Ringsteds største julefest

Kom med til et brag af en julefest hos Plastfabrikken. Der er garanti for en lækker julemenu, god stemning og dans natten lang!

Til Plastfabrikkens julefest er der julebuffet, top-underholdning og kolde drikkevarer. Det bliver med garanti en aften du sent vil glemme. Festen er for venindeparret, som vil danse natten lang, kammeraterne, der vil forsøge at ramme de 100 bajere - og selvfølgelig et perfekt sted for firmaet, som skal have afsluttet året på bedste vis! Køb din billet til årets bedste julefest her!

Festen afholdes hvert år første fredag i december kl. 17:30-02:00 i Plastfabrikkens stemningsfyldte festlokaler på Odinsvej 12 i Ringsted. I år afholdes julefrokosten derfor fredag d. 1. december 2017 kl. 17:30-02:00.

Julefrokost-i-Ringsted.jpg

Ægte julefrokost-menu 

julefestens menu er i ægte julestemning fyldt med sild, flæskesteg og selvfølgelig Ris a la mande! 

Forretter (anrettes på bordene)

 • Julesild med løg, kapers og dild
 • Karrysild med skalotteløgscreme, æble og purløg
 • Æg og rejer med kryddermayonnaise
 • Koldrøget laks med syltet agurker og dildcreme

Lune retter (Fra buffet)

 • Fiskefilet med remoulade
 • Confiteret and med grønkålssalat
 • Flæskesteg med rødkål
 • Medister med rødbeder og grov sennep

Dessert

 • 2 slags danske økologiske oste med kompot og kiks
 • Ris a la mande med kirsebærsauce
 • Kaffe og te

Underholdning til julefesten

Underholdningen til julefesten er altid i topklasse! Inden længe offentliggør vi flere kunstnere, som kommer og underholder til årets julefrokost.

Hardingerband-til-julefrokosten

Hardinger Band til julefroksten!

SHUBIDUA FOREVER! Selvom Shu-Bi-Dua ikke eksisterer mere, lever musikken i bedste velgående. 3 Shubidua’er og 2 af landets bedste musikere kommer nemlig til årets julefest på Plastfabrikken!

Når Hardinger Band indtager Plastfabrikken, er der lagt op til strålende humør og høj fællessang! De er klar til at fyre den af med de allerbedste, fedeste og sjoveste kæmpehits fra det omfattende Shu-Bi-Dua-katalog. Oplev bl.a. ‘Hvalen Hvalborg’, ‘Fed Rock’, ‘Nam Nam’, ‘Coffeville’ serveret med power og energi af et af Danmarks bedste livebands.


Mærk julefrokoststemningen 

Her kan du se en kort video fra sidste års julefest. Birthe Kjær var på scenen, der var julemad på tallerknerne og masser af festglade mennesker på dansegulvet!


Vild-julefrokost-i-Ringsted

Bordplan

Hvis I er flere personer, der individuelt har købt billetter, men som gerne vil sidde i samlet selskab, skal I gøre følgende: 

Send en mail til kontor@ringstedfestival.dk med ordrenumre, antal personer og hvilket navn I gerne samlet vil identificeres under. I vil derefter modtage et svar, med diverse praktisk info samt jeres bordnummer. Deadline for ønsker til bordplan er 24. november.