Mor og søn er frivillige vagter

Ringsted Festival er intet uden frivillige. Og der er mange af dem. De hjælper til med lidt af hvert. To af dem er 22-årige Patrick Skaarup, der sammen med sin mor står vagt ved en af de mange indgange til festivalpladsen.

Det er sjovt at være frivillig. Det er både søn og mor enige om. De står altid sammen, og her ved indgangen kommer der jo hele tiden folk, så der sker noget hele tiden.

»Folk kommer med nogle sjove kommentarer engang imellem. Der er nogle, der har brokket sig lidt, da de ikke vil have, at vi visiterer dem. Men så siger vi til dem: Hvis I ikke vil visiteres, så kan I ikke komme ind. Det er så simpelt. Så må de gå med til det eller ej. Men folk er som regel i godt humør. Der er god stemning, og det er hyggeligt«.

Tiden går hurtigt

Selvom det er sjovt at være frivillig, glæder Patrick Skaarup sig også til, han får fri. »Det er jo en festival, så jeg skal høre noget musik og drikke nogle bajere«.

Birgitte Skaarup er Patricks mor, og fik Patrick med i staben af frivillige, da de manglede én. Og så synes hun, det er ret hyggeligt at tilbringe lidt tid med sin søn.

»Han er jo 22, så bare det, at han gider at være sammen med sin mor. Det er jo sjovt. Vi hygger os. Vi kan både høre musikken, og så står vi og snakker med hinanden. Jeg ved ikke engang, hvad klokken er nu. Det er jo gået rimeligt hurtigt. Men når jeg har fri, skal jeg ned og hvile mine ben og fødder« lyder det fra Birgitte Skaarup.


Kunne du selv tænke dig, at være frivillig på Ringsted Festival? Så klik her og læs mere!