Alle er velkomne på Ringsted Festival

Da festivalen er beliggende midt inde i det smukke Lystanlæg, er det via parkens stisystem og de fine græsplæner, forholdsvis nemt at komme omkring som kørestolsbruger eller gangbesværet.

Udsyn

Vi har desværre ikke mulighed for at etablere kørestolsplatforme foran scenerne, men ved de fleste af scenerne er der mulighed for at få et rimeligt udsyn, da terrænet falder ned mod scenerne. Endvidere er der storskærme, der viser showet på Anlægsscenen samt Reaktoren.

Gratis ledsager

Handicappede, som er fyldt 13 år, med et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer, har mulighed for at få en gratis ledsager med på festivalpladsen. Ledsageren skal være fyldt 18 år. I skal henvende jer ved informationen og fremvise en alm. voksenbillet sammen med ledsagerkort. Så vil informationen udstede et armbånd til hjælperen. Skal der skiftes hjælper i løbet af festivalen, skal handicaphjælperne henvende sig i informationen, for at få skiftet armbåndet. 

Parkering

Vi råder over et antal p-pladser direkte overfor hovedindgangen, som er forbeholdt handicappede. Vi kan ikke garantere en plads, men vores vagter vil være behjælpelige med at anvise den nærmeste ledige parkeringsplads. 


Toiletter

Der vil i år være flere handicaptoiletter på festivalpladsen samt campingområderne. Adgangen til toiletter på festivalpladsen er bemandet med en vagt, der vil låse op for toilettet. Dette for at sikre mod benyttelse af andre end handicappede.

Vi har en aftale med Mave-tarmforeningen om, at dens medlemmer ligeledes kan benytte handicaptoiletterne.

Bad

Bevægelseshæmmede (kørestolsbrugere) får udleveret gratis billetter til handicap-bad i Ringsted Svømmehal, som ligger meget tæt på campingpladsen. Disse billetter udleveres fra campingområdernes informationskontor.