Vi søger frivillige til varelageret!

Kan du yde god service, holde hovedet koldt og har du lyst til være med til at servicere alle barerne på Ringsted Festival? Så har varelageret brug for lige netop dig!

Dine opgaver

  • Modtagelse af varer på varelageret
  • Pakning af bestilte varer til barerne på festival
  • Blanding af cocktailfustager og slush ice
  • Levering af varer til barerne under festival
  • Modtagelse af returvarer og -pant fra barerne under festival
  • Pakning af returvarer og -pant til leverandører efter festival
  • Diverse ad hoc-opgaver
     

Din profil

Det vigtigste er, at du brænder for at gøre Ringsted Festival til en succes! Du skal lægge en række frivillige timer på varelageret, hvor det forventes at du altid er serviceminded, engageret og har et godt overblik. Du vil blive en del af et fantastisk team, som med smil og glæde, sørger for at Ringsted Festival afvikles på bedste manér. 

Tidligere erfaring med lagerarbejde samt truckcertifikat er et plus! 

 

Indsats og vilkår

Du får partout-armbånd, t-shirt, plads på medarbejdercamping og fuld forplejning (under job). Hvis du vil arbejde før og efter festivalen er timeantallet 32 timer. Hvis du vil arbejde under afviklingen af festivalen er timeantallet 18 timer.

Du skal forvente opstartsmøder inden festivalen, hvor du møder teamet, og får information om planer og procedurer på varelageret. Vagtplanen bliver først offentliggjort når teamet er fuldtalligt - dog skal du være velkommen til at komme med ønsker i forhold til hvilke dage du vil foretrække at arbejde. 

 

Vil du med på holdet?

Har du lyst til at være med i teamet på varelageret eller har spørgsmål til opgaverne, så skriv til varelageransvarlig Anders Sonne på aso@ringstedfestival.dk