80’er-festen

Kom med til årets fedeste 80’er-fest på Plastfarikken. Dedikér hele din aften til dansemusikkens årti, og få en fest du sent vil glemme! Underholdningen vil blive leveret af Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, Hvide Løgne og den fedeste DJ!

30. marts 2019 inviterer Ringsted Festival dig indenfor på Plastfabrikken til årets fedeste 80’er-fest. Der vil blive spillet de sprødeste 80’er-hits, serveret skøn mad og der vil blive lagt op til fest natten lang.

Menuen består af:

  • Rillette af varmrøget laks med citrus og urter. Hertil ristet, sprødt rugbrød og smør.

  • Buffet med forskelligt udvalg af stege. Årstidens salater og grønt. Et udvalg af kartofler samt sauce.

  • Kaffe og kage.

Du kan både købe billet med og uden 3-retters. Hvis du køber billet uden spisning, starter entreen klokken 20. 


Anne Dorthe og Maria

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er tilbage med alle de kendte sange. Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet. Udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu.


Hvide Løgne

Hvide Løgne

De fem professionelle og rutinerede musikere i Hvide Løgne har en forkærlighed for den festlige musik fra 80`erne og 90`erne. Det giver sig udtryk i deres musik, når de spiller de velkendte og elskede sange af bl.a. Anne Linnet Band, Ray dee ohh, Rugsted/Kreutzfeldt, Gnags, News, Halberg/Larsen, Dodo and the Dodos, Rocazino m.fl.

De skaber glæde og feststemning, når de er ude og spille i klubber, til byfester, festivaler osv. Gang på gang har Hvide Løgne hittet blandt veloplagte publikummer med den velkendte rockmusik.


Kort og godt

Hvad: 80’er-fest på Plastfabrikken!

Hvor: Plastfabrikken. Odinsvej 12, 4100 Ringsted.

Hvornår: d. 30. marts 2019 kl. 18:00. Ankommer man efter spisning åbner dørene kl. 20:00.


Køb din billet her!

Lyder arrangementet, som noget, du ikke vil gå glip af, kan du købe billetter her: