Artist-info

Denne side henvender sig til artister, crew og management i forbindelse med optræden på Ringsted Festival. Har du spørgsmål til indholdet af siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Kontaktoplysninger findes nederst på siden.


Tekniske specifikationer

Specifikationer for scene, lyd og lys kan hentes her fra siden snarest. Har du brug for oplysninger, er du velkommen til at kontakte Martin Schäfer Svendsen på ms@ringstedfestival.dk.

Akkreditering og gæster

For at vi kan oprette armbånd til band og crew, beder vi jer om at sende en navneliste med fulde navne til akkreditering@ringstedfestival.dk.

I modtager herefter vouchers retur i pdf format, som skal medbringes i check-in. Disse vouchers kan fordeles på forhånd, eller I kan medbringe dem alle samlet, hvis I ønsker at afhente armbånd samlet.

Ringsted Festival giver adgang til én gæst pr. bandmedlem. Gæster får adgang til publikumsområdet på spilledagen, og modtager et almindeligt en-dags armbånd. Gæster har ikke adgang backstage.

En navneliste over jeres gæster skal ligeledes sendes på mailadressen ovenfor, hvorefter vi sender pdf vouchers retur, som skal medbringes i check-in.

Kørselstilladelser

Skal bestilles på mail til akkreditering@ringstedfestival.dk, hvorefter I vil modtage dem retur som pdf format. Noter venligst hvor mange køretøjer I ønsker at medbringe, størrelse på bilen/bilerne og hvis der er behov for at køre direkte til load-in og/eller parkering.

Check-in og ankomst

Ved ankomst til festivalen, kør venligst til Tværallé 5, 4100 Ringsted (følg skiltene til check-in). Her udleveres jeres armbånd, ved fremvisning af jeres vouchers, der er tilsendt på mail.

Gæster skal også checke ind her, men kan ikke køre ind sammen med bandet, da gæster ikke har adgang backstage. Efter jeres gæster har fået armbånd i check-in, kan de benytte en af festivalens to hovedindgange.


Kontaktpersoner

Produktionsleder
Martin Schäfer Svendsen
ms@ringstedfestival.dk

Produktionsassistent
Kaylee Wesley Pearson
kwp@ringstedfestival.dk

Backstage
Kim Meldgaard
kme@ringstedfestival.dk

Sikkerhed
Michael Dam Larsen
mdl@ringstedfestival.dk

Akkreditering og check-in

ac@ringstedfestival.dk

Elektriker
Rune Løvstad
rlo@ringstedfestival.dk

Stage Manager, Anlægsscenen
Tommy Bertelsen
tommy@bombom.dk

Stage Manager, Reaktoren
Henning Hansen
hha@ringstedfestival.dk

Stage Manager, Pamperhalle
TBA

Stage Manager, Det Irske Telt
Mikkel Knudsen
mkn@ringstedfestival.dk