DEN IRSKE FEST

Fejr den irske nationaldag i grønt og med firkløvere på Plastfabrikken i Ringsted. Vi skåler den irske højtid ind med kæmpe øl og den bedste irske underholdning! 

Flyder der også grønt blod og firkløvere i dit blod? Så er det her en fest for dig!
Vi pynter Plastfabrikken i Ringsted op i den festligste Sct. Patricks Days-stil, og du får den allerbedste musik leveret direkte fra Irland. Alt dette foregår d. 9. marts 2019 kl. 18:00-02:00!

Johnny Logan, Tom Donovan og Banshee Duo vil underholde dig hele aftenen, og i de sene nattetimer holder vi afterparty med DJ indtil kl. 02:00 - en fest, som du ikke vil gå glip af!

Tag med til spisning, og nyd hele din aften på Plastfabrikken, eller kom efter buffeten kl. 20:00 og kom direkte til koncerterne.


Menuen består af:

  • Urtemarineret lammekølle med hvidløg

  • Langtidsbraiseret kalvesteg

  • Ovnbagte rodfrugter

  • Mashed potatoes

  • Whiskeysauce

  • Salater og råkost

  • Varm æblekage med flødeskum


UNDERHOLDNING

Johnny Logan 2019 2.jpg

JOHNNY LOGAN

Er du klar til “Hold Me Now”, “What’s Another Year”, “Galway Girl” og mange flere klassikere leveret af selveste Johnny Logan?

Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. 

I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien.


Skærmbillede+2018-04-10+kl.+13.28.06.png

TOM DONOVAN

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier!

Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 35 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene.


Bansee trio.png

BANSHEE TRIO

Når en crazy irer og to vilde svenskere slår hovederne sammen, så får du Banshee Trio!

Brendan Sheehy, Filip Burgman og Karin har spillet musik sammen i de sidste par år, efter de tilfældig mødtes i Stockholm, hvor deres tidligere bands spillede. Efter det spillede de sammen i bandene SIR REG og Banshee Rebels, hvor de rejste rundt i Europa og spillede den musik de elskede.

Med Filips hurtige fingre på mandolinen, Brendans Dublin-accent og Karins energi sendes publikum på en rejse gennem god musik. Der er garanti for vild dans når Banshee Trio går på scenen til Den Irske Fest!


Kort og godt

Hvad: Den Irske Fest - Den hyggeligste fest med irsk musik!
Hvornår: 9. marts 2019 kl. 18:00-02:00. Entré kl. 20:00 uden spisning.
Hvor: Plastfabrikken. Odinsvej 12, 4100 Ringsted
Pris: Adgangsbillet: 295,- kr. + billetgebyr. Buffetbillet: 200 kr.