Festivalpladsen

Festivalpladsen er et mekka af de fedeste kulturtilbud! Der er festivalens fem, fede scener, hvor tidens hotteste artister vil synge deres megahits. Der er boder med mad fra alle verdenskøkkenerne, og selvfølgelig barer med alverdens drinks, øl og temaer! 

Festivalpladsens åbningstider er:
Torsdag: kl. 12:00-01:00
Fredag:  kl. 12:00-02:00
Lørdag:  kl. 12:00-02:00


ALTID GOD MAD OG DRIKKE

På Ringsted Festival finder du et hav af madboder og fede barer! Der er mad til enhver smag. Herunder kan du se hvilke madboder og barer du skal besøge!

Italian Street Treats (1 of 6).jpg

Festivalpladsens 5 scener

På festivalpladsen er der 5 stemningsfylde og anderledes scener! Der er alt fra den helt store til de små og temaprægede.

DSCF0639.jpg
Festivalpladsen - Anlægsscenen
DSCF0818.jpg

Anlægsscenen

Anlægsscenen er festivalens største scene. Foran scenen er Ringsted Lystanlægs store plæne, som med sin skråning og hyggelige indramning af de gamle træer, gør udsigten god og stemningen helt speciel! På Ringsted Festival 2018 spillede blandt andet Aqua, Magtens Korridorer, Danser med Drenge og Thomas Helmig. 

Festivalpladsen - Reaktoren
DSCF7565.jpg

Reaktoren

Reaktoren lokker, med sin alsidige og poppede musik, både børn, unge og voksne til front stage. I 2016 fik Reaktoren nyt, industrielt design, som laver scenen om til et atomkraftværk! Med de fede omgivelser og den alsidige musik, er du sikker på at få en fest i Reaktoren! På Ringsted Festival 2018 spillede blandt andet Jesper Binzer, Hugo Helmig, SAVEUS og Italobrothers i Reaktoren.

Festivalpladsen - Det Irske Telt
DSCF7918.jpg

Det Irske Telt

I Det Irske Telt er du sikret godt humør og stemningsfyldt musik. I teltet er der langborde, hvor der er mulighed for at hyggeligt samvær og festlig stemning. I Det Irske Telt vil der på Ringsted Festival 2018 være konstant fest og musik i Det Irske Telt. Blandt andet Johnny Horsepower og Neil Brophy Band spillede i det populære festtelt i 2018! Der er en kæmpe bar, som serverer Guinness og irish coffee i høj fart, og fede bands der garanterer højt tempo! 

Festivalpladsen - Pamperhalle

Pamperhalle

Pamperhalle ligger gemt mellem de gamle træer og emmer af god stemning. I teltet bliver der både dag, aften og nat spillet op til dans for alle generationer. Derudover ligger der foran Pamperhalle en stor Jägermeister-bar, som sørger for at du aldrig når at blive tørstig! På Ringsted Festival 2017 spillede Kings of Rock, Andy Joseph, Bomles Venner og mange flere. 

Latin Pavillon.jpg

Latin Pavillon

Latin Pavillon er Ringsted Festivals nye salsa-telt! Her fyrer vi op for musik, som får hofterne til at svinge og der serveres iskolde cocktails. Du kunne på Ringsted Festival 2018 høre fantastiske Trypical Cumbia, Yoriama Show, DJ Arceo og mange flere. Hver dag kunne du også tage ned i teltet og lære et par salsa-trin af Salsa Næstveds instruktører!