Er du frisk og kan tage fat – og ved du, hvordan en skruemaskine fungerer? Så er det måske dig, vi står og mangler som frivillig hos infrastruktur. 

Infrastruktur er den enhed, som opbygger og nedtager hele festivalen. I infrastruktur er der flere teams, som varetager forskellige opgaver. Det vil sige alt fra opsætning af ca. 5 km. hegn rundt om festivalen til stilladsarbejde i forbindelse med opbygning scener og VIP-platforme, strøm og VVS.
 

Din indsats

Fælles for alle områder er, at du skal have hænderne godt skruet på og ikke være bange for at tage fat. Har du en håndværksmæssig baggrund eller erfaring med lignende fysisk arbejde er det et plus – men det er ikke et krav. 

Det vigtigste er, at du har masser af gå-på-mod og er klar på at give en hånd med, når der er brug for det. Vi sørger for oplæring, og der vil altid være en teamleder tilstede på din vagt.

Som frivillig under infrastruktur arbejder du 32 timer, fordelt før og efter festivalen. Det betyder at du har fri under festivalen, og har tid til at nyde musikken! 

Herudover skal du påregne deltagelse i et obligatorisk informationsmøde før festivalen, hvor du vil blive introduceret til arbejdet og møde dine holdkammerater.

Dine vilkår

Et partout-armbånd til Ringsted Festival 2017, mad og drikke på vagter og gratis teltplads på medarbejdercamp. Derudover får får du naturligvis udleveret årets crew t-shirt!

 

Ansøgning

På nuværende tidspunkt mangler vi især frivillige til hegn og afspærring og førere til læssemaskiner. Men tøv ikke med at sende din ansøgning afsted, hvis du kan tilbyde din hjælp i andre teams hos infrastruktur!

Lyder ovenstående som noget for dig, så send en ansøgning til områdeleder for infrastruktur Mikkel Bjørnstrup på mb@ringstedfestival.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!