Oktoberfesten

Er du også vild med oktoberfest, kolde fadøl og dans på bordene? Så skal du med til Plastfabrikkens oktoberfest!

Plastfabrikkens oktoberfest er ultimativt den bedste og største på Midtsjælland. Du er garanteret en fuldstændig uforglemmelig aften! Til oktoberfesten er der lækker mad, øl i kæmpe krus og sublim, folkelig underholdning. Til festen kan både privatpersoner, foreninger og firmaer tilmelde sig! 

Festen afholdes d. 27. oktober 2018 kl. 17:30-02:00 i Plastfabrikkens stemningsfyldte festlokaler på Odinsvej 12 i Ringsted.


Underholdning

Hvert år er underholdningen til Plastfabrikkens oktoberfest i topklasse! Til oktoberfesten 2018 kan du opleve Infernal, Tirolerband Aalburg og DJ Guttermann:

Infernal Nord Booking Musik Pressebillede 2018 (1).jpg

Infernal

Et Infernal-show er mere end bare en koncert. Det er en oplevelse!

Når Paw & Lina optræder live, rives du ikke bare med på en rejse gennem deres imponerende række af udgivelser, publikum kan ”roligt” påregne en vis interaktion, som man aldrig helt ved, hvor ender. Det eneste, man ved, er: Det bliver festligt. Det bliver sandsynligvis endda vanvittigt.

Gruppen har i 2018 valgt at kalde fænomenet #InfernalRiverPissetNedIgen.

Konkret har bandet aldrig sat barren lavt – og det gør de heller ikke denne gang. På alle fronter sættes alle sejl til og publikum kan se frem til et velspillet koncertshow sprængfyldt med power, en gennemtænkt historiefortælling, som iscenesættes til mindste detalje igennem scenografi, kostumer og koreografi i international klasse – og naturligvis musikere, som spiller perlerækken af hits live. Højt.

De vil som altid hylde de mange fans, der år efter år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka". Siden har de været insisterende og uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert bliver et decideret overflødighedshorn af hits.


TirolerbandAalburg1.jpg

TIROLERBAND AALBURG

Tyrolermusik for fuld udblæsning, er hvad publikum kan glæde sig til når Tirolerband Aalburg går på scenen. Bandet er et vaskeægte tyrolerorkester med sang, blæs og slagtøj!

Orkesteret underholder med original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske og tyske slagere, hits og naturligvis en væld skålesange. Tirolerband Aalburgs sceneshow er inspireret af de populære oktoberfester i München, så der er altså virkelig noget at glæde sig til!

Orkesteret har igennem snart 20 år underholdt til et væld af arrangementer i både ind- og udland. Glæd dig til at opleve Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester, når de tager dig med på en uforglemmelig ”rejse” ned til oktoberfestens hjemland!


Ægte oktoberfest-menu

Til oktoberfesten er menuen nøje tilrettelagt:

  • Forret: Snackfade med pølser, luft-tørretskinke, syltede agurker og oliven.

  • Hovedret: Stor stege-buffet med flere slags kød. Forskellige lækre salater, ovnbagte rodfrugter samt andet tilbehør.

  • Dessert: Æble/kanelkage med kaffe/the

    Buffeten afvikles fra kl. 18:00 til 19:30


20141025_1101 copy.jpg

Bordplan

Hvis I er flere personer, der individuelt har købt billetter, men som gerne vil sidde i samlet selskab, skal I gøre følgende: Send en mail til kontor@ringstedfestival.dk med jeres ordrenumre, antal personer og skriv samtidig hvilket navn I samlet vil identificeres under. I vil efterfølgende modtage en mail med nærmere information. 

Der er deadline på bordplanen d. 20. oktober. Send dine ønsker til os inden da.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail kontor@ringstedfestival.dk.