Kelde

Dansk DJ og producer!

I 2012 udsendte den dengang 27 årige DJ og Producer Kelde sin første single “One More Night”. Den blev taget rigtigt godt imod af de danske DJs, og endte også i top 10 på den Danske Dancechart.

Siden da har der været tryk på, for ikke nok med at have udgivet 12 singler og 20 remixes, har Kelde blandt andet spillet til Danish DeeJay Awards 2 gange, til ABC Beach Party 5 gange og på Langelandsfestival 2 gange. Desuden har han arbejdet sammen med danske artister, såsom Clemens, og med internationale navne som Mona Lisa. Kelde har blandt andet også remixet den belgiske producer Laurent Wery´s sommerbombe ”Up 2 The Sky”, som udover at ligge 8 uger #1 på ABC Top 50, også var det mest downloadede Laurent Wery track på Itunes.

Når Kelde er ude at DJ’e er det aldrig kedeligt: "Jeg spiller meget noget folk ikke har hørt før, netop for at give dem den der wow-oplevelse", forklarer han. 

I starten af 2014 blev Kelde signet af disco:wax - en af Danmarks største pladeselskaber hvilket kun har givet Kelde blod på tanden for fremtiden.

I 2016 var Kelde nomineret til Danish Deejay Awards for hans remix af Kongsted’s Whine Dat. 2017 startede fantastisk for Kelde, hvor han igen i år er nomineret til Danish Deejay Awards som ”Årets Danske Radio Deejay”.

Elecktrick Village

Elecktrick Village indtager Cosmo med sit pulserende elektroniske univers!

Den internationalt anerkendte EDM-duo, Electrick Village, har siden 2013 indbudt os i et univers af pulserende og unikke elektroniske kompositioner.

I samarbejde med kunstnere som Nabiha, Hedegaard og TooManyLeftHands har de leveret unik musik! Også deres udgivelse “Home” er med over en million streams, blevet endnu et velkendt track i deres portofolio! 

Med optrædener på danske scener som Club Awards, Vega, Tinderbox og Distortion har Electrick Village markeret sig som eminente kunstnere med deres personlige elektroniske lydspor.

Med deres altid imponerende arsenal af lydeffekter og pulserende beats indtager de nu scenen på Ringsted Festival 2017 med et solidt line up af deres største elektroniske hits.

Le Boeuf

Le Boeuf leverer summervibes til Cosmo!

Le Boeuf er en 29-årig DJ fra hjertet af København. Med en musikalsk familie begyndte interessen for musikken allerede i teenageårene. 

Le Boeuf ville revolutionere den velkendte DJ-lyd, og med musikprogrammet Reason fandt han frem til nogle genkendelige summervibes, som han nu er kendt for! Han har opnået stor anerkendelse på streamingtjenesten Soundcloud, hvor han har over 10 millioner afspilninger.

Blandt andet hans remixes af “Fresh Prince Of Bel Air” og “It Wasn’t Me” er helt klart et lyt værd. 

I efteråret 2016 udgav han sin første single “Waiting For You”, som hurtigt toppede den danskede dancechart. 

Sebastian Wibe

En ung DJ med enormt potentiale!

Sebastian Wibe har på trods af sine blot 19 år allerede har fået anerkendelse af  Tiesto, Martin Garrix og Nicky Romero. Med over 2 millioner samlede streams og en plads på både den svenske og danske Spotify Viral Chart med sangen 'Fall Like A Hero' er Sebastian allerede langt i sin karriere! 

Han har for alvor slået sit navn fast med bookinger til Smukfest, Club Awards, StarBeach og nu Cosmo! 

Marwo

Marwo vælter Cosmo!

Mads Volff, bedre kendt som Marwo, har efterhånden et etableret navn på den elektroniske scene i Danmark. 

Han har spillet i alle afkroge af landet og flere steder udlands. Af remixes, som Marwo har produceret, kan nævnes hans remix af Kongsted’s ‘Whine dat’ som har rundet 1,5 millioner streams og som blev nomineret til årets danske remix i 2016. Fornylig udgav han singlen ‘Tik Tok’ i et collab med Kongsted, som siden udgivelse, er blevet spillet i flæng på de danske klubber! 

Marwo har også stor succes med nummeret ”Panda”, der blev spillet af selveste Chuckie og havde stor support i Holland. 

Du kan tjekke Marwo ud på Facebook, Twitter og Instagram.

DJ Frederik Buch

DJ Frederik Buch åbner op for et elektronisk musikunivers!

Frederik er 22 år gammel og er bosat i Valby. Han har 2 års erfaring som DJ, og spiller fast på Crazy Daisy i Ringsted.

Frederiks stil kan aldrig helt gennemskues, da han kommer vidt omkring i forskellige genre. Du kan dog forvente et elektronisk musikunivers fyldt med tung bass i forskellige tempi og stilarter.

Deepest Thoughts

Deepest Thoughts tager Cosmos gæster med på en eventyrlig rejse!

Med en stor passion for en god og behagelig stemning og speciale inden for Deep House og Disco, fører Deepest Thoughts dig igennem en eventyrlig og forhørende rejse.

Udover at havde spillet på nogle af Københavns største klubber, samt nogle af de mest velsmagende cocktailbarer, så er han at finde som resident, til mange af Rope of Dope events.

Only Ollie

Only Ollie leverer energiske rytmer til Cosmo!

Københavnsk DJ med speciale og passion for tunge, pulserende og energiske rytmer krydret med drømmende, flydende og legende synths.

Når Only Ollie er bag pulten kan du opleve alt fra det sommerlige toner til det mere tunge og hårde berlinertechno. Der er dog en ting der er sikker - der er altid plads til et smil og en high five!

Udover at du kan finde ham bag pulten på prominente klubber som Culture Box og Kødboderne 18, kan du også finde ham bag kameraet, da han er partner i produktionsselskabet Nim Sound.

Remodel

Remodel er klar til Cosmo!

Som tidligere konkurrencedanser og trommeslager, har det altid handlet om musik for Remodel. 

I 2012 blev Remodel en del af pladeselskabet ‘Emotive Sounds’ som resident DJ til deres pladeselskabsfester. Efter at have delt scene med navne som Dave Seaman, Stefano Noferini, Sezer Uysal og Zoo Brazil er Remodel ikke uvant til de store scener.

Eeb Laurent

Anerkendte Eeb Laurent på Cosmo!

Eeb Laurent et etableret navn i det danske natteliv. Han har været nomineret til "Årets Danske Mainstream Deejay" ved Danish Deejay Awards tre år i træk og står bag pulten hver weekend.

Listen over jobs er lang og tæller prominente klubber som blandt andet Hive, Rust, Panama, The Gym Club og Train Natklub. Han har også spillet på Smukfest, Tinderbox, Copenhagen Fashion Week, Distortion og mange flere steder!

Eeb Laurent har også international erfaring fra Lanzarote og Prag. Derudover har han varmet op for anerkendte navne som Rune RK, Suspekt, Morten Breum, TooManyLeftHands, og internationale navne som Nause & Sam Feldt.

DJ Chrelle

DJ Chrelle kender sit crowd!

DJ Chrelle er en af de mest erfarne og dygtige DJs i Danmark! Han har 30 års erfaring på bagen og et væld af jobs, nomineringer og statuetter bag sig.

Chrelle spiller både på danske og udenlandske klubber, og med en energi som smitter af på crowdet! DJ Chrelle absolut en oplevelse værd.

Han spiller de fleste genrer, som om, han aldrig har gjort andet. Endvidere er hans tekniske kunnen på et niveau for sig selv, og hans fornemmelse for sit crowd er spot on.

Busy Doin' Nothin'

Store armbevægelse og vanvittig fest når Busy' Doin' Nothin' indtager Cosmo!

Busy Doin' Nothin' fra Odense er kendt for at praktisere en helt unik vibe! Han har spillet på flere festivaler, klubber og events i hele landet, blandt andet Aalborg Karneval og Distortion. Busy Doin' Nothin' kan få enhver ud på dansegulvet!

Forvent bas, vild stemning, store armbevægelser og en vanvittig fest!

Frederik Kollberg

Frederik Kollberg rykker det københavnske natteliv til Cosmo!

Frederik Kollberg er kendt for at have fødderne solidt plantet i det københavnske natteliv. Han har de sidste 3 år spillet flere af de største klubber, blandt andet Hive, Molly, Jupiter og Butchers! 

Han har en kærlighed for energisk og funky house, kombineret med dyb og hård bas. Tilsat store smil og glad energi, har vi en cocktail, som der næppe bliver til at modstå på Cosmo!

Jes Secher

Jes Secher har været aktiv DJ i 8 år, og har efterhånden spillet i alle store danske byer! Han har sågar også bevæget sig udenlands, hvor han har stået bag pulten i Norge, Tyrkiet, Bulgarien og Polen.

Jes er resident på London og Fever i Aarhus, Undergrund og Jumanji i Odense og Miami i København. Når han indtager klubben, bevæger han sig indenfor genrene hip-hop, dancehall, reggaeton, house og mere til! 

Han er blevet udvalgt til Danish DeeJay Battle i 2015, 2016 og 2017.

 

Alexander Brown

Alexander Brown indtager Cosmo!

Alexander Brown har været en stor del af den danske musikscene i mange år. Han har været kåret som årets DJ i Danmark fire gange - og står bag mange store hits som “Skub til taget”, “Jack In A Box” (feat. Jack Savoretti), “The Other Side of Love” (feat. Jack Savoretti).

Alexander Brown leverer altid et meget energisk og stilfuldt set, når han er bag pulten. Glæd jer til at opleve COSMO blive væltet af Alexander Brown!