingmulighed under festivaldagene. “Estate Ringsted Peter Dinesen” og Ringsted Festival har nemlig teamet op, og ud af samarbejdet kommer to skønne træhytter, som kan huse to festivalgæster.

Hytterne indrettes med dobbeltseng og med hyggelig belysning. Derudover hører der til hytten, fire akacietræs-stole samt bord, som er til at opslå på græsset foran hytten. De to hytter er identiske. De er 3 x 3 meter, og har en højde på 2,34 meter til kip. Hytterne bliver flot dekoreret i Estates farver.

Hytterne har plads til 2 personer, og de kan lejes i 4 nætter fra onsdag kl. 12:00 til søndag kl. 12:00. Med i prisen får man morgenkomplet og kaffe, som kan hentes i Kompagniets campingbrugs torsdag, fredag og lørdag. Der er kun to hytter, og de udlejes til de første, som henvender sig. Prisen pr. hytte er 2995 ,- kr. (Prisen afspejler at det er første år med hytterne og er altså en særlig introduktionspris).

Hvis du skal være den heldige der booker en af hytterne i år, så skynd dig at skrive til Nadja Kalnæs på mail nk@ringstedfestival.dk - Det er efter først-til-mølle-princippet.

Skærmbillede 2019-07-12 kl. 14.08.22.png

Et lokalt samarbejde

Ringsted Festival har som festival stort fokus på lokale samarbejder. Festivalen bruger sin regionale og nationale samlingskræft til at styrke lokalområdet og områdets andre erhversdrivende. Nye mennesker trækkes til byen, og den power, som ligger i festivalen samlingskræft, kan styrke både festivalen og de samarbejdende brands.

De sjove og skæve initiativer, som bunder i kommercielle samarbejder, kan give festivalgæsterne en ny og anderledes oplevelse. En oplevelse, som festivalen ikke have været i stand til at udføre eller løfte på samme måde, hvis fx en lokal virksomhed som Estate Ringsted Peter Dinesen ikke havde være med ind over. Det skaber en merværdi for festivalgæsterne, som vi kun kan opnå i et fælles samarbejde.

Ringsted Festival vil gerne være med til at løfte byen og lokalområdet. De kommercielle og værdiskabende samarbejder er en interessant måde at gøre det på - og det er noget, som festivalen fremover vil gøre endnu mere. Ringsted Festival laver et lignende samarbejde med Ringsted Outlet, som indretter deres eget område inde i Lystanlægget.

Bestil en morgenkomplet til dine festivalmorgener!

I campingbrugsen på Kompagniet kan du få en morgenkomplet. Hvis du vil være sikker på, at de ikke er udsolgt, så kan du nu forudbestille den.

Morgenkompletten kan du som sagt både købe på pladsen eller forudbestille. Den afhentes i campingbrugsen torsdag, fredag og lørdag mellem kl. 9.00 - 11.00. I morgenkompletten får man to stykker morgenbrød - et lyst og et groft. Hertil får man to stykker ost, marmelade, smøreost og nutella.

Du får også en skyr med mysli og frugt. Derudover er der friskbrygget kaffe fra Peter Larsen. Med til morgenkompletten får du tallerken og bestik, så du kan nyde den på græsset i solskinnet eller tage den med tilbage til dit telt. Morgenkompletten koster 60 kr. Forudbestil din morgenkomplet her.

Kom med til herrefrokost!

Alle Ringsted Festivals friske fyrer er inviteret til den fedeste herrefrokost. Herrefrokosten løber af stabelen lørdag d. 3. august 2019 kl. 12-14. Den står på øl, fed musik og beerpong i Pamperhalle!

Ringsted Festivals herrefrokost vil du ikke gå glip af. Kom med til 2 timer fyldt med sjov, øl og god stemning lørdag middag. Det bliver en frokost, som garanteret giver dig en lille skid på og grin med i bagagen!

Herrefrokosten starter med en ølsmagning. Ølsmagningen står Dagmarbryggeriet og Carlsberg for, og alle herrerne får smagt en række forskellige specialøl. Efter ølsmagningen vil TIGHT CPH servere deres populære “steak bearnaise burger”. Ved siden af får herrerne ovnbagte kartofler og surt. I mens burgeren spises indtager Stephen Cooper scenen. Han er altid med på den værste, og har de vildeste og mest energiske præstationer.

Og så er der beerpong-konkurrence! Alle herrerne bliver delt op i hold, beerpong-bordene sættes op og konkurrencen går i gang. Der vil være dommere, som sørger for at konkurrencens regler overholdes, og til sidst kåres et hold som vinder!

Der er altså øl-tema til årets herrefrokost - det kan kun blive en kæmpe succes! Ses vi?

Veal.jpg

Høj energi og stor passion hos Stephen Cooper!

Med 10 års erfaring som pub-musiker beviser Stephen Cooper, at han er en mand, som kan holde på sit publikum. Han fanger deres opmærksomhed, og får dem til at føle sig som en del af showet. Med høj energi og passion gennem hver eneste show, så kan du godt glæde dig til Stephen Cooper. .

stephencooper.jpg

Kompagniet får en brugs!

Campinggæsterne får nu deres helt egen campingbrugs. Det er Dagli´ Brugsen fra Høm som flytter butikken til Ringsted Festival!

Campingbrugsen får et bredt udvalg af både madvarer, drikkelse og personlig hygiejne. Campingbrugsen er åben mellem kl. 09.00-20.00 og kl. 01.00-03.00 hver dag.

Derudover vil du hver morgen kunne købe en morgenkomplet i brugsen.. Du kan forudbestille morgenkompletten, så du er sikker på, at de har en klar til dig hver morgen. Morgenkompletten afhentes i campingbrugsen torsdag, fredag og lørdag mellem kl. 9.00 - 11.00.

Alle med et campingarmbånd til enten LuxCamp, Kompagniet eller TipiCamp kan komme ind til campingbrugsen på Kompagniet.

Morgenkomplet

Morgenkomplettet kan du som sagt både købe på pladsen eller forudbestille. I morgenkompletten får man to stykker morgenbrød - et lyst og et groft. Hertil får man to stykker ost, marmelade, smøreost og nutella.

Du får også en skyr med mysli og frugt. Derudover er der friskbrygget kaffe fra Peter Larsen. Med til morgenkompletten får du tallerken og bestik, så du kan nyde den på græsset i solskinnet eller tage den med tilbage til dit telt. Forudbestil din morgenkomplet her.

Morgenkomplet.jpg

Drikkevarer

I campingbrugsen er der et bredt udvalg af drikkevarer. Du kan købe øl, specialøl og et udvalg af sodavand. Der er kakao og morgenbitter til de tømmermændsramte morgener, energidrik til at komme op i gear og slush ice til når gæsterne trænger til en kølig forfriskning.

Der er selvfølgelig også masser af alkohol! I campingbrugsen er der shotsrør, cider og kold rosé. Der er vodka, rom og gin - og selvfølglig isterninger i massevis.


Mad

I campingbrugsen kan du også købe morgenbrød og wienerbrød uden at købe hele morgenkompletten. Derudover er der frisksmurte sandwich, fransk hotdog, rugbrød, hvedebrød og forskellig slags pålæg.

Du kan købe frugt i campingbrugsen, og til den søde tand er der fire slags chips, slik og forfriskende is.


Personlig hygiejne

I campingbrugsen vil der også være et udvalg af personlig hygiejne. Du kan blandt andet købe toiletpapir, tandbørster, tandbørster, kondomer og meget mere.


Vil du gerne forudbestille din morgenkomplet?

Du kan bestille din morgenkomplet samme sted som du køber din festivalbillet. Køb det her:

Ringsted Outlet skal på festival!

Det er efterhånden blevet en tradition, at Ringsted Outlet skal med på festival! I år har de planer om et smukt og lækkert afslapningsområde for festivalens gæster.

Ringsted Outlet indretter en lille lysning af Ringsted Lystanlæg som en magisk have. Her kan festivalgæsterne slappe af i hængekøjer og pallemøbler med hynder, puder og bløde tæpper. Det indrammer lysningen med smukke lyskæder i ægte Ringsted Festival-stil. I sær det magiske lys i området vil være centrum hos Ringsted Outlet, som vil skabe en lysning som er klar til at blive smidt på Instagram!

Ringsted Outlet planlægger at lave et selfiespot, hvor gæsterne kan forevige deres festivalminder, og vil dele powerbanks ud til heldige festivaldeltagere. Desuden vil det være muligt at få opladt sin mobil i Ringsted Outlets område.

Glæd dig til at besøge Ringsted Outlet på Ringsted Festival!

En kontantløs festival

Ringsted Festival 2019 bliver kontantløs. Et initiativ der vil højne sikkerheden for både gæst og medarbejder, og som vil mindske ventetiden i barer og madboder. Win win!

Alle festivalgæster på Ringsted Festival 2019 vil kunne betale med kort, MobilePay og festivalmønter. Det bliver en kontantløs festival, hvilket betyder at ingen madboder, barer eller lignende vil tage imod kontanter.


Betalingskort

I alle Ringsted Festivals boder og barer kan du betale med visakort og mastercard.MobilePay

I alle Ringsted Festivals boder og barer kan du betale med MobilePay.Festivalmønter

Festivalgæster der har medbragt kontanter har stadigvæk mulighed for, at handle i alle festivalens kontantløse barer og boder ved at købe festivalmønter. Festivalmønterne har en værdi af 25 kr. pr. stk., og kan købes i portioner af 500 kr. De købes i informations- og billetlugen.

Alle bar-priser går op i 25. Vi kan ikke sikre at alle madboders priser går op i 25, men vi forsøger at mødekomme det.


Dispensation til Ringsted Festival

Ringsted Festival 2019 bliver en kontantløs festival, fordi sikkerheden højnes for både medarbejdere og gæster, hvis der ikke er kontanter i omløb. Vi ønsker at gøre køtider ved madboder og barer kortere, og generelt give vores festivalgæster den bedste oplevelse.

Ringsted Festival har ligesom mange andre danske festivaler fået tilladelse til at afholde festivalen som en kontantløs festival.

Vi har modtaget dispensation fra Erhvervsminister Simon Kollerup ifm betalingsloven § 81, stk. 1, i lov om betalinger til drift af salgssteder.


Har du fået din festivalbillet?

Festivalsbilletterne sælges hvert minut op til festivalen. Hvis du vil være sikker på, at kunne komme med til festival, så køb din festivalbillet nu!

Is med god samvittighed!

Banana kommer på Ringsted Festival med deres økologiske og sunde is! Mums!

Når solen bager, musikken spilder og den lille eftermiddagssult melder sig, så er en ny foodtruck på Ringsted Festival klar til at være dig behjælpelig! Banana tilbyder is uden mejeriprodukter eller tilsat sukker - lavet på en grundbase af kasserede økologiske spild-bananer fra Irma, der ellers ville være gået tabt. Banana afviger sig, som kontrast til den traditionelle is-oplevelse, ved at bistå til en sund livsstil, der både tilgodeser den enkelte forbruger såvel som samfundet.

Bananas stil er frisk, let og moderne – inspireret af solskin, palmer, pastelfarvede træhuse og en afslappet tilgang til hverdagen. Livet leves fra dag til dag, hvor tonen er let, legende og bekymringsfri. Ved Banana er kulturen fuld af kærlighed og overskud, og den skal du glæde dig til at opleve på Ringsted Festival 2019!

A794C928-05FB-457A-8D0D-3C7064EB748B.jpeg
A877238B-7993-454F-81CA-3263A7C349A3.jpeg

Nohrlund på Ringsted Festival

Cocktails på fad kommer til Ringsted Festival!

Nohrlund kommer på Ringsted Festival i deres nye cocktailtruck. Nohrlund har skabt en alternativ og anderledes bar, som udfordrer den traditionelle cocktailbar og den klassiske måde at servere en cocktail på. Selvom cocktailtrucken er splinter ny, så gemmer der sig faktisk en vaskeægte veteran inden under. Den er nemlig bygget op omkring en ældre amerikansk RV fra 1975 af mærket Winnebago – i dag er den dog topmoderne med 13 integrerede messing-taphaner. Og den eneste af sin slags. 

Cocktailtruckens omdrejningspunkt er de 13 taphaner, der sørger for, at Nohrlunds færdigblandede, økologiske cocktails kan serveres nemt og effektivt. Du kan blandt andet blive fristet af en cocktail lavet på rom, hyben og havtorn, en variant med gin, gulerod og æblemost eller en klassisk gin og tonic.

Vilde danseshows i Latin Pavillon!

I Latin Pavillon kan du opleve vilde danseshows: salsa, salsa-flamengo-fusion og zamba!

Om torsdagen kan festivalgæsterne opleve et salsa-danseshow. Om fredagen bliver det et show, som placerer sig i feltet mellem salsa og flamenco, og om lørdagen er der samba! Salsazucar fra Cuba er salsainstruktør, og han er klar til at give festivalgæsterne en danseoplevelse udover det sædvanlige. Sammen med den spanske danser Teresa Conde og salsa-skolen Salsa Næstved vil festivalgæsterne efter showet kunne følge danserne, og selv lære et par salsa-trin.

Så kom ned i Latin Pavillon og sving hofterne til de glade latin-rytmer!

18403111_10211340858611398_5174493730678568596_n.jpg
18403152_10211340846451094_8654358113214934605_n.jpg

Kom med til damefrokost i Eldorado!

Alle Ringsted Festivals damer inviteres til en eksklusiv damefrokost i Eldorado. Her bliver der serveret skøn tapas til lyden af både sprød DJ og skønne Jakob Sveistrup.

Lørdag kl. 12:00 åbner vi Eldorado op for en vaskeægte damefrokost. Her sørger TIGHT CPH for lækker frokost, Jakob Sveistrup vil underholde med sprøde toner og festival-selvforkælelse er i højsædet. Der er kun 180 pladser til damefrokosten, så du og dine veninder skal være hurtige, hvis I gerne vil med til en frokost i forkælelsens tegn. Damerne bliver selvfølgelig serviceret af flotte mænd i bare maver, som under frokosten vil agere tjenere. Det bliver den fedeste frokost!


Menu
Inden frokosten bydes alle damerne på en skøn velkomstdrinks. Herefter sørger TIGHT CPH for en skøn frokost, der serveres som små lette anretninger:

  • Krebsehaler vendt i mango og chili med sprøde mandler.

  • Lakserilette med krydderurter.

  • Sortfodsskinke med ærte/myntecreme og olivenolie.

  • Friskbagt rug- og hvedebrød samt smør.

Frokost 3 retter.jpg

Et overraskende forkælelseselement!

Alle kvinder elsker at blive forkælet - og det gør vi også på Ringsted Festival. Vi er i fuld gang med at arrangere et forkælelseselement, som frokostgæsterne vil nyde godt af under middagen. Vi kan løfte sløret for at vi er i kontakt med byens beautysaloner og frisører. Hvad samarbejdet ender ud i, løfter vi snart sløret for - men én ting er sikkert: GLÆD JER!


Jakob Sveistrup - eksklusiv intim-koncert!

Jakob Sveistrup har altid charmeret det kvindelige publikum, og det er han klar på at gøre igen til Ringsted Festivals damefrokost. Nede i festivalens nye festtelt Eldorado spiller Jakob Sveistrup en eksklusiv intim-koncert til 180 heldige damefrokost-deltagere. De fleste kender Jakob Sveistrup fra sangen “Jeg Tænder på Dig”, og er hurtigt blevet smask-forelskede! Jakob vil gennem sine sange videreformidle sin kærlighed til soul og funk, og han spiller blandt andet sange fra sine to seneste albums “All in/All Out” fra 2016 og “In Your Face” fra 2018. Det bliver hedt, lækkert og ren forkælelse for øregangene!

jakobsveistrup.jpg

Kom med os til damefrokost!

Dato: 3. august 2019
Pris: 195 kr. + gebyr

80'er-fest i Eldorado!

Eldorado er festivalens nyeste festtelt. Tag ned i Eldorado og bliv en del af den sjoveste 80’er & 90’er-fest! Kombiner diskokugler, pangfarver og den bedste musik - så har du Eldorado.

I Eldorado finder du alt som gør dig glad i låget. Vi laver den fedeste fest med karaoke, grand prix-show, gratis popcorn, selfiemaskine, dart, sing a long, beer pong og meget, meget mere! Vi laver også en damefrokost, som alle de 80’er- og 90’er-glade damer kan købe billet til.

Om torsdagen kan du komme til 80’er-fest i Eldorado, om fredagen er der 90’er-fest og lørdag er der Eldorado-fest - en fest med al den musik, som gør dig glad. Kom til grand prix-fest med Gry, dans med Dødspoppatruljen, syng med når Absolute 80’s går på scenen og glæd dig til, at DJ Stuckert som altid tænder lyset i kuglerne!

Har du noget du vil fejre? Så gå til Kalle i Pamperhalle!

Kalle i Pamperhalle vil fejre dig!

Har du noget, som du vil have fejret? Det kan være alt fra et sølvbryllup til den vildeste musikoplevelse! Måske fortjener din bedste ven en klapsalve, eller måske du selv fortjener en hyldest, efter ikke at have haft huller i tænderne i syv år?

Kalle han elsker at fejre vores festivalgæster, og han vil gerne kvittere så mange som muligt med en sang. Hvad skal vi fejre for dig? Gå til Kalle i Pamperhalle!

Nominer dagens guttermand!

Kender du en rigtig guttermand?

I Pamperhalle kan du hver dag nominere dagens guttermand! Er der en, som altid sørger for, at I har hænderne fulde af kolde øl? Blev dansen på bordet for vildt, men du blev grebet i sidste øjeblik? Eller agerede din kammerat wingman, og du fik det lækreste festival-kys? Dét er en guttermand!

Under hele Ringsted Festival 2019 kan du nominere en guttermand til Torsten Guttermann i Pamperhalle. Hver dag udnævnes dagens guttermand, og der er kolde øl som præmie!

Find Torsten Guttermann og nominér en guttermand!

DJ Guttermann.jpg

Lær salsa på Ringsted Festival 2019!

Kom ned i Latin Pavillon til en omgang salsaundervisning. Alle kan være med! Slip hofterne løs og mærk latinrytmerne brede sig ud i kroppen. Tag din allerbedste festivalven under armen, og dans dig gennem Ringsted Festival!

Se her hvor festligt det er!


Vil du med til salsaundervisning? Så tilmeld dig vores begivenheder på Facebook her.

Torsdag kl. 16:00-16:45
Torsdag kl. 19:30-20:00

Hvor: Latin Pavillon


Fredag kl. 14:00-14:45
Fredag kl. 16:00-16:30

Hvor: Latin Pavillon


Fredag kl. 14:00-14:45
Fredag kl. 16:00-16:30

Hvor: Latin Pavillon