Tirolerband Aalburg

Tyrolermusik for fuld udblæsning, er hvad publikum kan glæde sig til når Tirolerband Aalburg går på scenen. Bandet er et vaskeægte tyrolerorkester med sang, blæs og slagtøj!

Orkesteret underholder med original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske og tyske slagere, hits og naturligvis en væld skålesange. Tirolerband Aalburgs sceneshow er inspireret af de populære oktoberfester i München, så der er altså virkelig noget at glæde sig til!


Orkesteret har igennem snart 20 år underholdt til et væld af arrangementer i både ind- og udland. Glæd dig til at opleve Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester, når de tager dig med på en uforglemmelig ”rejse” ned til oktoberfestens hjemland!

Nalle And His Crazy Ivans feat Søren Rislund

Oplev blues & roots-music i sin reneste og ædleste form!

Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske blues- scene har at byde på.

Nalle med den smukkeste og mest følsomme soulstemme på denne side af Mississippi-bæltet, er omgivet af musikerne, Ivan Sand (guitar) og Henning Kaae (guitar), der begge er eminente!

Søren Rislund købte sin første mundharmonika i starten af 1960erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at levere gode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund. Men blues-harpen var med ham hele vejen, og her i 2017 nyder han til overmål at levere den, hvor den virkelig passer og værdsættes: Hos Nalle & His Crazy Ivans... Glæd jer!

DødspopPatruljen

DødspopPatruljen er klar til at feste med dig i Pamperhalle!

DødspopPatruljen er bandet som rykker grænserne for hvad man kan forvente af et partyband. Der leveres en fest og et show med flowet fra et DJ-set, men med energien og feelingen af et live band. Bandet har valgt at styre udenom de gennemtæskede balleklassikere, og i stedet lagt energien i at reproducere og remixe de sidste 25 års store club-hits.

Zididada

Glæd dig til at ZIDIDADA bringer solskin til Ringsted Festival 2018!

BIG.jpg

ZIDIDADA introducerede danskerne for solskin, fest og farver! Bandet synger sange med budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.

ZIDIDADA er stadig et af de mest leveringsdygtige orkestre i ukuelig optimisme. Bandets vigtigste formål er til stadighed at skabe sol og kærlighed, i højtaler, sind og på den danske livescene. De fleste i hele Danmark - på tværs af generationer kan stadig skråle med på ”Zididada Day” og ”Princess”, eller ”Walking On Water”. Det er evige klassikere i den danske sommer!

BOYZONE

BOYZONE kan til sommer opleves i Lystanlægget på Ringsted Festival 2018. Det bliver den eneste BOYZONE-koncert i Skandinavien, inden de splitter op!

I maj 2017 blev det afsløret, at det irske boyband BOYZONE gendannes til en sidste tour, som primært skal afvikles i UK. Men det er lykkes Ringsted Festival, at få drengene fløjet et smut forbi Sjælland den første weekend i august! 

“Det er helt unikt at vi har fået denne mulighed. Vores gæster kan se frem til en fantastisk oplevelse,” siger festivaldirektør Anders Sørensen.

Tragisk dødsfald satte BOYZONE på standby 
Boybandet fra Irland er uden tvivl blandt de største europæiske boybands, og formåede at give konkurence til store boybands som Take That og Westlife i 90'erne. Boyzone gik i opløsning i 2009 efter bandmedlem Stephen Gately døde på tragisk vis under en solferie på Mallorca. De resterende medlemer fløj til soløen, hvor de hentede deres afdøde medlem hjem til Irland. Her bar bandet samlet kisten ud af kirken. Senere fulgte et album dedikeret til Stephen Gately, men dødsfaldet havde rystet drengene så meget, at de besluttede at stoppe bandet.

25-års jubilæum fejres på Ringsted Festival
Nu efter 25 år, 25 millioner solgte albums og flere tusinde solgte koncertbilletter er Boyzone stadig på manges læber. Med deres 25-års jubilæum stopper drengene fra BOYZONE op, og kigger tilbage på hvilken kæmpe succes de har opnået verden over med deres popmusik. For de fleste står hits som Picture of you, No Matter What, Baby Can I Hold You og Love Me For A Reason stadig højt på listen over 90’er-favoritter. På årets BZ25-tour vil publikum kunne høre de mange klassikere samt en række nye sange, der er med på bandets 25-års jubilæumsalbum, der udkommer til september 2018.

Boyzone har ikke været i Danmark siden 1999, men nu opstår muligheden altså for sidste gang på årets Ringsted Festival. Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy og Shane Lynch fra Boyzone står alle stadig skarpt og koncerten vil uden tvivl blive et tilløbsstykke for alle de kvinder, hvis hjerter blødte i 90'erne. BOYZONE spiller lørdag d. 04 august i Ringsted Lystanlæg på Ringsted Festival 2018!

Jørgen De Mylius

Intet Ringsted Festival uden Jørgen De Mylius!

Jørgen De Mylius på Ringsted Festival.jpg

Med en baggrund i radio- og tv-verdenen har Jørgen De Mylius altid haft styr på tidens fedeste musik og trends! Kærligheden til musikken har sat sig dybt i den populære og folkekære hitmager, som år efter år laver en kæmpe fest på Ringsted Festival.

Ringsted Festival vil simpelthen ikke være det samme uden Jørgen De Mylius, så igen i år kan du feste med ham og til hans fede musik i Pamperhalle.

Magtens Korridorer

Glæd dig til Magtens Korridorer på Ringsted Festival 2018!

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi', og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som 'Magtdemonstration' og 'Dansk Rocks Nye Magthavere'. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits. 

Bandet har turneret intensivt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange og med et til stadighed større og større publikum. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden, og giver det et pusterum fra hverdagen.

Magtens Korridorer har udgivet nyt album i år, og det tegner godt for koncerten på Ringsted Festival 2018. Magtens korridorer består af sanger Johan Olsen, Guitarist Niklas Schneidermann, Rasmus Kern på guitar og Keys, bassist Terkel Møhl og Anders Ramhede på Trommer. Vi glæder os til at opleve Magtens Korridorer i vores vidunderlige Lystanlæg i Ringsted!

ItaloBrothers

Fest med på Ringsted Festival 2018 når ItaloBrothers fyrer op for en kæmpe fest med monsterhittene "Stamp on the ground", "Summer Air" og "Sleep When We're Dead". 

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers. 

ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet. 

ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som ”Counting Down The Days””, ”Where Are You Now” fulgte trop og gjorde kunsten efter. 

I 2009 releasede de så monsterhittet “Stamp On The Ground”, som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. Radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne. Hittet har pt. 60 mill. views på youtube.

Siden da er det gået stærkt med ”Love is on fire” i 2010, ”Radio Hardcore”, ”Crying in the Rain”, ”Boom” i 2011, ”My Life Is A Party” i 2012, ”Up N Away”, ”P.O.D.", ”One Heart” i 2014, ”Springfield”, ”Welcome To The Dancefloor”, ”Sleep When We`re Dead”, ”Kings and Queens” i 2015 og ”Generation Party” og ”Summer Air” i 2016. ItaloBrothers har modtaget mange guldplader for deres største hits. Det kan kun blive en god fest!

Johnny Logan

Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. 

I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. Successen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare. 

Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen

Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. hans seneste CD - 'The Irish Connection 2 - The Irish Soul' som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære 'traditionals' samt en stribe helt nye sange. Dette album blev også en kæmpe succes. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix. 

Nu er han så aktuel her i 2017 med et helt nyt album med titlen ”It is what it is” – nye fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv har skrevet de fleste af. Super iørefaldende og med god nerve og fantastisk energi, som altid er kendetegnede for verdensstjernen Johnny Logan. Albummet er indspillet i Danmark og med en lang række af de dygtigste musikere, som også er live holdet bag Johnny Logan. Mange af de nye hits vil også være at høre når Johnny Logan & Friends giver koncert rundt omkring i Danmark. 

Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen. 

Thomas Helmig

Til sommer skal der skråles med på alle Thomas Helmigs fedeste numre! 

Er du klar på at skråle med på "Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På", "Malaga", "Stupid Man" og mange, mange flere? Så ses vi til Thomas Helmig-koncerten på Ringsted Festival 2018!

I 2017 besøgte Thomas Helmig Northside og Tinderbox, og det gav genlyd i hele Danmark. Både publikum og anmeldere var utroligt begejstrede. Med Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk bag sig tager Thomas Helmig landet rundt på sommertur. På denne tur kommer han forbi Ringsted Festival 2018, og vi glæder os!

Vi kan glæde os til et hav af klassikere, og en række spritnye sange fra Thomas Helmig.

Neil Brophy Band

Vær forberedt på, at det kan blive vildt, når Neil Brophy Band går på scenen i Det Irske Telt!

Neil Brophy Band er et keltisk folk rock band, som til sammen kommer fra England, Skotland og Danmark.

Det er let at genkende de irske/bristske rødder i Neil Brophy Bands musik. Det er et band, der har været rundt på pub- og festivalscenerne i mange år. Med adskillige udgivelser, blev det engelsk-skotsk-danske bands seneste single “The Record Collector” udgivet på Record Store Day.

Bandet har turneret intensivt i Nordeuropa og Skandinavien, hvor de er blevet populære på den danske festivalscene med flere optrædener på blandt andet Ringsted Festival. 

Tom Donovan

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier!

Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 35 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små værtshuse. I mange år har han spillet i omegnen af 160 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

Zapp Zapp

Gendannede Zapp Zapp er stadig blandt Danmarks stærkeste funkbands. Nu kommer de på Ringsted Festival 2018!

Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod klart, da de samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform og leverer koncerter af højeste kvalitet. 

Med to albums og superhittet ’You Better Believe’ dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90’erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde dansegulvene til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer. 

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til en festlig koncert på Ringsted Festival 2018, med et legendarisk og toneangivende funkband, der endelig er tilbage.

"John Mogensen" aka Rasmus Bjerg

Filmsuccesen "Så længe jeg lever" tages nu ud af biograferne og lander midt på Ringsted Festival 2018. Rasmus Bjerg vil tage os gennem John Mogensens folkekære sange i en storslået koncert!

Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen har i Ole Bornedals filmatisering “Så længe jeg lever" været en kæmpe succes indtil nu, ikke mindst pga Rasmus Bjergs formidable skuespil og sangtalent som ligger skræmmende godt op ad originalen him self.

Rasmus Bjerg som John Mogensen med band tager denne sommer ud og besøger få udvalgte festivaler, og vi er stolte af at kunne offentliggøre ham på Ringsted Festival 2018. Det bliver en musikalsk rejse igennem John Mogensens hits og der vil være rig mulighed for folket til at synge med! 

TooManyLeftHands

TooManyLeftHands er igen klar til at feste på Ringsted Festival!

Det hele startede for 6 år siden da TooManyLeftHands sendte et af deres numre ind til verdens største internet radio “Ibiza Global Radio”. Nummeret blev valgt som “Ibiza Anthem Of The Year”, hvilket afstedkom bookinger på nogle af verdens største natklubber.

TooManyLeftHands har i dag vokset sig til et imponerende club act med en kalender indeholdende mere end 150 shows om året, hvilket bl.a. har betydet optrædener på samme scener som verdensstjernerne Avicii, David Guetta og Tiësto.

Ligeledes er det blevet til mainstage-optrædener på nordens største elektroniske festival Summerburst, i Stockholm og Göteborg”, samt et Main Room show på verdens største natklub “Privilege” på Ibiza.

Duoen har et massivt following i Skandinavien, og har modtaget store priser som bl.a. “Årets Danske Clubnavn” ved Danish Music Awards og “Årets Danske Deejay” ved Danish Deejay Awards.

Udover førnævnte priser har TooManyLeftHands modtaget en guld certificering i Danmark, for monsterhittet “Too Young To Die” og har i dag et samlet streamcount på Spotify, på mere end 30.000.000.

Aqua

Er du klar til fantastiske Aqua på Ringsted Festival 2018? Det bliver for vildt!

"Vi startede bandet tilbage i 1994, og udgav albummet Aquarium i 1997. Efter 6 kæmpe hitsingler og en succes jorden rundt, gik vi tilbage i studiet i 1999, og skrev og producerede vores andet album Aquarius, som blev udgivet i 2000," fortæller bandet. Som på trods af den store succes, valgte efter yderligere 5 singler og endnu en verdenstourné at gå hver til sit i 2001.

I 2007 mødtes Aqua-medlemmerne en aften, og fandt ud af, at de savnede at lave musik sammen. Derfor besluttede de at tage på en lille danmarkstourné i 2008. De gik i studiet og producerede et par singler, og albummet Greatest Hits. 

"Vi var overraskede over den positive feedback vi fik, efter vi havde udgivet singlerne "Back to the 80's" og "My Mamma Said", fortæller bandet, som brugte 2010 på at producere albummet Megalomania. Med Megalomania ville bandet lavet verdens bedste popalbum, og tage Aqua til et helt nyt univers og en helt ny lyd.

Aqua spiller nu koncerter verden over med Søren Rasted på klaver og Lene Nystrøm og Rene Dif på vokal. Glæd dig til, at Aqua synger hele Ringsted Lystanlæg op med deres mange megahits!

Aura

Aura kommer på Ringsted Festival 2018 med sit længe ventede tredje album "Cant Steal the Music".

Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig over de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura. 

Albummet er blevet til i både Danmark, Nepal og Storbritannien. »Det er et album, som har en gammel sjæl i en ung krop. Og det er sange, der er skrevet, da jeg efter en forlist kærlighedshistorie skulle samle mig selv op og finde fodfæste i tilværelsen igen. For mig er 'Cant' Steal the Music' en personlig sejr«.

Aura på Ringsted Festival

Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse.  I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012. 

Den lange pause mellem 'Before the Dinosaurs' og nyheden 'Can't Steal the Music' skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på 'Can't Steal the Music' høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør. 

Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.

Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.

Jesper Binzer

Jesper Binzer kommer på Ringsted Festival med sit første soloalbum!

For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv. Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Det er mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, under titlen "Dying Is Easy".

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og så gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery, til Mike Tramp samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for et par år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.

Jesper Binzer tilføjer: "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og solopladen er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".

Baboon Brothers

Er du klar til Baboon Brothers?

Baboon Brothers har turneret Skandinavien de sidste 20 år i det irske miljøer. De er altså efterhånden vant til at fyre den af på en scene, og de ved lige præcis hvilke sange der skal spilles hvornår! De spiller alt fra irske fest-hits, rock, britisk pop, country, disco, folk og 90'er rock. Der vil altså være noget for enhver smag, når Baboon Brothers går på scenen.

Har du været på The Dubliner Copenhagen, så har du med garanti stødt på bandet, da de er et af de meste spillende bands på baren. Baboon Brothers glæder sig til at besøge Ringsted Festival, og starte en ægte irsk folkefest!

KATO

Traditionen føres videre og vi har inviteret KATO til at holde en kæmpe fest på Ringsted Festival 2018!

I 2007 indspillede KATO sit første nr. 1 hit “My House”. Selvom han startede på toppen af hitlisterne, havde han ingen idé om hvilken tur han havde indledt. Siden da har KATOs udgivelser sammenlagt opnået mere end 40 guld og platin certificeringer. Han er blevet tildelt 10 priser fra Danish Deejay Awards, 3 GAFFA statuetter, 1 Zulu award og 1 statuette fra Danish Music Awards.

Udgivelsen af KATOs debutalbum “Discolized” indeholdt flere hits, hvilket ikke blot banede vejen for optrædener på de største danske festivaler, men også sikrede ham udenlandske jobs for første gang I karrieren.

Filisofien og styrken i KATOs musik har altid været at kombinere genrer, men altid med et ekstremt fokus på det kommercielle potentiale. En opskrift som har holdt 35-årige multitalent siddende på toppen af den danske clubtrone lige fra starten, både som soloartist, producer og remixer. 

I forsommeren 2015 udgav KATO det engelsksprogede album “NOW” som bl.a. den danske popstjerne Mads Langer, og britiske Sigala, som sidenhen gik nummer 1 i England med singlen “Easy Love”. I 2015 og 2016 udgav KATO singlerne “Bitches And Booze” med Topgunn og Brandon Beal, clubsinglen “Kongen Af Klubben”, samt sommersinglen “Live It Up”, sammen med Wafande.

I foråret 2017, udkom KATO’s internationale single ”Show You Love”, med den amerikanske superstjerne Hailee Steinfeld og den engelske hit-producer Sigala. Singlen er i dag blevet streamet mere end 40 mio. gange, har solgt mere end 250.000 eksemplarer, og modtaget airplay i næsten alle tænkelige lande verden over.