FESTIVAL PÅ DINE PRÆMISSER

Uanset om du er til svedig, festlig, folkelig dans på bordene i Pamperhalle, en kølig fadøl i strandstolen under de store trækroner, eller en udsøgt gourmetmiddag med lækker vin i eksklusive omgivelser, så kan Ringsted Festival tilfredsstille dine personlige behov. 

Scenekanten er et VIP-tilbud til festivalgæsten, som vil opleve Ringsted Festival på første klasse. Du får en overdådig gourmetmiddag, som i år leveres af restauranten Polmenakke fra Falster, skønne drikkevarer og en fantastisk udsigt til Ringsted Festivals største scene, Anlægsscenen. 


SCENEKANTEN

Nyd din festival fra 1. sals højde i vores mest eksklusive restaurant, med frit udsyn til Anlægsscenen. Menuen er nøje tilrettelagt af restauranten Polmenakke, som vægter bæredygtighed og lokale råvarer højt!

Vi kombinerer sublime koncertoplevelser med fantastisk gastronomi. Udover fri vin, vil der være fri fadøl, sodavand, vand og sofistikerede cocktails.

Scenekantens åbningstid er alle 3 festivaldage kl. 13:00 - 01:00.

Der serveres frokost kl. 13:00 - 15:00. Kl. 18:00 starter serveringen af den nøje udvalgte aftenmenu, som varierer fra dag til dag. OBS. følgende menu er fra Ringsted Festival 2018. Menuen opdateres snarest.

VIP på Ringsted Festival

Menuen er fra Ringsted Festival 2018. Den opdateres snarest.

Torsdag

Forretter:

Fanø-laks
Koldrøget laks fra Fanø serveret med purløgsmayo, bitter salat og sprød rug

Tartar
Oksetatar med sprøde capers, peberrods-sne, syltet løg, æggeblomme og rødbedesalat

 

Hovedret:

Duroc gris
Langtidsstegt nakkefilet af duroc gris serveret med knuste svær, nye løg, asparges og ærter

Dessert:

Blommer
Bagte blommer med chokolademousse, marengs og syre

Fredag

Forretter:

Lakse-rilette
Rilette af varmrøget laks med rygeost, syltet løg, havtorn og urter

Skinke fra Skagen
Skagenskinke med estragonmayo, syltet tomat og ærteskud

 

Hovedret:

Oksehøjreb
Helstegt oksehøjreb serveret med sommer salat, confiteret kartoffel og sauce bearnaise

 

Dessert:

"Rødgrød"
”Rødgrød” med friske sommerbær, vanilje is og tørret chokolade

Lørdag

Forretter:

Tun
Semi stegt tun med avocado, pærer og koriander-salsa, urtesalat og sprødt

Hopballe Mølle-hønsesalat
Hønsesalat af Hopballe Mølle høns serveret med grillet asparges, sprød bacon og karse

 

Hovedret:

Braiseret lam og svin
Braiseret lammeskank eller svinekæbe serveret med knuste kartofler, nye gulerødder, asparges og løg samt chips


Dessert:

Panna Cotta
Vanilje-panna cotta med rabarber kompot, knas og knus   

VIP på Ringsted Festival
VIP på Ringsted Festival


Pris

Pris pr. dag fra 1295 kr. + begyr.  

Festivalarmbånd er ikke inkluderet.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe mad- og drikkevarer fra Scenekanten ud på pladsen, samt at rygning er forbudt. 


 

Sammensæt din helt egen løsning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud på en samlet firmapakke med entrébilletter og VIP-event. Ring eller skriv til os – find kontaktoplysninger her.