Kom med til festival!

Ringsted Festival er indbegrebet af smukke omgivelser, kærlig stemning og sublime koncertoplevelser! Festivalen ligger gemt mellem hundredvis af gamle træer, som lyses op af kulørte lamper i massevis og de 5 fantastiske og specielle scener.

Ringsted Festival har omkring 13.500 besøgende årligt. Festivalen startede i 2005 og har siden hen udviklet sig i alle tænkelige retninger. Nu er der koncerter til enhver alder, madmekka for de smagfulde foodies og mulighed for alt fra champagne til 23 år gammel rom.

Ringsted Festival er et kulturelt møde mellem aldre og personligheder. Her er plads til alle!

Ringsted Festivals særpræg er, at man får masser af kram! Dette mener blandt andet Ringsted Festivals trofaste festivalgænger Mette: ”Du krammer med naboen, som du ser hver dag. Du krammer med alle! Der en helt speciel kærlig stemning, som ikke går over grænserne!” Mette har ingen anelse om, hvad der gør netop Ringsted Festival så kærlig: ”Det er den bare! Det er på festivalen man får flest kram i løbet af hele året”, forklarer Mette, mens hun griner.


Kort over Ringsted Festival

Det er nu blevet endnu nemmere at få overblik over Ringsted Festival! På vores nye kort kan du orientere dig om Ringsted Festivals festivalplads og -område.


ALLE ER VELKOMNE

Herunder finder du information om at være handicappet på Ringsted Festival.

Handicap på Ringsted Festival.jpg

Handicappede, som er fyldt 13 år, med et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer, har mulighed for at få en gratis ledsager med på festivalpladsen. Ledsageren skal være fyldt 18 år. I skal henvende jer ved informationen og fremvise en alm. voksenbillet sammen med ledsagerkort. Skal der skiftes hjælper i løbet af festivalen, skal handicaphjælperne henvende sig i informationen, for at få skiftet armbåndet. 

Der er handicaptoiletter placeret til højre for Anlægsscenen. Kontakt en servicemedarbejder for adgang.