Lønnet arbejde: Vi søger stagehands

I forbindelse med afvikling af Ringsted Festival 2016 søger vi stagehands til at håndtere kunstnernes udstyr, samt til opsætning og nedpak af lys og lyd.

Opgaver

Din primære opgave bliver at hjælpe til med opsætning og nedpak af udstyr på en eller flere af festivalens fem scener. Under festivalen hjælper du til med at få kunstnernes udstyr ind og ud fra scenen. 

Det er vigtigt at du har hænderne godt skruet på, og at du er fysisk robust. Har du en håndværksuddannelse eller erfaring med lignende typer arbejde er det en fordel, men det er ikke afgørende.

Det vigtigste er, at du er fuld af gå-på-mod og klar på at give en hånd med, når der er brug for det. Der vil altid være en instruktør til stede, der vil fortælle dig hvordan arbejdet skal udføres.

Det praktiske

Arbejdet ligger i perioden fra mandag d. 1. august 2016 til og med søndag d. 7. august 2016. For at komme med på holdet, skal du minimum kunne arbejde tre dage – og gerne flere. 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne arbejde som stagehand.

Vilkår

Arbejdet er lønnet med et fastlagt honorar, baseret på hvor mange dage du arbejder. Derudover modtager du naturligvis fri adgang til festivalen, samt mad og drikke når du arbejder.

Er det dig, vi mangler?

Så send et en kort ansøgning afsted med det samme til job@ringstedfestival.dk med emnefeltet 'Stagehand'. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til kontakte Områdeleder for Produktion, Martin Schäfer Svendsen, på ms@ringstedfestival.dk.