Polkaholix

Det skrupskøre tyske orkester Polkaholix gæster for tredje gang Pamperhalle!

Polka forbindes ikke umiddelbart med ungdommelig tilbedelse og radiohits, men Berlin-bandet Polkaholix har igennem ti år formået at opbygge en trofast europæisk fanskare igennem livejobs på festivaler. Polkaholix's kapelmester forklarer at bandet er på en "polkamission": ”Vi ser os selv som polkamunke, der skal ud at missionere og fortælle folk, polka faktisk oprindeligt ansås som popmusik og var et miks af mange genrer. Så punk, reggae og andet godt er faktisk også polka."

 Når Polkaholix spiller deres hitnummer Spareribs, ændre de ofte på sangens indhold, alt efter hvilket land de optræder i: ”Det smarte er, at spareribs kan skiftes ud med andre ord, f.eks. vodka, når vi spiller i Rusland, eller en bestemt nationalret. Det sidste har vi dog ikke gjort i Danmark endnu, men vi kommer jo igen i år og optræder på Ringsted Festival. Endda mindst to gange.” 

Papkasseshow

Det altid underholdende Papkasseshow gæster Pamperhalle!

Papkasseshow, alias Morten og Kim, kommer på scenen med en guitar, en papkasse og en stribe populære sange hentet fra de sidste 30 års pop- og rockmusik - dog i nye, morsomme og meget opfindsomme udgaver. Jokes og rammende kommentarer fyres af i takt med, at lattertårerne triller ned ad kinderne på publikum. De er grove, de er sjove, og den perfekte feststemning og nærkontakt til publikum etableres hurtigt. 

Papkasseshow er rutinerede og professionelle, hvilket er kommet efter over 10 år i underholdningsbranchen.

Tirolerband Aalburg

Med sang, blæseinstrumenter og slagtøj underholder orkesteret med original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske og tyske slagere, hits og skålesange.

Tirolerband Aalburgs sceneshow er inspireret af de populære oktoberfester i München. Publikum kan glæde sig til vaskeægte oktoberfeststemning med lederhosen, ølkrus, alpehorn, dans på bordene, fællessang, sjove soloer og tyrolerdans – et show, som med garanti vil skabe god stemning og højt humør.

  The Powls

  The Powls siger: "Vi er det orkester, din mor advarede dig imod!"

  The Powls besøger Ringsted Festival 2017 i laksko, kapper, hæklede suits, stramme heldragter og musikinstrumenter, verden endnu ikke har set før.

  Bandet er i deres helt egen genre og liga, og har ry for altid at give den max gas! I snart 22 år har The Powls turneret rundt i Danmark med både nationale og internationale hits. I juli 2016 fik The Powls prisen som det mest tørst-skabende orkester i Europa!

  The Powls både underholder, forbløffer og skaber fællessang. Så tag I Pamperhalle og se The Powls, hvis du vil have grin, dans og ikke mindst, en fest du sent vil glemme.

  KALLES WORLD TOUR 

  Har du nogensinde hørt Black Sabbath spillet på vinkelsliber, Beyonce som tyroler eller Rage Against the Machine spillet med et pivedyr? Nej! Så kom til en Kalles World Tour-koncert.

  Det eneste man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.

  Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse.

  Kalle har det som sit mål at optræde i alle lande i verden, og han er godt på vej både som gademusikant og under mere ordnede forhold. Basen er dog i Danmark, og han er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7. Kalle Mathiesen blev desuden skandinavisk mester i loopstation i 2013. En maskine der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken.

  Konferencier: Dennis Johannesson

  På Ringsted Festival 2017 bliver det ingen ringere end P4-værten Dennis Johannesson, som skal guide dig igennem dagenes mange optrædener!

  Dennis Johannesson startede som radiovært i 1986 på The Voice, og har været tilknyttet kanalen indtil 2007. Sideløbende har han lavet TV på Nordisk Film, som speaker på ”Lykkehjulet” i perioden 1989 til 1995, og på Kanal 2 og TV-Danmark, som vært på forskellige musik tv-programmer.

  Nu er Dennis radiovært på P4, og har været det siden 2008, og bor i Ringsted med sin familie. Han er en aktiv mand, og fortæller selv at: "Jeg rider, løber, ruller på in-line rulleskøjter og kører på mountainbike. Jeg elsker god mad og gode film (gerne samtidigt) og er vild med at rejse."

  Så glæd dig til at Dennis Johannesson på bedste vis, guider dig i gennem musikprogrammet på Ringsted Festival 2017! 

  DJ David Egebjerg

  DJ’en David Egebjerg skal være med til at sætte gang i festen på Ringsted Festival 2017. David indtager Øen med en række DJ-venner, og skaber en oase for det yngre publikum!

  David beskriver sig selv som ambitiøs, målrettet og dedikeret. Han prøver at opbygge en sammenhørighed med festdeltagerne, og ”lægger meget vægt på at få glæden for musikken, helt ud over pulten. Jeg elsker at få den intime feedback fra dansegulvet, som jeg får ved hele tiden at have øjnene og opmærksomheden derpå”, forklarer David.

  David har gennem hele livet haft musik tæt inde på livet: ”Hjemme i mit barndomshjem var specielt min far og storesøster bidt af musik. Der kørte altid musik på anlæggene i hele huset. Min far hørte meget The Beatles og 60'er-rock. Min søster havde altid MTV kørende - der fik jeg interesse for 90'er-dance!”

  Er du interesseret i at vide mere om David Egebjerg, kan du læse et interview med ham her.

  DJ Guttermann

  Torsten Guttermann er indpiskeren i Pamperhalle!

  I Pamperhalle kan du igen i år møde konferencier og krofatter Torsten Guttermann. I festivalens største festtelt sørger Guttermann for fælleskab, fadøl og fællessang - så gør dig klar til at hæve glasset og slippe din indre fest-tosse løs!

  Guttermann finder vores alles yndlingssange frem for gemmerne, hvad end det er klassiskerne fra 80'erne eller sange som netop har ramt Spotify. Han vil på Ringsted Festival levere musik som binder generationerne sammen, og selvfølgelig skabe en fest af en anden verden!

  Jørgen de Mylius

  Ingen Ringsted Festival uden Jørgen de Mylius!

  Jørgen De Mylius er et koryfæ på den danske musikscene - han bragte for 52 år siden popmusikken ind i Danmarks Radio efter en henvendelse til ledelsen i DR, der dengang fandt nye pigtrådsgrupper som The Beatles og The Rolling Stones vulgært pornoagtige.

  'Eldorado' eksisterede først i 80´erne som et tv-program, hvor de Mylius præsenterede popmusik fra nær og fjern. Langt senere genopstod programmet som radioprogram - i en årrække blev det sendt hver aften på P4, indtil Mylle fik sit eget reservat lørdag eftermiddag.

  Vi takker Jørgen de Mylius for at have bragt popmusikken til Danmark, og glæder os til at se ham igen i år i Pamperhalle!

  Andi Joseph

  Australier med kæmpe talent besøger Ringsted Festival!

  I starten af 90'erne flyttede Andi til Sydney med en drøm, om at blive sanger. Drømmen gik i opfyldelse, og nu bor Andi i Svergie og har i de sidste 20 år turneret i England, Østrig, Tyskland, Monaco, Skandinavien og USA.

  Han er en stærk vokalist og fantastisk guitarist, og leverer altid en energisk og spændende performance. Andi er kendt for at kunne fylde ethvert rum eller festivaltelt helt ud med sin fantastiske musik, og forsøger til hver en tid at levere et unikt og grænsebrydende show! 

  Andi spiller covernumre af verdensberømte stjerner, blandt andet Bon Jovi, Billy Idol, Coldplay, ACDC, Kings of Lion og mange, mange flere! Han rammer alle aldersgrupper med sin blandede repertoire, så ingen vil næppe gå forgæves til en koncert med Andi Joseph!

  Bomles Venner

  Danmarks bedste Bamse-kopiband!

  Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband, med repertoiret fast forankret i de
  mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med. Og når det er sagt, så skal man være mere end almindelig kender, for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles venner! 

  Dette har ført til, at orkestret har vundet den lokale Horsens All Stars Publikumspris 2015.
  Afstemningen blev afholdt gennem Horsens Folkeblad, hvor byens borgere selv valgte de nominerede, og det blev altså Bomles Venner som løb af med sejren – oven i købet med langt størstedelen af stemmerne.

  Så der er ikke mere at sige end, glæd dig til et fantastisk show med Bomles Venner på Ringsted Festival!

  Kings of rock

  Kings Of Rock er Danmarks ultimative party-rock band!

  Kings Of Rock er garant for at levere den absolut fedeste rockfest, og leverer et overflødighedshorn af de største hits fra de største navne! 

  Drengene i Kings Of Rock består af et hold super kompetente musikere og performere. Attitude, udstråling og det seje dress er kørt i stilling når Kings Of Rock indtager Ringsted Festival.

  De har samlet spillet langt over 1000 jobs på Danmarks spillesteder og festivaler, supportet bands som Metallica og Nickelback.

  Bandet består af:

  Stephan Mortensen: Lead Vokal & guitars

  Bjarne T. Holm: Trommer

  Carsten Pedersen: Bas & Vokal

  Kasper Damgaard: Lead Guitar & Vokal