Et indtryk der varer ved – Tatoo Silke

Selvom klokken kun lige er slået 12 summer festivalpladsen allerede af liv og lyd. Følger man lyden af friske festivalgæster, er der en god chance for, at man havner foran Ringsted Festivals tatoveringsshop, Tatoo Silke. Her er der allerede stimlet mennesker sammen, og medejer Rasmus fortæller, at sådan har det også været den forgangne festivaldag. 

Det er fredag morgen og anden dag på Ringsted Festival, og i dagens kalender er der allerede ved at være godt fyldt op med aftaler - både fra gengangere og nye ansigter. 

En af de nye ansigter hos Tatoo Silke er Alexander Holzendorff, som er her for at få lavet sin første tatovering. Det skal være hans stjernetegn, Tyren, og han får lavet den sammen med sin fætter, som dagen forinden har fået lavet nøjagtig samme tatovering. 

Han er kommet på festivalen i 3-4 år som frivillig, og synes det er fedt at få festivaloplevelsen fra den anden side af hegnet. Han er allerede nu sikker på, at det ikke bliver den sidste tatovering han skal have, og håber på at Silke har en ledig tid allerede i morgen. 

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (5).jpg

Et ansigt som har vist sig flere gange i butikken er Anette Schumacher, som kommer for at få lavet sin sjette tatovering på Ringsted Festival. Alle seks er lavet af Silke, som ejer Tatoo Silke sammen med sin mand Rasmus, og når man spørger Anette hvorfor de skal laves her, er svaret klart: ”Tingene er i orden, de er ordentlige og der er god kommunikation”. Og så er det også blevet lidt af en tradition for hende. 

Den tatovering hun skal have lavet i dag er en række hjerter med forbogstaverne på hendes børnebørn i – inklusiv en lille ny der ventes at komme til verden til oktober, men som allerede nu har fået navnet Viga. Fra både Alexander og Anette er der lutter ros til Rasmus og Silke, og begge ved allerede nu, at de vender tilbage til tatoveringsstolen på næste års festival.

Skribent: Freja Mengel
Foto: Martin Greve, Freja Møllebæk

Jorden rundt på Ringsted Festival 

Du behøver ikke at flyve kloden rundt for at opleve flere forskellige egne af verden - du kan bare tage på Ringsted Festival, hvor tre af de fem scener hvert har et tema med en tydelig geografisk inddeling.

Fotograf Simon Als-8284.JPG

Finder du vej til Pamperhalle, er det som at have buldret ned af A7 og taget Ausfart til den største Bierfest, man kunne finde på GPS’en. Her er der god stemning med både Erdinger Weissbier og Jägermeister i rigelige mængder. Der spilles op til dans, sjov og ballade, der med fordel kan udspille sig i Lederhosen.

Fotograf Simon Als-8307.JPG

Såfremt du ikke er så meget til at feste som vores naboer i syd, kan man følge det grønne skær, der stråler ud af Det Irske Telt. Her er dækket op til irsk folkedans med grønne lamper og kolde Guinness. Vi kan ikke garantere det, men måske du kan være heldig at finde en alf med en guldkrukke her. Hvad vi dog gerne vil garantere er god stemning og højt humør!

Fotograf Simon Als-8324.JPG

Hvis det i højere grad er de varmere himmelstrøg og bløde rytmer, der trækker, kan du følge de forførende salsatoner, der vil bære dig til Latin Pavillon. Her føres du efter få takter til salsaens hjemlige breddegrade: Latinamerika. Et solidt anlagt dansegulv, en duft af lime og mynte og kulørte lamper, danner de perfekte rammer til at sætte hofterne i frigear og lade sig hengive til dansens forførende univers.

Summa summarum er, at du ikke behøver at rejse længere væk end Ringsted Festival for at opleve hele verden.

Tekst: Sune Stöckel

Ingen fest uden gæst: Mikkel og Edward

Klokken er kvart i 12, pladsen er ved at åbne og ved indgangen under de grønne træer møder vi de to mænd, Mikkel, 26 år, og Edward, 30 år. De står i kø og venter på, at pladsen åbner til en festelig sidste dag på årets udgave af Ringsted Festival.

De to gæve gutter er her i især for at se Karl William, da de sammen har fulgt ham de seneste par år og nu ser meget frem til at stå helt oppe foran i Reaktoren. De har meget store forventninger til den unge århusianske kunstner, der i følge de to venner er ”mellow og exceptionel”. 

DSCF6337.jpg

Både Mikkel og Edward er fra Næstved og kender hinanden gennem fælles venner. De beskriver dagen hvor de mødte hinanden som en dag hvor ”guderne måtte holde møde, fordi shit was about to go down”. Mikkel har været på Ringsted Festival 8 gange, og i år har han taget sin ven Edward med til hans første festivaloplevelse i skæret af de velkendte kulørte lamper. Mikkel fremhæver Ringsted Festival som en god kur til Roskilde Festival-længslen, men med et mere voksent og hyggeligt publikum.

DSCF6322.jpg

Foruden Karl William, glæder de sig til Dizzy Mizz Lizzy og Sømændene. Sidstnævnte kender de privat og har mange ungdomsminder til Sømænds-tonerne. Edward fremhæver især Sømændenes energi som et stort trækplaster, og er noget af det han ser mest frem til ved koncerten. Gutterne har naturligvis også høje forventninger til Sømændenes koncert i år. De håber begge på at lyden er god, humøret højt og drikkevarerne kolde!

Tekst: Sune Stöckel og Maria Jürs 

Dagens frivillige: Gitte

Mød Gitte, som er frivillig på Ringsted Festival 2018.

Solen står højt på himlen, og festen er i gang. Et stort applaus og et Ringsted-tak bliver givet til alle frivillige på Ringsted Festival, da Dennis Johannesson står og som altid spreder god stemning på Anlægsscenen – denne gang inden Sømændene går på. 

I Informationen sidder Gitte Bavnhøj, som netop har set Sømændene optræde, og hun synes, at det var en kæmpe fest! Hun nyder musikken og livet på festivalpladsen - den glade musik i Det Irske Telt og Latin Pavillonen, hvor hun har lært nogle dansetrin, er blandt hendes favoritter. Men hendes begejstring for festivalen er i lige så høj grad præget af hendes arbejde som frivillig i Informationen. 

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (3).jpg

Gitte er glad for sit frivillige arbejde og har siddet i Informationen de sidste 4 år – og planen er selvfølgelig at komme igen til næste år. Hun synes, at det er sjovt at møde en masse smilende mennesker. Selvom festivalgæsterne henvender sig i Informationen med et problem, går de altid smilende derfra, fortæller hun. I år har gæsternes henvendelser hovedsageligt omhandlet stramme armbånd og vejvisning til blandt andet campingområder eller toiletter. 

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (1).jpg
RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-Artikel (2).jpg

Mere usædvanlige spørgsmål rejser sig også! Forleden kom der en Tuborg-mand forbi. Han havde en kæmpe lastbil fyldt med øl, der skulle afleveres til festivalen. Her måtte de i Informationen hjælpe ham med at finde en vej, han kunne køre. Og jeg tænker, at vi er mange, der er glade for, at både vand og øl fandt sin vej ind til festivalpladsen - dette takket være de frivillige i Informationen. 

Tekst: Sidse Christoffersen

Mød en medarbejder - Mikkel og Fly

Bag de mørke gardiner på Reaktoren, møder vi de to stage hands Lukas og Mikkel. Læs om de to gutter her!

Et mere dansk ord for ”stage hands” er deres selvopfundne titel ”gearskubber, eller at flytte det de andre ikke gider at flytte”. Lukas Fly på 18 år har siden 2007 haft sin gang på Ringsted Festival, hvor hans opgaver har spændt bredt: alt fra toiletter på pladsen, til stage hands bag scenen. Til dagligt arbejder Lukas som pædagogmedhjælper, og derfor vant til hektiske perioder. Lukas har sin daglige gang i Rødovre, men hvert år er turen til Ringsted Festival en tradition, han deler med sin familie. 

DSCF4598.jpg

Bag scenen er stedet, hvor vi finder Lukas sammen med sin makker Mikkel. Mikkel Neubert, 48 år, har modsat Lukas sin første tur på Ringsted Festival. Han har tidligere haft lignende opgaver på Haslev Festival, og er derfor vandt til at færdes bag spotlightet. Mikkel er selvstændig tømrer, og holder af at være i gang, selv når han har fri. Derfor passer rollen som ”en af de praktiske grise” til ham som noder på papir. 

DSCF4563.jpg

Både Mikkel og Lukas sætter pris på det sammenhold, der er mellem de arbejdende bag scenen. For dem er en stor del af jobbet at have det sjovt på arbejde, og hygge sig med både artister og kollegaer. De fremdrager også sammenhold, hygge og ikke mindst musik, som fællesnæverne for hele Ringsted Festival.

Ingen fest uden gæst: Mie og Allan

Vi stødte på Mie og Allan ude på Kompagniet! Læs om dem her:

Selvom klokken kun lige har rundet 11, er der allerede glade stemmer og høj musik at finde på Kompagniet. Nogle af dem der hjælper stemningen godt på vej fra morgenstunden, er Mie Sommer og Allan Hansen sammen med resten af Camp Toscanos. Campens navn kommer af en fælles ferietur til Toscana de lige har været afsted på.  

Mie og Allan.jpg

Allan Hansen og Mie Sommer med prisskiltet på deres campingvogn. 

For Camp Toscanos er det første år på Ringsted Festival, fortæller Mie og Allan. Deres debut er kommet i stand som en 40-års fødselsdagsgave til Mie fra alle vennerne, og indtil nu har festivalen fuldstændig levet op til deres forventninger, med plads til både hygge, sjov og god musik.  

Gårdagens musikalske oplevelser bød blandt andet på TotenTarzan i Pamperhalle og en rejse tilbage til deres ungdomsår med Aqua, mens at fredagens program har Thomas Helmig og Carpark North højt på listen. Torsdag bød også på dans i Latin Pavillonen, som Mie klart melder ud skal besøges igen i dag – denne gang velforberedt med et ekstra sæt tøj i rygsækken, så der kan skiftes efter masser af dans i solskinsvejret. 

IMG_0025.jpg
IMG_0022.jpg

Flere fra Camp Toscanos er tidligere gymnaster, der gøgler i solskinsvejret inden en ny dag på festivalpladsen begynder.  

Når man passerer Camp Toscanos på Kompagniet, vil man måske ligge mærke til, at deres campingvogn står til salg. Dette skyldes, at de til deres næste ferie har planlagt en længere tur i en større vogn med plads til alle 10 venner. I købet af campingvognen medfølger en ung, flot fyr fra campen, hvis vognen alene ikke skulle være nok til at vække interessen hos potentielle købere – Så mangler I en af delene, kan I lægge vejen forbi campen!

Tekst: Freja Bodil Mengel
Foto: Pelle Juel

 

Vegetarens rundtur i Food Court

Er du vegetar eller vil du gerne have et alternativ til kød på Ringsted Festival? Så er den her guide lige noget for dig!

Lige nord for Anlægsscenen og syd for Latin Pavillonen finder I Food Court – en halvcirkel af 9 lækre madboder, hvor man under træerne kan sidde i skyggen og indtage sin mad. Vi går i vegetarernes ærinde for at afprøve et håndplukket udvalg af vegetariske muligheder. Dette fører os til Fafelhuset, Italian Street Treats og Thai Hot Chili.

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-mad (10).jpg

Hos Falafelhuset præsenteres vi for et klassisk pitabrød fyldt med sprød salat og saftige falafler. Falaflerne i sig selv er klart at fremhæve ved denne ret til den nette sum af 49 kr. Desuden er både hvidløgs- og chilipestoen, der stod til fri afbenyttelse også et dyp værd. Brødet er af fuldkorn, men desværre ikke hjemmelavet. Alt i alt en solid og klassisk pita-falafel med alt, hvad der dertil hører.

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-mad (9).jpg

Vores næste kulinariske oplevelse i Food Court er hos Italian Street Treats. Her serveres to anretninger: Gnocchi al Gorgonzola og Arrancini. Den første lækre friskkogte gnocchi vendt i en cremet gorgonzola-flødesauce, bliver tilberedt, som vi står og venter. Denne simple, men lækre sag er toppet med friske tomater, spæde spinatblade og en rundhåndet mængde parmesanost. Arrancinierne serveres på en bund af salatblade og ligeledes med parmesan på toppen. For de to retter må man slippe hhv. 85 og 75 kr.   

RingstedFestivl2018-Fotograf_FrejaMøllebæk-mad (6).jpg

Den vegetariske tur i Food Court slutter hos Thai Hot Chili med en ret, de meget sigende har navngivet Mixed Vegetables (OBS.: det skal dog her nævnes, at deres retter laves med østerssauce). En anretning som består af lynstegte grøntsager og ris. Den så ikke ud af meget, men en smagseksplosion udfoldede sig ved indtagelse. Alle retterne kan i denne bod laves uden kød og koster 85 kr.

Den overordnede konklusion for vores vegetariske rundtur er, at der er gode, smagfulde og friske vegetariske muligheder i Food Court – hvor selv kødspiseren ikke savner noget.

Tekst: Sidse Brødegaard & Sune Stöckel
Foto: Freja Møllebæk

Dagens frivillige: Morten og Gert

Vi har snakket med to af Ringsted Festivals frivillige, Morten og Gert. På festivalkontoret kaldes de alt fra problemknusere til alt-mulig-mænd og gulddrenge!

Ved parkeringsskiltet i skyggen under de grønne træer møder vi Gert, der for 10. år står klar som frivillig til året Ringsted Festival. Da han får øje på os spejder han ud mod parkeringspladsen lidt længere væk. Han forsøger at få øje på sin makker Morten, som han lidt efter får vinket hen til sig. 

Gert og Morten er faste deltagere på Ringsted Festival, og har siden i mandags arbejdet i døgndrift for at få festivalen klar til årets festlige strabadser. Vi er blevet peget i retning af Gert og Morten af deres leder Helle, som kalder dem frivillige med stort F.    

DSCF2764.jpg

Gert har fødselsdag den 3. august, og som fast tradition fejrer han hvert år dagen på festivalen. Giv ham derfor en hilsen eller high-five, med på vejen hvis I ser ham i morgen. 

Deres primære arbejdstitel er svær at definere, da de mest af alt agerer alt-mulig-mænd, men selv definerer de deres virke på festivalen som problemknusere. Der er ingen tvivl om, at Morten og Gert er både vellidte, uundværlige, og at Ringsted Festival er meget taknemmelige for deres store frivillige arbejdsindsats.  

Som faste deltagere på Ringsted Festival glæder de sig særligt til den hyggelige stemning der kendetegner festivalen. For dem er Ringsted Festival en byfest, et sted hvor alle kender hinanden, og hvor de grønne træer og kulørte lamper danner stemningen for endnu en fantastisk festival!

Tekst: Maria Jürs og Freja Mengel
Foto: Martin Greve

Kør med vores festivalbus!

Hver dag i festivaldagene kan du køre med en billig festivalbus rundt i byen!

image1.jpeg

Hver dag kl. 9:00-12:00 kører der en festivalbus rundt i Ringsted. Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm sørger for transporten med en velholdt, gammel bus! 

Bussen stopper ved Ringstedet, Ringsted Outlet, Torvet og på Campingpladsen. Det koster 10 kr. at køre med bussen. De tager både kontanter og mobilepay.

 

En Lux julefrokost

Campingpladserne er åbnet og festivalgæsterne er ved at indrette sig. På vores vej gennem CampLux møder vi gæster, der er ved at slå telte op og andre, der allerede sidder i forteltet til deres campingvogne og nyder en kold øl inden festlighederne går i gang. 

Et skørt syn møder vores øjne. En flok på 11 personer sidder om et stort bord iført julekostumer, og rundt omkring dem står der havenisser og der hænger guirlander. Et syn som man ikke lige regner med at se i 27 graders varme. Julemanden med sin sæk, en alf og misteltenen er repræsenteret rundt om bordet. 

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 19.36.16-1.jpg

Camp Peer er navnet på campen, som har gang i den store julefrokost. Der er ikke sparet på noget, og i det varme vejr sidder de og smovser rødkål, flæskesteg og kartofler i sig – og helt bogstaveligt går der en spand med brun sovs på omgang. Sangbøgerne bliver taget op og de bryder alle sammen ud i ”Til julebal i nisseland”. Stemningen er ikke til at tage fejl af – de er i godt humør, og her er der med garanti god stemning, hvis I skulle komme forbi!

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 19.37.42.jpg

Sidste år var onsdagens tema i Camp Peer Hawaii-fest. Grundet de store mængde af regn, der faldt den sommer, var de sikre på, at der i år måtte komme sne, og derfor sidder de nu her og sveder i deres nissehuer. Vi er nok mange der er glade for at deres vejrspådom ikke gik i opfyldelse! Alle ser de frem til risalamande med tilhørende mandelgaver samt julegaver senere på aftenen – og selvfølgelig også til at musikken på festivalen starter.   

 

Plastmo er gået på sommerferie!

Plastmo tager en ferie fra Ringsted Festival i år. Men bare rolig, de kommer tilbage igen!

Plastmo, som i mange år har drevet den store Plastmobar på plænen, holder en velfortjent sommerferie i år.  “Efter tre sjove år holder vi en pause. Vi er gået i tænkeboks, for at udvikle et nyt barkoncept til 2018!” udtaler administrerende direktør for Plastmo, André Thomsen.

Den store bar foran hovedscenen er stadig at finde på Ringsted Festival 2018. Her vil der igen blive langet iskolde fadøl og lækre drinkskander over disken!

“Vi glæder os allerede til at samarbejde med Plastmo på Ringsted Festival 2019, så vi kan forhåbentligt kan præsentere vores gæster for et nyt og spændende koncept!“ udtaler festivaldirektør Anders Sørensen.

Plastmo på Ringsted Festival.jpg

 

 

 

 

Ses vi i Latin Pavillon?

Sprøde latin-rytmer og lækre salsa-trin breder sig ud over Ringsted Festival 2018!

På Ringsted Festival 2017 startede et lille latin-telt, som nu har vokset og åbner op som Latin Pavillon på Ringsted Festival 2018. Teltet fyldes op med latinamerikanske artister og DJ's, mens skønne latin-ladies vil svinge hofterne og give festivalgæsterne et indblik i salsaens verden. 

I Latin Pavillon kan du også få stillet tørsten i eksotiske cocktails og lækre øl. Så altså: fantastisk musik, lækre cocktails og masser af salsa-dansende festivalgæster, det kan kun blive en succes!

Alle festivaldagene kl. 15:00 kan festivalgæsterne lære et par af de sprøde salsa-trin. Det bliver ikke en times danseundervisning, men en uformel chance for danseglade festivalgæster, der gerne vil prøve kræfter med salsa-trinene. Det er Salsa Næstved, som står for at giv festivalgæsterne et par salsa-trin med på vejen i Latin Pavillion! 

Herunder kan du få et overblik over hvilke artister, der spiller op til salsa i Latin Pavillon:

Glæd dig til nyt dansegulv i Lystanlægget!

Ringsted Festival er en festival i særklasse, og opgraderes endnu engang med et nyt tiltag!

De varme sommerdage bruges på Ringsted Festival til at udvikle 3.000 kvm gulvsystem. Ringsted Produktionsskole har hjulpet med at skabe de mere end 4 meter brede gangstier, som sættes sammen til lange strækninger. Gulvet lægges ud inden festivalens start, og kommer til at fungere som alt fra stier til dansegulv!

Ringsted Festival forsøger hvert år at udvikle Ringsteds lille bypark til noget helt specielt. En anden gevinst ved de nye gulve er i tilfælde af meget regn. Her kan gulvet lede vandet væk og derved forhindre at gæster træder jorden op til mudder.

“Luksus er ikke kun god mad og drikke, vores samlede parkmiljø skal også udvikles. Vi har de seneste år gjort meget omkring belysning, toiletter og nu etablerer vi gulvsystem i parken,“ fortæller festivaldirektør Anders Sørensen.

Nyt Gulv.JPG
Nyt Gulv.JPG

Her ses de mange gulvplader stablet i Ringsted Festivals hal. Det bliver spændende at få dem lagt ud i Lystanlægget!
 

Endnu flere vil med til Ringsted

Den danske festivalsæson er skudt igang, og sommeren tegner til at blive lang og varm. Årets billetsalg går også godt for Ringsted Festival, og festivaldirektør Anders Sørensen glæder sig over opbakningen: “Folk har taget rigtig godt i mod vores musikprogram i år, og hvis billetsalget fra juni fortsætter, så får vi udsolgt inden august!” konkluderer festivaldirektør Anders Sørensen.

Årets program har artister som Thomas Helmig, Carpark North, Dizzy Mizzy Lizzy, Aqua, Andres Strong og mange flere på plakaten. “Det er unikt, at Ringsted Festival er blevet en del af irske Boyzone’s verdenstour, som den eneste koncert i Skandinavien. Vi kan godt mærke, at der er masser af interesse for vores festival,“ afslutter festivaldirektør Anders Sørensen.

 

Hvad med MyCamp i år?

På Ringsted Festival 2018 vil du opleve et nyt camping-setup. Ungdomscampen MyCamp er nemlig blevet lukket. Læs mere om hvorfor herunder!

Camping på Ringsted Festival.jpg

2017 blev MyCamps sidste år på Ringsted Festival. Campen er nu blevet nedlagt, og der kommer mere fokus på de to store campingpladser: LuxCamp og Kompagniet. 

Grunden til, at MyCamp lukkes er, at der de seneste par år har været dalende interesse for området og færre MyCamp-campister. I 2017 blev der kun opsat 70 telte på MyCamp. 

I stedet har vi oprettet flere teltpladser på Kompagniet, hvor de unge fra MyCamp er mere end velkomne. Der vil som altid været et krav om nattero fra kl. 03:00 på Kompagniet.

Nostalgisk hitparade på Plastfabrikken

I lørdags åbnede Ringsted Festival op for en uforglemmelig førsteklasses aften. Michael Learns To Rock tog publikum gennem en lang hitparade, som skabte fællessang, der kunne høres i hele byen.

30168149_10156039571119457_7535461682330198256_o.jpg

Michael Learns To Rock
Aftenens hovednavn Michael Learns To Rock afsluttede deres danmarkstour på Plastfabrikken med manér. Bandet har solgt mere end 10 millioner albums på verdensplan, og har fans over hele verden. Dét kunne blandt andet mærkes til aftenens koncert, hvor Antony fra Singapore var rejst hele vejen til Danmark kun for at opleve MLTR i Ringsted!  

En uforglemmelig aften
Kl. 18:00 ankom aftenens gæster til Plastfabrikken. hvor de blev budt på en 3-retters menu tilberedt af kokken fra den populære restaurant Polmenakke på Falster. Under middagen spillede australieren Andi Joseph skøn guitarmusik, og varmede publikum op til aftenens hovednavn. 

Michael Learns To Rock startede koncerten med superhittet Sleeping Child, og tryllebandt publikum fra allerførste sekund. Aftenens første set var akustisk, og bød blandt andet på sange fra deres seneste album Still. I andet set blev der åbnet op for bandets store bagkatalog af hits. That’s why, Wild Women, Someday og ikke mindst superhittet The Actor, fik publikum til at gå amok! 

MLTR på Plastfabrikken
MLTR på Plastfabrikken

Verdens bedste gin
Ringsted er så heldig at dele postnummer med den lokale gin Ginscape, som for nyligt modtog prisen som verdens bedste gin. Mellem aftenens to set blev Gin-baren fyldt op med ivrige gæster, som ville smage den verdensberømte gin. Hans fra Ginscape fik travlt med et mikse cocktails!

Roser fra gæsterne
En af aftenens gæster, Ann Kronholm fra Skælskør, var yderst tilfreds med arrangementet. Ann havde inviteret sin kæreste med til koncert i anledning af deres 10-års dag: "Det hele spillede! God mad og god musik."

Ann synes, at Plastfabrikken skabte nogle unikke rammer for koncerten: "Det er en hel anden slags koncert, når det er så intimt", og hun fortsætter roserne: "I forhold til de større steder, er det her meget mere mig!" 

Efter koncerten med Michael Learns To Rock trådte Andi Joseph på scenen igen, og sørgede for at festen fortsatte. Gæsterne blev og nød den skønne guitarmusik og de gode cocktails. Det var en fantastisk aften! 


Vil du se flere billeder fra aftenen, så hop ind på Ringsted Festivals facebookside her:

"John Mogensen" aka Rasmus Bjerg på Ringsted Festival 2018!

Ringsted Festival 2018 har netop tilføjet en helt unik koncert til årets program, nemlig "John Mogensen" aka Rasmus Bjerg!

Rasmus-Bjerg-på-ringsted-festival.jpg

Biografsuccesen "Så længe jeg lever" med Rasmus Bjerg i hovedrollen som John Mogensen modtager stående bifald landet over. Den folkekære skuespiller og entertainer træder ind i John Mogensen-karakteren på flotteste vis, og formår med sit enorme talent at skabe en karakter, som tager os direkte tilbage til 70'erne. 

På Ringsted Festival 2018 optræder Rasmus Bjerg med John Mogensens fantastiske sange, og tager gæsterne med på en rejse gennem en del af Danmarks sangskat. Du kommer garanteret til at opleve sange som "Der er noget galt i Danmark", "Fut i fejemøget", "Så længe jeg lever" og mange, menge flere.

Rasmus Bjerg og bandet besøger på deres sommertour meget få festivaler, men Ringsted Festival blev heldigvis en af de udvalgte. Festivaldirektør Anders Sørensen er utrolig stolt af, at have netop "John Mogensen" aka Rasmus Bjerg på programmet i år: "Som musiker er jeg selv kæmpe fan af John Mogensens sange, som i den grad bringer minder frem! At have haft John Mogensen him self på plakaten havde været fuldstændig fantastisk, men med Rasmus Bjerg i rollen er det garanti for en oplevelse for livet. Det bliver stort!"

Glæd dig til en unik aften med MLTR!

International succes kommer til unik intim-koncert på Plastfabrikken i Ringsted!

Michael Learns To Rock på Plastfabrikken i Ringsted

Ringsted Festival kan stolt præsentere Michael Learns To Rock på Plastfabrikken d. 28. april i anledning af deres 30 års jubilæum. MLTR var det første danske popband, som fik international succes. De har nu over 10 mio. solgte albums på verdensplan! 

MLTR spiller på Plastfabrikken, som er et spillested drevet af Ringsted Festival: "Konceptet hedder TÆT PÅ, fordi stemingen er meget intens og intim. Vi har forsøgt os med en scenestørrelse og et lokale, hvor man ikke kun hører musik, men hvor koncerten er en del af en helhedsoplevelse", fortæller festivaldirektør Anders Sørensen.  

På Plastfabrikken kommer artisterne helt tæt på deres publikum, de åbner op for en dialog og der opstår en helt unik kontakt mellem artist og publikum. Når du tager hjem fra en TÆT PÅ-koncert, har du ikke kun hørt fantastisk musik, men du føler også at du kender artisten en smule bedre! 

MLTR opnåede i slutningen af 90'erne en meget stor succes i Østen, hvor de kunne tage både guld- og platinplader med hjem. Anders Sørensen fortsætter: “Man kan godt mærke, at vi får besøg af noget stort. En gæst har meldt sin ankomst fra Singapore og reserveret et bord på første række." 

Det vil uden tvivl blive en hitparade med sange som "The Actor", "Someday", "Something You Should Know", "25 minutes" og mange flere. Gæsterne kan dog også forvente helt nye sange fra bandet, da de næsten lige har udgivet singlen "Everything You Need". 

En helaftensoplevelse

Før koncerten er der mulighed for at nyde en 3 retters menu, som tilberedes af Plastfabrikkens egen kok. Efterfølgende sidder man perfekt placeret foran scenen og kan nyde koncerten sammen med ens selskab. 

Ringsted Festival vil gerne lave den perfekte lørdag aften for dem, som elsker god mad, god live musik og en lækker cocktail. Både før og efter koncerten, er der livemusik med Andy Joseph. Andy er en australsk guitarist, som man kunne opleve på Ringsted Festival i 2017. "Andy er fantastisk på scenen og spiller masser af kendte sange, som man kan synge med på", fortæller festivaldirektør Anders Sørensen. "Man kan ikke andet end at blive danseglad når Andy spiller, han er absolut en oplevelse i sig selv", afslutter festivaldirektøren.

For at fuldende aften, kommer ejerne bag verdens bedste gin - Ginscape. Hans og Ole fra ginscape, vil sørge for coctails i verdensklasse! Der er altså en del at glæde sig til, når kalenderen siger d. 28. april. 

Plastfabrikken i Ringsted.jpg
Plastfabrikken-i-Ringsted.jpg

Sådan se det ud til årets første TÆT PÅ-koncert, hvor Burhan G lagde sin akustiske tour forbi. Det var en magisk aften!

Vi kom helt TÆT PÅ Burhan G

Ringsted Festival inviterede sine gæster helt TÆT PÅ Burhan G, og det endte med at blive en fuldstændig magisk aften!

TÆT PÅ Burhan G.jpg

Onsdag d. 7. marts 2018 slog Ringsted Festival dørene op for årets første TÆT PÅ-koncert. Koncerten blev afholdt på Plastfabrikken, som var pyntet med levende lys og smukke lysekroner.

Gæsterne kunne ved runde, veldækkede borde nyde 3-retters menu inden koncertens start. Herefter blev lyset slukket og Burhan G gik på scenen med sit akustiske band. Gæsterne blev taget igennem Burhan G's allerbedste numre og et par covers fra TV-programmet Toppen af Poppen. Mellem sangene henvendte Burhan G sig til gæsterne, og skabte en intim og opløftet stemning. 

TÆT PÅ Burhan G
TÆT PÅ Burhan G.jpg

En af gæsterne, som var meget positivt overrasket over arrangementet, var Linda Mie Blæsbjerg. Linda var en billet til koncerten på Plastfabrikkens facebookside, og hun siger følgende om koncerten: "Min mand og jeg nød den intime stemning som Burhan G skabte. En god kombination af humoristisk sans, respekt for musikken og lidt flirten med publikum."

Linda synes at aftenens belysning gjorde koncerten til fuldstændig magisk. "Aftenens belysning var smuk, og musikvalgene var optimale i form af Burhans egne sange kombineret med sange fra Toppen af poppen. Det var meget imponerende at publikum fik lov at ønske musiknumre."
 


 

Vil du med til næste TÆT PÅ-koncert? 

Næste TÆT PÅ-koncert i rækken er d. 28. april 2018, hvor Michael Learns To Rock gæster Plastfabrikken.

 

Et nyt og opgraderet Plastfabrikken!

Ringsted Festival driver til dagligt Plastfabrikken, og har brugt efteråret på af opgradere faciliteterne. Plastfabrikken har nu veletableret køkken, toilet, rygerum og garderobe til 800 gæster.

Den omfattende renovering har Anders Sørensen og en stor skare af medarbejdere stået bag: ”Uden vores loyale medarbejdere, kunne vi ikke have klaret renoveringen så effektivt som vi gjorde. De er guld værd!” fortæller festivaldirektør Anders Sørensen, som startede aftenen i køkkenet, hvor medarbejdermaden skulle klargøres. Renoveringen blev gennemført på kun 31⁄2 uge, og har efterfølgende medført af både oktoberfesten og julefesten er blevet udsolgt på rekordtid!

Julefesten2017

Opgraderingen af Plastfabrikkens faciliteter åbner op for, at Ringsted Festival kan præsentere en ny indendørs koncertrække. Koncerterne går under navnet TÆT PÅ, og starter d. 7. marts 2018 hvor Burhan G giver koncert. Så hvis tre dages Ringsted Festival om året heller ikke er nok for dig, så vil du kunne lide Ringsted Festivals nye koncept TÆT PÅ. Festivalen vil hive stemningen og hyggen fra Ringsted Festival med ind på spillestedet Plastfabrikken, hvor der året rundt vil være fede events og koncertoplevelser. Hyggen fra Ringsted Festival breder sig over hele året, og bringes inde døre på spillestedet Plastfabrikken.

Festivaldirektør Anders Sørensen udtaler om den nye koncertrække, at: “Ringsted Festival ønsker at give gode musiklaske oplevelser året rundt. Med de nye rammer på Plastfabrikken, kan vil tilbyde alt fra små eksklusive intimkoncerter til svedige rockkoncerter. Jeg glæder mig personligt til at opleve Carpark North for fuld udblæsning til november 2018. “

600 festglade gæster til Julefesten 2017!

December blev skudt igang på allerbedste vis på Plastfabrikken i Ringsted. De velkendte kulørte lamper fra Ringsted Festival, granguirlander og veldækkede juleborde dannede rammen for en fuldstændig udsolgt julefest!

600 festglade gæster tog plads blandt arrangerede ølkasser og røde julestjerner, og tog ivrigt for sig i den klassiske julebuffet, som bød på alt fra fiskefilet og den traditionelle risalamande til iskold snaps. De våde varer blev langet over disken i Tuborg-baren, som i allerbedste julestil havde både tuborgbilen, julemandens kane og snevejr i massevis på facaden.

Julefesten2017.jpg
Julefesten2017.jpg

Hardinger Band sørgede for et fyldt dansegulv, da både “Sexchikane”, “Hvalborg” og “Fed Rock” blæste ud over scenen. Efter Hardinger Band indtog Chief 1 scenen med klassiske dansehits, som Queens “Another One Bites The Dust” og Backstreet Boys’s “Everybody”.

60 medarbejdere var med til at stable den enorme julefest på benene, som blandt andet husede Sofakompagniet, Fødevarestyrelsen og Ingvarsen Ringsted A/S. Generelt var Ringsteds erhvervsliv godt repræsenteret til årets julefest!