Frivillige stagehands

Er du energisk og hjælpsom – og ved du, hvordan en skruemaskine fungerer? Har du lyst til at være en del af det frivillige sammenhold bag festivalen?

Så er det måske dig, vi leder efter, til at være med på holdet bag festivalen.

Dine opgaver

Som stagehand består dit arbejde i at hjælpe med at bygge vores scener, lyd og lys, samt at hjælpe artisterne ind og ud med deres udstyr mens festivalen kører.

Du skal have hænderne godt skruet på og ikke være bange for at tage fat. Har du en håndværksmæssig baggrund eller erfaring med lignende fysisk arbejde er det et plus – men det er ikke et krav. 

Det vigtigste er, at du har masser af gå-på-mod og er klar på at give en hånd med, når der er brug for det. Vi sørger for grundig oplæring, og der vil altid være en ansvarlig instruktør til stede på din vagt.

Din indsats

Som frivillig stagehand arbejder du omkring 24 timer i dagene op til, under og efter festivalen. Dine vagter planlægges i samarbejde med din teamleder.

Herudover skal du påregne deltagelse i et obligatorisk informationsmøde før festivalen, hvor du vil blive introduceret til arbejdet og møde dine holdkammerater.

Dine vilkår

Ud over et partout-armbånd til Ringsted Festival 2017, så sørger vi for mad og drikke på dine vagter, gratis plads på lukket medarbejdercamping – og så får du naturligvis udleveret årets crew t-shirt.

Det er muligt at komme med ønsker til vagtplanen, og hvis I er to eller flere, der gerne vil arbejde på hold sammen, så finder vi som regel også ud af det.

Ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig, så send en ansøgning med det samme via linket herunder. Når du tilmelder dig, så brug invitationskoden STAGE17.

Har du spørgsmål til arbejdet, er du velkommen til at kontakte produktionsassistent Kaylee Wesley Pearson på kwp@ringstedfestival.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!