Tom Donovan

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier!

Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 35 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små værtshuse. I mange år har han spillet i omegnen af 160 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

Zapp Zapp

Gendannede Zapp Zapp er stadig blandt Danmarks stærkeste funkbands. Nu kommer de på Ringsted Festival 2018!

Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod klart, da de samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform og leverer koncerter af højeste kvalitet. 

Med to albums og superhittet ’You Better Believe’ dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90’erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde dansegulvene til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer. 

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til en festlig koncert på Ringsted Festival 2018, med et legendarisk og toneangivende funkband, der endelig er tilbage.

"John Mogensen" aka Rasmus Bjerg

Filmsuccesen "Så længe jeg lever" tages nu ud af biograferne og lander midt på Ringsted Festival 2018. Rasmus Bjerg vil tage os gennem John Mogensens folkekære sange i en storslået koncert!

Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen har i Ole Bornedals filmatisering “Så længe jeg lever" været en kæmpe succes indtil nu, ikke mindst pga Rasmus Bjergs formidable skuespil og sangtalent som ligger skræmmende godt op ad originalen him self.

Rasmus Bjerg som John Mogensen med band tager denne sommer ud og besøger få udvalgte festivaler, og vi er stolte af at kunne offentliggøre ham på Ringsted Festival 2018. Det bliver en musikalsk rejse igennem John Mogensens hits og der vil være rig mulighed for folket til at synge med! 

Dirty Guns

Dirty Guns er klar til at fyre den af i Pamperhalle med en håndfuld rock-klassikere på repertoiret!

Efter 1000 koncerter og 10 år glæder Dirty Guns sig til at holde den vildeste rockfest i Pamperhalle. Bandet spiller blandt andet numre fra DAD, Bon Jovi, Guns n Roses, Metallica, Bryan Adams og mange flere.

Og som Dirty Guns selv siger: "Hos os hjælper sikkerhedsselen ikke og der er ingen vej tilbage, når du først bliver fanget af deres energiske attitude, smittende gode humør og ikke mindst et scene show, som tryllebinder selv Stephen King!"

TooManyLeftHands

TooManyLeftHands er igen klar til at feste på Ringsted Festival!

Det hele startede for 6 år siden da TooManyLeftHands sendte et af deres numre ind til verdens største internet radio “Ibiza Global Radio”. Nummeret blev valgt som “Ibiza Anthem Of The Year”, hvilket afstedkom bookinger på nogle af verdens største natklubber.

TooManyLeftHands har i dag vokset sig til et imponerende club act med en kalender indeholdende mere end 150 shows om året, hvilket bl.a. har betydet optrædener på samme scener som verdensstjernerne Avicii, David Guetta og Tiësto.

Ligeledes er det blevet til mainstage-optrædener på nordens største elektroniske festival Summerburst, i Stockholm og Göteborg”, samt et Main Room show på verdens største natklub “Privilege” på Ibiza.

Duoen har et massivt following i Skandinavien, og har modtaget store priser som bl.a. “Årets Danske Clubnavn” ved Danish Music Awards og “Årets Danske Deejay” ved Danish Deejay Awards.

Udover førnævnte priser har TooManyLeftHands modtaget en guld certificering i Danmark, for monsterhittet “Too Young To Die” og har i dag et samlet streamcount på Spotify, på mere end 30.000.000.

Aqua

Er du klar til fantastiske Aqua på Ringsted Festival 2018? Det bliver for vildt!

"Vi startede bandet tilbage i 1994, og udgav albummet Aquarium i 1997. Efter 6 kæmpe hitsingler og en succes jorden rundt, gik vi tilbage i studiet i 1999, og skrev og producerede vores andet album Aquarius, som blev udgivet i 2000," fortæller bandet. Som på trods af den store succes, valgte efter yderligere 5 singler og endnu en verdenstourné at gå hver til sit i 2001.

I 2007 mødtes Aqua-medlemmerne en aften, og fandt ud af, at de savnede at lave musik sammen. Derfor besluttede de at tage på en lille danmarkstourné i 2008. De gik i studiet og producerede et par singler, og albummet Greatest Hits. 

"Vi var overraskede over den positive feedback vi fik, efter vi havde udgivet singlerne "Back to the 80's" og "My Mamma Said", fortæller bandet, som brugte 2010 på at producere albummet Megalomania. Med Megalomania ville bandet lavet verdens bedste popalbum, og tage Aqua til et helt nyt univers og en helt ny lyd.

Aqua spiller nu koncerter verden over med Søren Rasted på klaver og Lene Nystrøm og Rene Dif på vokal. Glæd dig til, at Aqua synger hele Ringsted Lystanlæg op med deres mange megahits!

Aura

Aura kommer på Ringsted Festival 2018 med sit længe ventede tredje album "Cant Steal the Music".

Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig over de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura. 

Albummet er blevet til i både Danmark, Nepal og Storbritannien. »Det er et album, som har en gammel sjæl i en ung krop. Og det er sange, der er skrevet, da jeg efter en forlist kærlighedshistorie skulle samle mig selv op og finde fodfæste i tilværelsen igen. For mig er 'Cant' Steal the Music' en personlig sejr«.

Aura på Ringsted Festival

Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse.  I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012. 

Den lange pause mellem 'Before the Dinosaurs' og nyheden 'Can't Steal the Music' skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på 'Can't Steal the Music' høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør. 

Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.

Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.

Jesper Binzer

Jesper Binzer kommer på Ringsted Festival med sit første soloalbum!

For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv. Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Det er mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, under titlen "Dying Is Easy".

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og så gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery, til Mike Tramp samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for et par år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.

Jesper Binzer tilføjer: "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og solopladen er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".

Baboon Brothers

Er du klar til Baboon Brothers?

Baboon Brothers har turneret Skandinavien de sidste 20 år i det irske miljøer. De er altså efterhånden vant til at fyre den af på en scene, og de ved lige præcis hvilke sange der skal spilles hvornår! De spiller alt fra irske fest-hits, rock, britisk pop, country, disco, folk og 90'er rock. Der vil altså være noget for enhver smag, når Baboon Brothers går på scenen.

Har du været på The Dubliner Copenhagen, så har du med garanti stødt på bandet, da de er et af de meste spillende bands på baren. Baboon Brothers glæder sig til at besøge Ringsted Festival, og starte en ægte irsk folkefest!

KATO

Traditionen føres videre og vi har inviteret KATO til at holde en kæmpe fest på Ringsted Festival 2018!

I 2007 indspillede KATO sit første nr. 1 hit “My House”. Selvom han startede på toppen af hitlisterne, havde han ingen idé om hvilken tur han havde indledt. Siden da har KATOs udgivelser sammenlagt opnået mere end 40 guld og platin certificeringer. Han er blevet tildelt 10 priser fra Danish Deejay Awards, 3 GAFFA statuetter, 1 Zulu award og 1 statuette fra Danish Music Awards.

Udgivelsen af KATOs debutalbum “Discolized” indeholdt flere hits, hvilket ikke blot banede vejen for optrædener på de største danske festivaler, men også sikrede ham udenlandske jobs for første gang I karrieren.

Filisofien og styrken i KATOs musik har altid været at kombinere genrer, men altid med et ekstremt fokus på det kommercielle potentiale. En opskrift som har holdt 35-årige multitalent siddende på toppen af den danske clubtrone lige fra starten, både som soloartist, producer og remixer. 

I forsommeren 2015 udgav KATO det engelsksprogede album “NOW” som bl.a. den danske popstjerne Mads Langer, og britiske Sigala, som sidenhen gik nummer 1 i England med singlen “Easy Love”. I 2015 og 2016 udgav KATO singlerne “Bitches And Booze” med Topgunn og Brandon Beal, clubsinglen “Kongen Af Klubben”, samt sommersinglen “Live It Up”, sammen med Wafande.

I foråret 2017, udkom KATO’s internationale single ”Show You Love”, med den amerikanske superstjerne Hailee Steinfeld og den engelske hit-producer Sigala. Singlen er i dag blevet streamet mere end 40 mio. gange, har solgt mere end 250.000 eksemplarer, og modtaget airplay i næsten alle tænkelige lande verden over. 

Andrew Strong

Glæd dig til at en fantastisk stemme indtager Ringsted Lystanlæg!

Andrew Strong kom til verden november 1973 i Dublin. Han er vokset op i en musikalsk familie, hvor Andrews far var en af 70'ernes mest fremtrædende rocksangere. Allerede i en alder af 11 startede Andrew sit første band "Perfect Stranger" med en håndfuld skolekammerater. 

Andrew har været i musikbranchen i 30 år, og har produceret adskillige albums. Senest har han arbejdet sammen med Golden Globe-nominerede Brian Byrne i indspilningen af Andrews album Golden Hair. 

Siden 1991 har Andrew været på tour on and off i hele Europa og Australien, hvor han spiller hits fra nogle af verdens populæreste kunstnere - Bryan Adams, Elton John, The Rolling Stones og mange flere. 

Andrews powerfulde stemme og energiske performance får et hvert publikum verdens over til at synge med! 

Hugo Helmig

Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som ligger i top af den danske airplay chart og er blevet streamet over 9 mio. gange. Samtidig har det 19-årige talent lige smidt sin anden single ’Eyes Wide Shut’ på gaden og er nu klar med en omfattende turné, hvor han blandt andet besøger Ringsted Festival 2018!

Til koncerten har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner. Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv: 

”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”

Til Hugo Helmigs totalt udsolgte debutkoncert i Aarhus kvitterede Gaffa med 4 stjerner og skriver blandt andet:  ”Samlet set må man sige, at den unge sanger har styr på sagerne. Ingen tvivl om, at han har flair for at skrive gode popnumre, men han har også styr på at sammensætte en sætliste, der mixer up tempo og sjælere”

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:

” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv.”

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy på Ringsted Festival 2018!

Danskerne kan ikke få nok af den populære trio, og publikums kærlighed er den bedste brændsel for Dizzy Mizz Lizzy, der kommer på Ringsted Festival 2018 med helt friske sange.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav Forward In Reverse - deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindevis.

”Vi var meget glade og taknemmelige for den respons, vi fik for albummet og vores koncerter, hvor publikum tog så godt imod vores nye sange. Det var et sandt energiboost til vores fornyede samarbejde,” afslører Tim Christensen og tilføjer, at eventyret dermed ikke sluttede ved den sidste koncert: ”Vi var stadig sultne og inspirerede, da turneen var forbi, og havde alle tre en stor lyst til at fortsætte de gode takter i studiet.”

Resultatet udkommer formentlig på et album i 2018, men Dizzy Mizz Lizzy kan ikke vente med at præsentere nogle af de helt nye sange for deres store og trofaste publikum, og derfor har gruppen valgt at turnere rundt i det danske sommerland i 2018.

Selv om de tre musikere glæder sig til at præsentere deres nye sange, bliver publikum hverken snydt for at høre de gamle klassikere eller det bedste fra Forward In Reverse. Det forpligter at have skrevet udødelige sange som Waterline, Silverflame, Love Is A Loser’s Game og alle de andre gode gamle, der var soundtrack for en hel generation i 1990’erne.

”Man kan sige, at sangene fra dengang er vores billet til at være her i dag. Vi elsker at spille dem, men vi er især glade for, at publikum også er interesseret i at høre vores nye sange. Den kærlighed vil vi gerne gengælde ved at tage ud og vise, hvordan Dizzy Mizz Lizzy anno 2018 lyder,” fortæller Tim Christensen på vegne af trioen.

Hardinger Band

Sæt gang i festen med de klassiske ShuBiDua-sange på Ringsted Festival 2018!

De tre originale ShuBiDua-medlemmer og to af landets bedste musikere er endnu en gang klar til at indtage Ringsted Festival. Med sig bringer de alle de største ShuBiDua hits, som: ”Hvalen Hvalborg”, ”Sex-Chikane”, ”Stærk Tobak” og mange, mange flere.

På glemte båndoptagelser har Hardinger fundet gammelt ShuBiDua-guld. Sange som ikke kom med på SBD pladerne i 70-80-90’erne, men som nu får nyt liv og vil blive spillet for første gang udenfor øvelokalerne! 

Kom og hør de kendte og ukendte ShuBiDua sange og hør historien om Danmarks største band i tiden fra ungdomsoprøret til årtusindskiftet. Vi lover Grin, rock, fællessang og dansk musikhistorie med fuldt tryk på totalunderholdningen, når Michael Hardinger Band kommer på Ringsted Festival 2018.

Johnny Deluxe

Vær klar til at skråle "Elskovspony", "Drømmer jeg", "Drenge som mig" og mange flere hits, ud i hele Ringsted Lystanlæg!

Johnny Deluxe er midt i deres comeback, og Danmark har taget ufatteligt godt imod dem IGEN. Og mere end 70 koncerter rundt om i Danmark i 2017 taler det sit tydelige sprog.

Den nye single “Er du hos ham nu” har ligget top 50 på ariplaycharten i 5 uger nu og er en klassisk Johnny Deluxe med lidt mere melankoli end sædvanligt. Upcoming instruktør Andrea Stief (24) står bag den nye video med Johnny Deluxe. Hun har vundet priser for sine kortfilm og stilen fra disse går igen i musikvideoen. Andrea Stief har fået helt frie tøjlet i videoen og den er heller ikke så tekstnær, som mange musikvideoer er, men fanger en overordnet stemning af ‘spildt tid’ eller ‘ting man aldrig fik lært eller sagt’ utroligt flot. Se den flotte musikvideo herunder.

Johnny Deluxe består endnu engang af bassist Jakob Glæsner, guitarist Søren Itenov, trommeslager Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby. De er klar med flere nye single-udgivelser i 2018 og glæder sig til at gæste Ringsted Festival 2018!

The Scoops

 

The Scoops tager 50'er-musikken til et helt nyt niveau!

I året 1994 blev 50'er showbandet The Scoops dannet med stortalentet Daniel, som den unge Elvis. Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50'er-Rock n' Roll, var bandets drøm også at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum. The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50'erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter og guldslips!  Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King "Elvis Presley" benyttede.

Kort sagt: Stilen er lagt. The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.  

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste 50'er Rock n' Roll showband der ud over at "trykke den af" herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig. Herhjemme er det i løbet af de sidste mange år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV. Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage til de glade 50'er.

Groovebox

Oplev Danmarks bedste partyband i Pamperhalle!

Med Groovebox får man Oliver Grann. En af landets aller bedste entertainere i front og et ultra skarpt hold af musikere. Bandet spiller de nyeste hits fra Medina, Rasmus Seebach, Lukas Graham, Kings of Leon, Burhan G, Cee lo Green, Daft Punk, Pharell og mange flere.

Bedst når man tror at det ikke kan blive bedre, så hiver Groovebox et funk-nummer ud af ærmet, der svinger røven ud af bukserne på dansegulvet. Når drengene i bandet spiller et nummer med Prince, Stevie wonder, Kool and the Gang eller andre af de bedste funk-kunstnere, så er der ikke et øje tørt.

I Groovebox er der ingen autotune, playback eller backtracks. Kun ægte musikere og ægte hits for fuld drøn! Hvert eneste nummer leveres med overskud, spilleglæde og et glimt i øjet, og det gælder også i Pamperhalle på Ringsted Festival 2018!

Groovebox på Ringsted Festival.jpg

Hawkeye & Hoe

Er du klar til at Hawkeye & Hoe spiller deres "beer drinking music" på Ringsted Festival 2018?

Hawkeye & Hoe er en dansk/engelsk trio, som har kastet sig ud i rock, folk, irske klassikere og meget mere. Selv kalder de deres genre "beer drinking music"!

Med hawkeye på bas, Hoe på banjo og Billy på skins så er de klar til at træde op på scenen i Det Irske Telt. Koncerten bliver med garanti leveret med en god portion humor fra de gode entertainere! 

Steve Hart

Glæd dig til at se entertaineren Steve Hart i Det Irske Telt!

I 1977 forlod Steve Hart sit barndomshjem i Wales for at rejse. Han arbejdede i Spanien, Holland, Belgien og Tyskland med forskellige jobs. 5 år senere begyndte han at spille guitar og synge på gaderne, hvilket han fandt stor glæde ved. Det gav ham en følelse af frihed og eventyr, og det var begyndelsen på Steve Harts karriere som entertainer.

Inspireret af entertainere og gøglere fra hele verden, ønskede Steve Hart at lave et stort gadeshow, så jeg han et "One Man Band". Han satte en tromme og bækken på ryggen, forbandt trommen med kabler til sine sko, spillede mundharpe og guitar og så var der gang i den!
Mennesker flokkedes omkring Steve Hart, og han havde det helt fantastisk!

Det show Steve Hart laver i dag, er resultatet af 10 års optræden rundt omkring i Europa.

Banshee Duo

Når en crazy irer og en vild svensker slår hovederne sammen, så får du Banshee Duo!

Brendan Sheehy og Filip Burgman har spillet musik sammen i de sidste par år, efter de tilfældig mødtes i Stockholm, hvor begge deres tidligere bands spillede. Efter det spillede de to gutter sammen i bandene SIR REG og Banshee Rebels, hvor de rejste rundt i Europa og spillede den musik de elskede.

Med Filips hurtige fingre på mandolinen og Brendans Dublin-accent sendes publikum på en rejse gennem god musik. Der er garanti for vild dans når Banshee Duo går på scenen i Det Irske Telt!