ringsted festivals eget DJ-univers!

Er du til sprøde DJ-toner og uafbrudt fest? Så er Ringsted Festivals DJ-univers Cosmo noget for dig! 

Alle tre festivaldage kan du opleve fede DJ-sets på Cosmo. Musikprofilen ændrer sig i løbet af dagen. Først på dagen lægges der op til chill-out i loungemøblerne, hvor man stille kan lade op fra gårsdagens strabadser! Derefter skrues energien langsomt op, og når mørket falder på, bliver der igen lagt op til en uforglemmelig fest. 

På Cosmo er der konstant musik, som bliver leveret af både etablerede og upcoming DJs. Du kan blandt andet høre Alexander Brown, den lokale DJ David Egebjerg, elektroniske toner fra Electrick Village og mange, mange flere.

Om torsdagen starter musikken kl. 12.00 og forsætter indtil kl. 01.00. Fredag og lørdag udvides spillestidspunktet, og DJ-musikken starter kl. 12.00 og fortsætter helt indtil kl. 02.00. 

 

Lys, konfetti og røgkanoner på Cosmo! 

Med hjælp fra DJ David Egebjerg kan Ringsted Festival præsentere et fantastisk elektronisk line-up på Cosmo. David Egebjerg fortæller: "Jeg har lagt et kæmpe stykke arbejde i at booke nogle af Danmarks skarpeste elektroniske DJ's." 

Udover en musikalsk oplevelse, sætter vi på Cosmo også det visuelle udtryk i højsædet! Det bliver altså både en oplevelse for øjne og ører at feste på Cosmo. 

Så har du planer om at feste på Cosmo under Ringsted Festival 2017, kan du godt gøre dig klar på konfetti, røgkanoner, vildt lysshow og de fedeste DJ-sets!