BLIV EN DEL AF VORES BARMILJØ!

 

Nu kan du kombinere sjovt bar-arbejde med fede koncertoplevelser. Vi søger nemlig frivillige til nogle af vores største barer lige foran Anlægsscenen!

 

Opgaver

Din primære opgave er at lange masser af drikkevarer over disken. Vi søger frivillige til Tuborg Bodega - her er der bordservering, Mixerbar - en stor koncertbar ved Anlægsscenen, Specialølsbaren - her skal du minimum være 23 år. Derudover søger vi også frivillige til den store bar foran Anlægsscenen samt vores cocktailbar Cocktailtønden. 

 

Det praktiske

Arbejdet ligger i perioden fra torsdag d. 2. august 2018 til og med lørdag d. 4. august 2018. 

 

Vilkår

Du får armbånd og adgang til alle festivaldagene. Du får tilbudt en campingplads i vores eget campingområde, hvor vi afholder en masse fede aktiviteter. Når dette område er fyldt op, kan du få tilbudt en plads på den almindelige campingplads. 

Du får et gratis måltid om dagen. Du får udleveret en madkupon som gælder til medarbejderkantinen, men som også kan bruges som supplement til festivalens andre madboder.

Du får billige drikkevarer i vores personale-område. 

 

Er det dig, vi mangler?

Har du spørgsmål omkring arbejdet på Ringsted Festival, så send en mail til Lets Tend på festival@letsmake.dk. Lyder det som et job for dig, så skriv dig op via følgende link: